- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
[/QUOTE]Karşı tarafın bilgisi dışında alınan ses kayıtları delil olarak kullanılamaz..Eğer kullanırsa kendisi de suçlu olur...
Anam sen de taktın buradaki kadınların analığına. Kendin doğur örnek evlat yetiştir görek, de haydi..Umarım sizin oğlunuz yoktur.
Bende böyle düşündüm gerçekten.
Taciz boyutunda bişey yazmamışsın sanki sadece aşırı ve gereksiz bi ilgi var hoşlanmış olabilir mi? Sekreter kısmını da anlayamadm eğer taciz boyutunda bişeyler olduysa mutlaka delil topla tabiki.
hönk!!Bakin yeniden söylüyorum herşeyi anlatamadım şuan deşifre olmamak için. Ikisi birlikte bir ton yalan söylüyorlar bana. Sekreteri bana yakın olmak icin gel bende kal vs diyor. Doktorun yaklaşımı zaten çok iğrenç.
Sadece durumumu sormuş olsa dediğinizde haklisiniz. Görüşme teklifi etti reddettim hala yakın davranma çabasında. Hastaneye geldin yanıma uğramadın diyor
Ya bu durum cok çirkin... anlamadigim sey neden degistimediniz doktorunuzu niye 4 defa gittiniz? Biraz bile bile lades olmus sizin mevzunuz. Hekim degistirme hakkiniz var. Ilk is bashekimlige gidip olayi oldugu gibi anlatmaniz sonra da bimer e yazin sekreteri de atilsin işten.Bakin yeniden söylüyorum herşeyi anlatamadım şuan deşifre olmamak için. Ikisi birlikte bir ton yalan söylüyorlar bana. Sekreteri bana yakın olmak icin gel bende kal vs diyor. Doktorun yaklaşımı zaten çok iğrenç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?