DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Tekrar görüşmeden başhekimliğe gidin ve şu şu şikayetlerin için 2 kere meme kontrolu yapıldı. Tahlillerim karıştı gerekçesiyle verilmedi ve bir kaç kere cepten aranıp görüşme teklif edildi. Ve bunlardan yanında ki hemşiresinin de haberi var o da sürekli benle iletişim kurup evine davet ediyor diye belirtin. Bu kadar ileriye gidebilmiş olmalarına ağzım açık kalsa da bu raddeye nasıl gelebildiğini anlam veremiyorum.Tahliller 2 gün sonra çıkıyorsa ,2 gün sonra gidin. Kendince iyilik yapıyormuş havalarına girmeyin ve tahlilleri başka bir doktora gösterin. Ya da ona gitmeniz gerekiyorsa yanınızda bir arkadaşınız ya da erkek arkadaşınızla gidin.

KEsinlikle hemen şikayet edin dikkate alacaklardır, şimdilik bi şey olmasa bile mimlenir, bir daha yapar ve şikayet edilirse ciddi soruşturma yapılır. Muhakkak şikayet edin başı ağrısın, savunma yazsın, işlensin dosyasına

Meme kontrolunu yapan doktor bu degilse eger biraz abartiyorsun bence. Doktor degil de herhangi biri bu kadar israrci davranabilir. Baskasiyla birlikteyim demen yeterli. Yuzugu gordu gormedi bunlar teferruat.

Edit: Millet eve taktirmak icin gittigi celikkapicidan bile kismet cikariyor kendine sen doktoru tepiyorsun dermisim.

Gecen gittiğim dr sutyenimi ceketimi kendi uzatti giymem icin. Ozel hastaneye gideyim sonuclar erken çıksın dedim yok illa buraya gel sen dedi. Gereksiz meme muayenesi olayini biraz acsaydin keşke. Off bi de niye kosa kosa erkek arkadaşına dersin ki. Delirtmek kiskandirmak icin mi? Al iste vursun da gör.

Kanuna aykırı şekilde toplanan deliller kullanılamaz. Yani öyle ses kaydı video kaydı falan olmaz. Haklıyken haksız duruma düşmeyin.

Anlamadığım sekreteri durup dururken nasıl gel bende kal dedi? Çok koyu bir sohbet olması gerekli...

Bana sanki sizden hoslanmis gibi geldi.kotu niyetli degilde yakinlik kurmaya calisiyor sanki.ama tabi bilemiyorum taciz vs varsa baska.rahatsiz oldugunuzu evli nisanli ya da erkek arkadasinizin oldugunu soylerseniz vazgecer herhalde.vazgecmezse o zaman sikayet edersiniz

Üniversitede 22 yaşında gencecik bir kızdım.memede kitle korkusuyla doktora gittim.genel cerrah gayet uzman işini yapan bir adamdı beni ultrason için başka bir uzmana gönderdi.hiiiiç unutmuyorum 18 yıl geçmesine rağmen.adamın yüzü bile gözümün önünde.babam yaşında bir adam memelerime ultrasonla bakıyor.daha sonrasında defalarca yıllarca bu muayeneden geçtim ama hiç bir ultrason uzmanının elle kontrol ettiğini elinin temasını görmedim.genel cerrah ilk elle muayene edip önemsiz kistler dedi ama rahatsız edici değildi.daha konuşurken ya umarım bu kadar güzel gözlü bir kızın kötü bir şeyi yoktur bu gözlere yazık olur dedi.ben kızardım anlamamazlığa vurdum.sonra gereksiz ayrıntılı elle muayene sonra hemşireyi odadan bir bahaneyle çıkartıp ya göğüslerde taş gibi ne kadar ince bellisin ne kadar zayıfsın ne zarifsin diyince hızla kalkıp masadan bitti sanırım çıkın da giyineyim dedim ve kızlar çok korktum bi saldırıya uğrayabilirim diye.salaklığım işte korkudan ne şikayet ettim ne bi şey.kanıtımda yoktu ama içimdeki öfkeyi hatırladıkça hissediyorum.ama kendi zavallı korkak ürkek halime acıyorum o hastaneden kaçarak her an tecavüze uğrayacakmış gibi kaçtığımı düşündükçe ve kontrol altında altı ayda bir gitmem gerekiyor yıllarca gitmedim memelerim için.sonrasında kist belirginleşince gittim başka yere.bir de ilginçtir kadın doğumculara çok gittim çocuk sahibi olmak düşük ve doğumlarla ilgili onlarda böyle bir terbiyesizlik görmedim

bu kadar rahatsız eden bir doktora tekrar niye gidiyorsunuz anlamadım.ilk anladığınız andan itibaren ilişiğinizi kesmeliydiniz ve arıyorsa da ne hakla arayabildiğini şikayet edeceğinizi söylemeliydiniz ondan sonra zaten tırsardı.

hey maşallah..

siz böyle söyleyince karısına dokundu diye doktoru darp eden hasta yakını geldi aklıma. adamda aynı düşüncedeydi.

ses ya da görüntü kaydını,savcılıktan izin almadan yapamazsınız.

kanunsuz delil ,delil değildir ilkesi var.

yani alsan da mahkemede delil olarak kullanamazsın.

siz böyle söyleyince karısına dokundu diye doktoru darp eden hasta yakını geldi aklıma. adamda aynı düşüncedeydi.
Ben o anlamda demedim arkadaşa art niyetle dokunmuş doktordur diyip sürekli gereksiz yere dokunmasını doğru bulmıyorum

Gerçekten çok saçma geldi bana.
Yani doktordur yapmaz olayı yok tabiki.
Herkes yapabilir.
Ama arıyor seni görüşmeyi reddediyorsun, 4 kez kontrole gidiyorsun.
Sekreteriyle sana bende kal muhabbeti edecek noktaya geliyorsun ki en saçması bu. Bu doktoru bağlamaz. Resmen kanka olmuşsunuz. Yoksa kız ilk aradığında bende kal mı dedi?

Ayrıca daha yeni aklına geliyor ki o gün 2.kez meme muayenesi olmuştun, gerek yoktu.

Yani arkadaşım, sana aynı gün 2.kontrolü yaptığında demedin mi lüzumu var mı diye?
Evine gittin doktor aradı, reddettin. Kontrole de gittin. Aynı tavrını devam ettiriyorsa, Neden tekrar tekrar gidiyorsun veya direkt çıkıp başhekime anlatmıyorsun?
Sekreteri gel bana deyince neden ne münasebet sen kimsin demiyorsun?
Bence seni kıskansın diye gidip bide nişanlına söylüyorsun.
Şimdi de belki kadın pazarlıkçısı diyorsun.
Ve hala gideyim ses kaydı yapayım, normal konuşayım video çekeyim falan.
Hiç normal gelmedi bana.

Adam hoşlanmış olabilir ama doktorluk çok hassas bir meslek. Adam işini yapıyor, önemli olan sağlığımız diyerek ne derse doğrudur deyip dediklerini yapıyoruz, olaydaki doktor da bunu kötüye kullanmış. Bu tacizdir.

O telefon numarasını bulup araması , sürekli araması tacizdir. İyi o zaman her doktor sizin numaranızı alıp istediği gibi arasın görüşme teklif etsin? Mesleği için verilen bilgiyi böyle kullanamaz. Israrla arayamaz. Taciz olması için ne gerek?

Çelişki ve boşluklarla dolu, ilginç bir konu. Bir kere sekreterle nasıl bende kal muhabbetine kadar geldiniz, örneğin. Veya dr görüşmek istedi de kişisel sohbetlere mi girdi... İkinci kez meme muayenesini yaparken ne sebep söyledi, hastalık ne... Herhalde burun akıntısına meme kontrolü yapmıyorlar, belki de gerekliydi. Bilmiyoruz yani. Hiç bir şey anlatmamışsınız. Anlattıklarınız da benim için peşin peşin taciz denebilecek şeyler değil. İçerik yok çünkü. Ona bakarsanız benim diş doktorum telefonuma mesaj da gönderiyor. Şimdi bunu böyle yazsam millet " ne alaka, ne münasebet" der. Ama mesajın içeriğinde yapılan prosedürden sonra "bir şikayetin veya değişen bir şey var mı, varsa bana hemen bildir" demek için yazıyor desem ortaya bambaşka bir algı çıkar. Bu konu da öyle. İçeriksiz. Durum böyle olunca nereye çeksen oraya gelir. Sapık diye yazıyor dersen sapık derler, doktorum hastalığımla çok ilgili diye anlatsan ne iyi doktor derler. Bir dialog yazsanız örnek olarak, bu adam ne dedi de 2. meme kontrolü yaptı yazsanız, görüşmek istedi de ne dedi isterken yazsanız anlaşılacak konu. Bütün bu sapıklık sizin algınız bile olabilir yani, açık değilsiniz sonuçta.

Hasta kaydından ulaştığı numarayı bu şekilde kullanması sapıklık şerefsizlik bana göre. Ne hakla o numarayı uçkuru için kullanır? Kadın sağlığı için veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…