DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Merhaba
Benim sağlık sorunum olduğundan dolayı bulunduğum şehirde bir hastanede kontrole gittim.
İzlemeye alınmam gerektiğini söyledi doktorum
Ilk muayeneye gittiğimde bir doktordan çok daha yakın davrandı. Çantamı tutması, ceketimi giydirmesi, araba anahtarımı elinde tutup unutmami sağlayıp elime kendi vermesi vs.
Bir-kac test yapildi ertesi gün sonucları almaya gittim. Fakat sonuçlar karıştı diyerek bana sonuçlarımı vermedi. Tahminimce yeniden gelmemi sagladi.
doktorum hasta kaydımdan almış olsa gerek telefon numaramdan beni aradı görüşme teklif etti reddettim. YARDIMCI olmak adına saçma sapan bir sürü teklif sundu.
Ve benim parmagimda yüzük var birde bunu görmemiş olması imkansız.
Ve yarın gidip yeniden yapılan testlerin sonucunu alacağım, bugün yeniden beni aradi. Doktorun yaptığı bu suçu kanıtlamak istiyorum. Çok çirkin bir durum ve kabullenemiyorum. Teklifini reddettigim halde bugün yeniden arandım. Kanıtlamak icin yada susmamak adina ne yapmam gerekir?
Bu olayları farkettikten sonra düşünmeye başladım, gereksiz yere meme muayenesi yaptı o zamanlar farketmedugim icin sesimi cikarmadim
Doktora güvenemiyoruz, öğretmene güvenemiyoruz, ülkemizde ki askere bile güvenemez olduk ve ben susmiycam. Ne yapabilirim yarın size soruyorum. Test sonucları normalde 2 gün sonra çıkıyor.
Bana senin sonuçlarını hemen okuyacagim yanımda durursun gibi şeyler söyledi ve sekreteriyle iş birliği yapıyolar kız beni arıyor sürekli yakın davranmaya çalışıyor beni yeniden hastaneye getirmeye bakıyor
Inanın çok rahatsızım bu durumdan ve susmak istemiyorum. Yarın ses kaydı mı alsam yakınlaşmasını. Bir akıl verin lütfen. Yarın ağzıma geleni saysam mı? yoksa suyuna gidip konuşup ses kaydı mı alsam. Yarına kadar bisey düşünmem gerek lütfen yardımcı olun
Daha bir sürü taciz olayları oldu deşifre olmamak icin yazmıyorum. Erkek arkadaşımla konuştum gidip vurucam diyor, sinirden mantıklı düşünemiyoruz şuan ikimizde. Çok sinirliyim yazım yanlışım falan olduysa affola

Doktor sizi taciz ederek rahatsız mı etti yoksa sizden hoşlandığı için yakınlaşmaya tanışmaya mı çalıştı? Öyle bir anlatmışsınız ki sanki cinsel tacizde bulunmuş gibi... Kanıtlar falan ne bileyim sizi beğenmiş olabilir. (Evli misiniz bilmiyorum) fakat evliyseniz eğer, açık açık hasta-doktor ilişkisini aşmak istemiyorum evliyim deyin. Başhekimle konuşun.

Ne taciz olayi oldu onu da yazsaniz..acikcasi bahsettiginiz seyler zaten dogru davranmadigini gosteriyor ancak daha somut seyler varsa sikayet edin saglik bakanligina.
Bir de begenip sizle gorusmek istemis olabilir bunu direkt evliyim diyerek nokta koyabilirdiniz.

Sürekli araması iletişim halinde bulunmak istemesi
Hastanede iş birliği yaptığı sekreteriyle saçma olan bir düzeyde bana yakın tavırları vs

Ses kaydı delil olur mu emin değilim, haklıyken suçlu duruma düşebilirsiniz.
Burası hastane ise hastaneye şikayet edin, başhekime çıkın, hasta bilgilerim usulsüz kullanıldı dersiniz. Bimer, cimer neresi olsa her yere yazacağım diyin...
mesaj, telefon kaydı, doktorun şahsi telefonundan aranma söz konusu ise savcılığa gidin suç duyurusunda bulunun.
Ve son bir yol, sosyal medyada ifşa...

Böyle bi durumda aklını kullanıp ses kaydı yap ve herşeyi orTaya çıkar. Doktorlara güvenip oramizi buramizi açıyoruz demek ki hepsine güvenmek olmaz mutlaka doktor da güvenilir olmalı...

Ne taciz olayi oldu onu da yazsaniz..acikcasi bahsettiginiz seyler zaten dogru davranmadigini gosteriyor ancak daha somut seyler varsa sikayet edin saglik bakanligina.
Somut olarak zorla bir hareketi söz konusu değil fakat doktorluğunu kullanarak saçma sapan muayenelerden bahsediyorum

Sürekli araması iletişim halinde bulunmak istemesi
Hastanede iş birliği yaptığı sekreteriyle saçma olan bir düzeyde bana yakın tavırları vs

Beni yanlış anlamayın kesinlikle onu savunmuyorum ama bana sizden hoşlanmış gibi geldi sanki. Hani, bir erkeğin bir bayanı beğendiği gibi. Tabi ki karşılık vermek zorunda değilsiniz ki rahatsızsınız zaten. Bence yüzüne karşı bunu istemediğinizi söyleyin. Onun ve sekreterinin sizi araması kayıtlarda vardır zaten onlar kanıt sayılır

Bende böyle düşündüm gerçekten.

Taciz boyutunda bişey yazmamışsın sanki sadece aşırı ve gereksiz bi ilgi var hoşlanmış olabilir mi? Sekreter kısmını da anlayamadm eğer taciz boyutunda bişeyler olduysa mutlaka delil topla tabiki.

Kadının beyanı esastır. Önce başhekimle konuşmak için ne gerekiyorsa yapın.
Bulunduğunuz ilin il sağlık müdürlüğüne gidin.
Dilekçe verin ve oradaki yetkililerle konuşup şikeyet edin.
Ekşi sözlüğe yazın.
Polise gidin.
Hepsini yapabilirsiniz hepsini.
Bu sapık doktor olmayı haketmiyor.
Kimbilir kaç kadını incitti!!!
Vazgeçmeyin ne olur!

Değil mi? İlk aklıma gelen bu oldu benim de. Sanki bir sıcaklık oluşturmak için de sekreterini kullanmış gibi. Niyeti taciz etmek olsa bir başkasını alet etmez zaten gibime geldi.

Parmağımda yüzüğüm olduğu halde yaklaşımı sapıkça geliyor bana.
Sizce ben bir dava açsam sadece bir hoslanti somut bir kanıt yok diye geri cevirilir miyim. Malum ülkemizde ölüm kalım olmayan sorunlarla pek ilgilenilmiyor

Sizden hoşlandığı için dava açamazsınız ama hasta bilgilerinizden size ulaştığı için bir şeyler çıkar sanırım

Değil mi? İlk aklıma gelen bu oldu benim de. Sanki bir sıcaklık oluşturmak için de sekreterini kullanmış gibi. Niyeti taciz etmek olsa bir başkasını alet etmez zaten gibime geldi.
Benden yaklaşık 10 yaş büyük biri ikisinin birlik olup daha kötü şeyler yapacağını düşünüyorum. Öyle bir devirdeyiz ki. Abartıyor olabilirim ama belki de kadın pazarlıkçilari

Ya adam doktor diye mi bu iyi niyet bende bunu anlamıyorum...
Kapınıza gelen kargocu da telefondan arayıp başka ima da bulunsa, işinizi uzatsa vs hoşlandı ne olacak ki der misiniz acaba?
Hiç gittiğim doktora yan gözle bakmadım, sağlık için gidiyoruz nihayetinde... adam da bana bakmamalı mahremiyet denilen bir şey var, neden bu şekilde davranmasına izin verilsin?
İllaki taciz/tecavüz mü gerekiyor?
Hasta bilgilerini kullanıp bir kadına ulaşmaya çalışmak belki suç değilse de etik bir davranışta değildir.
Ne var ki bunda denmez.

Kaç kere gittiniz doktorun yanına

Benden yaklaşık 10 yaş büyük biri ikisinin birlik olup daha kötü şeyler yapacağını düşünüyorum. Öyle bir devirdeyiz ki. Abartıyor olabilirim ama belki de kadın pazarlıkçilari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…