- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Ya bence senin nikahının olmaması bi taraftan da kurtuluş senin için. Nikahın olsaydı bu adam sana daha neler yapardı. Boşamazdı da. Şu yaşananlardan sonra nikah yapsa ne olur ki, istese de sen yapma zaten. İstediğin zaman çekip gidemezsin o zaman. Çünkü bu karakterdeki bi insan mümkün değil düzelmez.
benim tek hayalim 3 kişilik mutlu aile olmaktı..kucağımızla bebeğimizle parklara gitmek gezmelere gitmek mutlu olmaktı..gurbettede olsam ailem canları istedikçe gelebilsinler..ben canım istedikçe gidebileyim istiyordum..torunlarını görsünler sevsinler.. ama hepsi bir hayalmiş..ben hata yaptım kendimi yaktım..ama sadece kendimi yaksam bu kadar üzülmezdim..ailemi perişan ettim...bunun vebalini nasıl ödüycem bilmiyorum..
sen mahkemeye gitmedinmi dadlum?senden kemik yaşı tespiti isteyecekti mahkeme?
benim tek hayalim 3 kişilik mutlu aile olmaktı..kucağımızla bebeğimizle parklara gitmek gezmelere gitmek mutlu olmaktı..gurbettede olsam ailem canları istedikçe gelebilsinler..ben canım istedikçe gidebileyim istiyordum..torunlarını görsünler sevsinler.. ama hepsi bir hayalmiş..ben hata yaptım kendimi yaktım..ama sadece kendimi yaksam bu kadar üzülmezdim..ailemi perişan ettim...bunun vebalini nasıl ödüycem bilmiyorum..
Hatta eşinede göz dağı ver. Deki düğünümüz olduğunda yaşım 18 den küçüktü. Resmi nikahta yapmadınız beni zorla kandırıp resmi naikah sonra olucak diye buraya getirdiniz mahkemeyede gidicem, cinsel istismardan seni hapislerde süründürürüm de. Seninde dilin olduğunu ona göster ve koşarak ailenin yanına git bebeğini sakın onların yanında doğurma!
Artık silkelen ve kendine gel!
Hayallerini kenara koy...
Hepsi bitti!!!
Sürekli bunları düşünerek daha çok çıkmaza gireceksin!
Önüne bak artık!
Geleceğine bak!
Madem beben var karnında bari ona yazık etme!
Senin bu zayıflığından faydalanıyorlar farkında değil misin?
Mis gibi ailen var arkanda..Beben gelecek kucağına yakında..
Bari onları kaybetme!
Topla kendini,ezdirme artık kendini...
gittim canım..hakim baktı yaşı ne zaman doluyor diye..inceledi bir kaç soru sordu..zaten yaşının dolmasına az kalmış biraz daha beklesin dedi..izin vermedi..
kayınpeder filanda biz izin verirler diye düşünüyoduk dediler..davetiyeler düğün yeri hazır iptal etmeyelim dediler..yaşı dolduğu gün nikahı yaparız dediler..böyle dillerle ikna ettiler ailemi..
gittim canım..hakim baktı yaşı ne zaman doluyor diye..inceledi bir kaç soru sordu..zaten yaşının dolmasına az kalmış biraz daha beklesin dedi..izin vermedi..
kayınpeder filanda biz izin verirler diye düşünüyoduk dediler..davetiyeler düğün yeri hazır iptal etmeyelim dediler..yaşı dolduğu gün nikahı yaparız dediler..böyle dillerle ikna ettiler ailemi..[/QUOT
o zaman hamile değildin ama değilmi?yada hamileydinde hakime söylemedinmi?ilişkiye girmişmiydiniz?
neyse ya bunlar önemli değil artık bir an önce kaç kurtul!!hayata yeniden başla ve bugünüde doğumgünün saykötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?