DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

konu sahibi ozel muayenehane mi yoksa hastane mi? hastane ise eger siz onu hic aramadiusaniz hep o sizi aradiysa belki kayitlarla sizi rahatsiz ettigini kanitlayabilirsiniz. birdahaki muayeneye sevgilinizle gidin lutfen. eger iddialarinizda gercekci iseniz once hastane yonetimine hem sekreteri hem de dru sonrasinda saglik bakanligina ya da bimere sikayette bukunun

Buralar karışmış ama çok da polemiğe girmeden bir şeyler yazmak istiyorum. Yanlış bir düşüncem varsa kibarca belirtmenizden memnun olurum.

Sekreterin evine davet etme olayı bana da saçma geldi, yani böyle bir durum varsa kişinin muhabbeti ilerletmiş olması lazım. Kimse alakasız bir hastayı gelip de evine çağırmaz, galiba burada herkes hemfikirdir. Böyle bir durum varsa da durum hasta-doktor ilişkisinden çıkar, etik çizgiden kayar.

Yalnız bence taciz olayının yorumlanması konusunda bir sıkıntı var. Kişi rahatsız oluyorsa tacizdir, bunda iyi niyet kötü niyet aramıyorum. Geçenlerde kurumsal bir marketin eve servis hizmetindeki çalışan evine paket götürdüğü kadının adı soyadı ve cep telefonuna ulaşarak tanışmak istediğini yazmıştı. Bunun "devamı olmasa bile" bu uygun değildir. Kişinin hizmet almak için kullandığı hususi bilgileri bir başkasının kendi işi/çıkarı için kesinlikle kullanılmamalıdır. Hizmetle alakalı bir problem olursa ulaşmak için kullanılabilir ancak görüşmek, tanışmak, samimiyet kurmak için kişinin rızası olmadan bu bilgiler kullanılamaz.

Konuda bazı boşluklar var, eski sayfaları okuduğumda "Şimdi bu ne alaka?" dediğim mevzular oldu. Ancak kişi rahatsız oluyorsa bu tacizdir. "Bir kereden bir şey olmaz, adam iyi niyetlidir ne yapabilir ki sana?" tarzı yorumları doğru bulmadığımı söylemek isterim.

Ay yalnız ben şikayet edin dedim de şu an pişman oldum.. Konu nerelere gelmiş yahu? Belki dedim konu sahibi anlatır da hakkaten bişiler olmuştur.. Fekaat yok yani..! Bakıyorum bakıyorum sayfalara hiç yok.. Bazı hararetli arkadaşlar konuyu abartıp yorum yapan arkadaşlara sıçratmışlar ama oha yani.. Konu sahibi bu konunun neresinde acaba? Sanki burnum akıyo bi bakıver demişte doktor memesini ellemiş gibi konuşuluyo.. Ne tahlili istemiş? Neden meme muayenesi istenmiş? Doktorun sekreteriyle neden o münasebet? Şahse ben çok yakınım olmaya hiç kimseyi evime kalmaya davet etmem..?

Bu doktor öyle diye yok öğretmen yok asker güvenmiyorum ne demek anlamadım gitme o zaman yada aradığında telefonunun dokumanini çıkar konuşmaları savcılığa ver delil olmasa bile senin ifadem hasta olduğum için şikayet geçer asker öğretmen bilmem ne karistiriyorsunuz kimimiz ogretmen iz kimimiz asker esi hiç yakıştıramadım güveninizi iyi ayarlayinn lütfen

Ayrıca meme muayenesi olmucaksaniz ve sizi muayene etmeye çalıştıysa o zaman bile karşı çıkabilirsiniz siz ne yapıyorsunuz diye orayı ayağa kaldirabilirdiniz yani

Karşı tarafın bilgisi dışında alınan ses kayıtları delil olarak kullanılamaz..Eğer kullanırsa kendisi de suçlu olur...
[/QUOTE]
O zaman kendisi şikayette bulunsun ses kaydı olmadan da bulunabilir. Eğer taciz varsa hakkını savunsun ses kaydı olmadan da şikayette bulunabilir sonucda...

Doktorun yanına neden erkek arkadaşınızla gitmiyorsunuz???

Meme muayenesi yaptı demiş. Eğer gereksiz yere yapmışsa veya onun uzmanlığı değilse düpedüz tacizdir

Madem boyle bi durum gitmeyin o doktora.. yani ne testmis ne kontrolmus baska hastane mi yok.. o hastaneye 4 5 kere gitmek yerine baska hastanede cooktan testleri tekrar edip sonuclara ulasmistiniz bile.. ayrica erkek arkadasinizdan once o odadan cikar cikmaz bashekime gitmeniz gerekirdi.. bence simdi telefonla arayip gerekli yerlere sikayette bulunun numarasini da engelleyin hem hastanenin hem doktorun.. ben olsam ne sonuc almaya giderim ne telefonunu engellemeden durabilirim..

Ben annemin doktoru tarafından sözlü tacize uğradım. Annemin devamlı kontrolleri oluyordu araları çok iyi ve ilgileniyordu doktor. Azalan kontrollerinde annem doktoruna benden tablo yapmamı rica etti ve yaptım. Kontrole giderken bende geleyim dedim anneme ve gittik doktora beraber verdik ve bana tablomu beğenip teşekkür etti.
2-3 gün sonrası bana sosyal medyadan ulaşmış. Benim durumum tam savcılık ve şikayet edilecek türdü. Mesajlarında eşiyle cinsel hayatının kötü olduğunu söyleyip beni beğendiğini dile getiriyordu. Üstüne bekar olsaydım sana aşık olurdum diyordu. En son uyardım eğer devam ederseniz şikayette bulunacağım dedim. Şöyle bir bakıyorum da nasıl sakin kalmışım nasıl seviyeli konuşmuşum aklım almıyor.

Şimdi gel gelelim konu sahibinin bazı mısralarında anlayamadım. Anlatamadığı yazamadığı şeyler varmış deşifre olmamak için yazmamış fakat bunlar bilinmediği sürece şikayet kısmı için net birşey söyleyemiyorum.

hönk!!
o yüzü nerden buluyor gel bende kal olayını
önce başhekim.. sonra savcılık bimer vs
sona sosyal medya

Seni aramiyorlarmi sürekli indir telefonuna arama kaydedici her konusulani kaydetsin sonra doktorun yanına gittigindede yap ses kaydı . Tekrar sana mesaj attığında gönder bunları sanaldada yay git şikayette de bulun neden haksız olasın ki bilakis terbiyesizlik bu

Sadece durumumu sormuş olsa dediğinizde haklisiniz. Görüşme teklifi etti reddettim hala yakın davranma çabasında. Hastaneye geldin yanıma uğramadın diyor

Haksız olduğunuz tek bir konu var.
Sizi aradığında beni şahsi telefonumdan ne münasebet rahatsız edersiniz siz demeniz gerekiyordu.
Sert bir tavır gördüğü an geri çekilirdi.
Sanırım kırıcı konusmadığınız için adam yüz buluyor.

Bazen begenebiliyorlar begendigi hastayla evlenen arkadaslarimiz var bizim :) erkek arkadasin nişanlın eşin vs onunla git muayeneye anlayip uzak duracaktir. Ayrica meme muayenesi yaptirmaniz da iyi olmus her bayanin yaptirmask gerek illa bi hastalik yada belirti olmasi şart değil. Ayni şey smear testi icin de gecerli. Hayatınızda ki kişiyle gidin bi dahaki sefere aramaz zaten sonrasinda.

Ya bu durum cok çirkin... anlamadigim sey neden degistimediniz doktorunuzu niye 4 defa gittiniz? Biraz bile bile lades olmus sizin mevzunuz. Hekim degistirme hakkiniz var. Ilk is bashekimlige gidip olayi oldugu gibi anlatmaniz sonra da bimer e yazin sekreteri de atilsin işten.

Doktor değil diyelim, her hangi biri hoşlanıp ulaşmaya çalışsa nasıl tepki verirseniz öyle tepki verin. Doktor diye insan değil mi. Hoşlanabilir, istemediginizi söylersiniz olur biter. Ona rağmen uzatırsa şikayet edilir.

Bir kaç yıl önce aile hekimim bana ulaşip görüşmek istedigini söylemişti reddedip aile hekimimi degistirdim ama taciz vs olmadığı için yasal bir girişimde bulunmadim. Eğer sizinki ileri boyuttaysa mutlaka il sağlık müdürlüğüne gidin zaten sapıklık varsa adamda daha önce de hakkında şikayetler yapılmış olabilir. Gerekmedigi halde meme muayenesi yaptı diyorsunz rahatszlik neyle ilgiliydi ki gerekmedigjni düşünüyorsunz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…