- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Yok artıkAçık açık görüntü kaydı almadıktan sonra hiçbir şey yapamazsınız? Gizlice ses kaydı ve görüntü kaydı almakta suç unutmayın.
Adam o ses kaydının öncesi var diyebilir..
Bu bir komplo diyebilir!
Hastam bana önce bana aşık olduğunu ilan etti diyebilir.
Bu komuda yapacağınız bir şey sadece başhekime durumu şikayet ederek haatahnede deşifre olmasını sağlamak başhekimde somut bir şey olmadıkça yapacağı bir şey yok. Ama yanına kalmasın durumu BİMER e kadar şikayet edin. En etkili yöntem BİMER ŞİKAYETİDİR.
Her ERKEK DOKTOR ucundan kenarından taciz eder! İstisnalar olsa bile kaideyi bozmaz. Rahatça soyabileceği elleyebileceği kadını hele buna değecek fizikte ise hangi erkek kaçırır.
Bu göğüse bakalım deyip ellemek onlar içşn sizin sandığınızdan daha büyük bir keyiftir.
Ya bu konularda zorunlu olmadıkça erke doktor tercih etmeyin, yada bu gerçekleri kabullenin.
Bir çok kadınında bu tekliflere olumlu yanıt vererek doktor fantezisi yaptığınıda yakınen bazı arkadaşlarımdan biliyorun.
Geçen hafta kardiyoloji muayenem vardı ..kalbimde iki delik var ,doktor bayagi bastırdı göğsümü ..bir ara yeter artık bırakın diyecektim :/ bunun yanı sıra sutyen çıkıyor çıplak muayene yapılıyor. .yalnız doktorum adam gibi adamdı ..hemen bir kumaş parçası verdi (belli ki bu iş için özel yapılmış ) , bunu göğüslerinizin üstüne kapatın ve biraz canınız acıyacak sakın olun ,dedi ..bunları söylerken bırak göğüslerimi incelemeyi, üst tarafım çıplak olduğu için bulunduğum yöne bile bakmadı ..bir ara yan dönmemi istedi ,eli bezin altındaydı, yani göğsümün üstünde ..dikkatsiz bir şekilde döndüğüm için bez açıldı göğsüm tamamen ortaya çıktı .hemen kapattım ..bu sırada adam monitöre bakıyordu ve asla bana dönmedi ,muayene süresince bu tavrını sürdürdü. .o kadar rahat hissettim ki ..ondan once kadın bir doktor muayene etti ..üst tarafım tamamen çıplaktı ,hicbirsey ortmedigi gibi birde şuursuzca dalga geçti "sende olan bende de var ,niye cekiniyorsun ki " gibi bir söyleme eşlik eden çirkin kahkahasiyla. .
Sağlıkta ayıp ,günah ,pis düşünce olmaz ! Ama pis ve pis zihniyetli hasta olur ..arada iki üç hıyar doktor çıkar ama onlar da milyon tane doktorun adini karalamaya yetmez ..yani kısaca salon kadını çizgimden çıkıp ,elimi belime koyup ,ağzını topla hanım abla ,diyor ve elimi belimden çekip tekrar salon kadini görüntüme kavuşuyorum
Polemik istemiyorum ,cevap yazmayacağım ,selametle