DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

yaptığım yorumu çarpıtmayın lütfen. alıntıladığınız mesajım, konu sahibi daha fazla detay vermeden önce yazılmış bir mesaj ki buna rağmen başhekimle konuşun vs demişim. sizin yazdığınız ithamları savunan bir kelime göremiyorum yazdıklarımda?

aynen bu işte tebrik ediyorum

Konu sahibi hasta kaydından numaraya ulaştığını görüşme teklif ettiğini (taciz burada başlıyor) ve ısrarlarla devam ettiğini( burada devam ediyor) yazmış. Sizin taciz algınız garip.

Konu sahibi hasta kaydından numaraya ulaştığını görüşme teklif ettiğini (taciz burada başlıyor) ve ısrarlarla devam ettiğini( burada devam ediyor) yazmış. Sizin taciz algınız garip.

ben taciz anlayışımı belirten bir cümle de kullanmadım. taciz kelimesi herkes için farklı bir anlam mı ifade ediyor?

ayrıca konu sahibinin telefon görüşmelerinden kaynaklı sorununu da ilgili mercilere bildirmesi gerektiğini belirtmiştim

Konu sahibi ilk mesajında o dediklerimi yazmış siz de taciz yok sadece hoşlanmış yazmışsınız. Tamam doktorlar taciz etmez.

size yazarken duvara karşı yazıyormuşum gibi hissediyorum gerçekten o yüzden cevap vermeyeceğim

Ya konu sahibi ilk mesajda numarayı kişisel çıkarları için kullandığını yazmış mı ? Yazmış. Israrlı olduğunu yazmış mı? Yazmış. Bunlar da taciz.Siz de ilk mesajınızda ne yazmışsınız? "Taciz yok hoşlanmış o kadar" sonradan fikriniz değişmiş. Ama konu sahibinin ilk yazdığından beri taciz

yazdığım ilk mesajın içinde bunu bulun gelin öyle cevap vereceğim size.

fikrim değişmedi, olaya konu sahibinin daha detaylı mesajlarından sonra farklı bir bakış açısıyla bakmaya başladım. fikrim de doktorun hareketlerinden rahatsızsa şikayette bulunmasıydı. hep öyleydi. ilk mesajımdan son mesajıma kadar.

Kadın pazarlamacı olabilir mi diye düşünüyo
Anlattıkları hiçte normal değil
Gereksiz mene muaynesi mi olur? Uzun süredir regli olmadıysa yapabilir hormonlarda problem varsa yapabilir yumurtalık kistleri varsa yapabilir
Memeyle bağlantılı bunlar yapmazsa problem

Öyle bir anlatmışsınız ki sanki cinsel tacizde bulunmuş gibi... Kanıtlar falan ne bileyim sizi beğenmiş olabilir.

Bunu diyen sizsiniz.

Öyle bir anlatmışsınız ki sanki cinsel tacizde bulunmuş gibi... Kanıtlar falan ne bileyim sizi beğenmiş olabilir.

Bunu diyen sizsiniz.
Ilk muayeneye gittiğimde bir doktordan çok daha yakın davrandı. Çantamı tutması, ceketimi giydirmesi, araba anahtarımı elinde tutup unutmami sağlayıp elime kendi vermesi vs.

konu sahibinin bu cümlesine karşılık yazdığım kelimeler onlar. size göre doktorun yaptığı şeyi savunuyor gibi duruyorum sanırım fakat ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum merak etmeyin

Sanırım doktorun sağlığınız için verdiğiniz numarayı arayıp görüşme teklif etmesi öok normal? İstemediğiniz halde ısrar etmesi de normal?

Kadınlar böyle düşündükçe erkekler daha çok taciz tecavüz eder. Tacize uğrayan kadını suçlu çıkardınız bravo. En çok bu tip kadınların yetiştireceği erkek çocuklarından kormak lazım.

Bunu diyen sizsiniz.
Arkadaşım kaç mesajdır üst üste açıklamaya çalışıyor.
Islarla muhalefet olmak için böyle yazdığını düşünüyorum artık.
Konudaki kopukluğun hemen herkes farkında ve verilen cevaplara göre insanların algısı şekillenirdi.
Arkadaş doğru yazmamış mı?

Konuda şu olay böyle oldu diye belirtilen bir şey var mı?

Sanırsın kadın dedi burun akıntısına gittim adam memelerime dokundu. Arkadaş onu haksız buldu.
Bazı mesleklere ciddi bir yargı var.
Anlamadan niye hemen bu doktorlara hemşirelere saldırmak onu da anlamadım.

Siz iyice kurmuşsunuz o hastane de psikiyatri varsa gitseniz iyi olur
Hoşlandıysa nişanlı yım beni aramayın diyin olsun bitsin vay delil toplucam vay o vay bu heeee sizin organlarınızı çalacak belki organ mafyası
cok guldum yoruma...ayni fikirdeyim

Tahlilleri almaya gittiğnizde rahatsızlığınızı direk dile getirin..sekteteri eğer sizi evine davet edebilecek kadar yüz bulduysa bunun doktorla bi ilgisi yok bemce biraz da sizin sekreterle olan diyaloğunuzla ilgili.. Doktora tavrınızı belli edin ki duracağı yeri bilsin.. Bir daha da o doktora gitmeyin.. Eğer saçma sapan bir şekilde aramaya devam ederse başhekime şikayet edin..

Hemen doktorları korumak niye? Mesleği için aldığı bilgileri uçkuru için kullanamaz ve ısrar edemez. Demek bu size göre normal. O zaman sizin başınıza gelsin.

Malesef mahkrme kabul ediyor bi avukatla konuşun aynısının farklı boyutu başımdan geçti karşı taraf sesimi gizli kaydetti ve mahkeme haklı buldu karşu tarafı delillerin hepsi geçerli
Karşı tarafın bilgisi dışında alınan ses kayıtları delil olarak kullanılamaz..Eğer kullanırsa kendisi de suçlu olur...
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…