Sürekli araması iletişim halinde bulunmak istemesiDoktor sizi taciz ederek rahatsız mı etti yoksa sizden hoşlandığı için yakınlaşmaya tanışmaya mı çalıştı? Öyle bir anlatmışsınız ki sanki cinsel tacizde bulunmuş gibi... Kanıtlar falan ne bileyim sizi beğenmiş olabilir. (Evli misiniz bilmiyorum) fakat evliyseniz eğer, açık açık hasta-doktor ilişkisini aşmak istemiyorum evliyim deyin. Başhekimle konuşun.
Somut olarak zorla bir hareketi söz konusu değil fakat doktorluğunu kullanarak saçma sapan muayenelerden bahsediyorumNe taciz olayi oldu onu da yazsaniz..acikcasi bahsettiginiz seyler zaten dogru davranmadigini gosteriyor ancak daha somut seyler varsa sikayet edin saglik bakanligina.
Sürekli araması iletişim halinde bulunmak istemesi
Hastanede iş birliği yaptığı sekreteriyle saçma olan bir düzeyde bana yakın tavırları vs
Doktor sizi taciz ederek rahatsız mı etti yoksa sizden hoşlandığı için yakınlaşmaya tanışmaya mı çalıştı? Öyle bir anlatmışsınız ki sanki cinsel tacizde bulunmuş gibi... Kanıtlar falan ne bileyim sizi beğenmiş olabilir. (Evli misiniz bilmiyorum) fakat evliyseniz eğer, açık açık hasta-doktor ilişkisini aşmak istemiyorum evliyim deyin. Başhekimle konuşun.
Nasil yani?belki siz yanlis yorumluyor olabilirmisiniz?Somut olarak zorla bir hareketi söz konusu değil fakat doktorluğunu kullanarak saçma sapan muayenelerden bahsediyorum
Bende böyle düşündüm gerçekten.
Taciz boyutunda bişey yazmamışsın sanki sadece aşırı ve gereksiz bi ilgi var hoşlanmış olabilir mi? Sekreter kısmını da anlayamadm eğer taciz boyutunda bişeyler olduysa mutlaka delil topla tabiki.
Parmağımda yüzüğüm olduğu halde yaklaşımı sapıkça geliyor bana.Beni yanlış anlamayın kesinlikle onu savunmuyorum ama bana sizden hoşlanmış gibi geldi sanki. Hani, bir erkeğin bir bayanı beğendiği gibi. Tabi ki karşılık vermek zorunda değilsiniz ki rahatsızsınız zaten. Bence yüzüne karşı bunu istemediğinizi söyleyin. Onun ve sekreterinin sizi araması kayıtlarda vardır zaten onlar kanıt sayılır
Parmağımda yüzüğüm olduğu halde yaklaşımı sapıkça geliyor bana.
Sizce ben bir dava açsam sadece bir hoslanti somut bir kanıt yok diye geri cevirilir miyim. Malum ülkemizde ölüm kalım olmayan sorunlarla pek ilgilenilmiyor
Benden yaklaşık 10 yaş büyük biri ikisinin birlik olup daha kötü şeyler yapacağını düşünüyorum. Öyle bir devirdeyiz ki. Abartıyor olabilirim ama belki de kadın pazarlıkçilariDeğil mi? İlk aklıma gelen bu oldu benim de. Sanki bir sıcaklık oluşturmak için de sekreterini kullanmış gibi. Niyeti taciz etmek olsa bir başkasını alet etmez zaten gibime geldi.
Kaç kere gittiniz doktorun yanınaParmağımda yüzüğüm olduğu halde yaklaşımı sapıkça geliyor bana.
Sizce ben bir dava açsam sadece bir hoslanti somut bir kanıt yok diye geri cevirilir miyim. Malum ülkemizde ölüm kalım olmayan sorunlarla pek ilgilenilmiyor
Benden yaklaşık 10 yaş büyük biri ikisinin birlik olup daha kötü şeyler yapacağını düşünüyorum. Öyle bir devirdeyiz ki. Abartıyor olabilirim ama belki de kadın pazarlıkçilariDeğil mi? İlk aklıma gelen bu oldu benim de. Sanki bir sıcaklık oluşturmak için de sekreterini kullanmış gibi. Niyeti taciz etmek olsa bir başkasını alet etmez zaten gibime geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?