Çelişki ve boşluklarla dolu, ilginç bir konu. Bir kere sekreterle nasıl bende kal muhabbetine kadar geldiniz, örneğin. Veya dr görüşmek istedi de kişisel sohbetlere mi girdi... İkinci kez meme muayenesini yaparken ne sebep söyledi, hastalık ne... Herhalde burun akıntısına meme kontrolü yapmıyorlar, belki de gerekliydi. Bilmiyoruz yani. Hiç bir şey anlatmamışsınız. Anlattıklarınız da benim için peşin peşin taciz denebilecek şeyler değil. İçerik yok çünkü. Ona bakarsanız benim diş doktorum telefonuma mesaj da gönderiyor. Şimdi bunu böyle yazsam millet " ne alaka, ne münasebet" der. Ama mesajın içeriğinde yapılan prosedürden sonra "bir şikayetin veya değişen bir şey var mı, varsa bana hemen bildir" demek için yazıyor desem ortaya bambaşka bir algı çıkar. Bu konu da öyle. İçeriksiz. Durum böyle olunca nereye çeksen oraya gelir. Sapık diye yazıyor dersen sapık derler, doktorum hastalığımla çok ilgili diye anlatsan ne iyi doktor derler. Bir dialog yazsanız örnek olarak, bu adam ne dedi de 2. meme kontrolü yaptı yazsanız, görüşmek istedi de ne dedi isterken yazsanız anlaşılacak konu. Bütün bu sapıklık sizin algınız bile olabilir yani, açık değilsiniz sonuçta.