Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

Canım aranızdaki sorunları az çok biliyordum... Yaşına göre çok olgunsun. Bebeğini elinden alırlar falan diye korkma senin de hakların var eşkiyamı bunlar. Allahını seversen bırak şunları bak ne güzel ailende arkanda ya sana destek olmasalardı bzemi sordun evlenirken deselerdi bu daha vahim. Artık seni bu insanların öldürmesinimi bekliyorsun?

ccanım nikahınızda yokmuş demek okuyumnca şok oldum.bu ne cahillik...neye nekadar güvendin bukadar yazık vallahi...canım daha önce yazdığM msjımda evliliğini koruman gerekteğini bebeğini babasız büyütme ailendede hata var gibi bazı tavsiyelerde bulunmuştum ama biraz daha olayın içeriğini öğrenince senin adına dahada üzüldüm.seni oyalayan kandıran üstüne üstük ailesinin lafına bakan bir koca profili gördüm.bence hayatını daha fazxla bu adamla karartma derim..zaten bugüne kadar yaptığın cahilliklerin sonucunu görüyorsun canım sana en iyi ailen sahip çıkacaktır..babanda çocuğunu kendi üzerine alabilir...çocuğun içinde daha garanti bir hayat olamaz zaten...
aileni sakın geri çevirme ..kendi adına çok büyük hatalar yapmışsın gerçekten.biran önce bu aileden kurtulman dileğiyle allah yardımcın olsun.....

Hiç ümitsizliğe kapılma canım benim,yepyeni bir sayfa aç kendine doğacak yavrun da tadi tuzu olsun.Ailene sığın okulunu bitir sınavlara gir hırslan iyice en azından çocuğun için maddi durumun olursa senden o çocuğu hayatta almazlar.Sen hayatını kazanana kadar da zaten bebiş küçük olduğu için alamaz babanın üstüne işletirsin zaten.a.s.

Onların tek isteği; sanıyor musun ki aileni sildiğin zaman herşey yoluna girecek. O zaman sana her istediklerini daha rahat yapacaklar. Ve sen o zaman tamamen boyun eğeceksin. Eşyalarını al ya da ben gelmiyorum diyebileceğin bir durum da olmayacak. Zulümleri On kat fazla devam edecek. Ne yaparlarsa ses çıkaramayacaksın. Sakın öyle bir hata yapma. Ailene karşı.

gerçekten okurken sinirlerim bozuldu.eşinede ailesinede çok kızdım açıkçası...
ne olursa olsun onlar senin annen baban eğer seni seviyorsa ailenede saygı göstermek zorundadır... ne hakkı var anneni babanı üzmeye.. kaynanana kayınpeder olayları hep aynı..bu erkek tarafı nedense hep gelinlere karşı duygusuz ve katı oluyorlar..aynı şey kendi kızlarının başına gelse ne olur kimbilir... keşke eşinle uzak bi yerlere taşınıp yeniden bebeğinizle bir hayat kurma şansınız olsa..ailelerinizide zaman zaman ziyaret etseniz...olayları akışına bırak ve kendini asla üzme..bebeğini düşün sadece.o kocaman bir umut senin için.

Allah razı olsun..Bu akşam son kez konuşucam.içimden tüm gelenleri söylüyecem..Artık inceldiği yerden kopsun herşey..

Bunu okumamıştımm :1shok:

Aynen düşüncelerimi yazmışsın vereliniortak
Üzgünüm ama bencede çok hatalısınız

kendi konusmasin onu anlarimda seni nasil ailenle görüsmeni yasaklar onu anlamadim. o ev onun oldugu kadar senin de evin öyle degil mi? eve gelirler kendisi görüsmek istemiyorsa onlarin yanina ugrayip sohbet etmez ama sen yine kendi evine alabilmelisin aileni yok eger senin evin degil onun kölesi gibi yasamak zorundaysan öyle evlilik olmaz. eger orasi senin evin degilse kendi evine yani ailenin evine git, cocuk da olucak mecburen orta yolu bulmak zorunda. ailenin ekonomik durumu ya da senin ekonomik durumun iyiyse hic durma restini cek git, eger seviyorsa yaptiklarini tekrar gözden gecirir kendisi görüsmese de sana karismaz.

Canım benim fikrim, sen bu adamdan ayrıl ailenin evine dön. Sana resmi nikah yapana kadar yalvarsa da yakarsa da sakın geri dönme. Çocuğu da gösterme.

Bütün sorunlardan önce şu resmi nikah işini halledin. Sen şu anda evli değilsin, nikah dışı çocuğa hamilesin. Bilmem farkında mısın?

Son düzenleme:
Ben çok hayırlı evladım çoooooooooooook!!!
Anam gelse de şunları okusa da benden şikayet etmekten vazgeçse...
Ahhhh ahhhh

Annenin ellerinden öperim lalecim sevgiler saygılar benden opuyorumnanaktan

Senden de şikayet edilirmi be şekerim lokum gibi kadınsın ... yerimseniben

sendenmi şikayet ediyor annenn hayrett :kedi:

Ahh yaaa benim derdim benden büyük...
Bir ara dökerim içimi elbet!
Neyse konuya dönelim...
Konuşmakla düzeltemezsin!
Bunu aklına koy!
Seni soyadına layık görmeyen adamdan hayır bekleme!!!

Ya bence senin nikahının olmaması bi taraftan da kurtuluş senin için. Nikahın olsaydı bu adam sana daha neler yapardı. Boşamazdı da. Şu yaşananlardan sonra nikah yapsa ne olur ki, istese de sen yapma zaten. ıstediğin zaman çekip gidemezsin o zaman. Çünkü bu karakterdeki bi insan mümkün değil düzelmez.

yaşın çok küçük birde hamilesin sağlıklı düşünemiyorsun belli:1no2:
bu adamdan bu aileden sana hayır yok canım
madem ailen destek sana bırak git bu adamı kendine yeni bir hayat kur
daha çok gençsin yazık etme kendine

benim tek hayalim 3 kişilik mutlu aile olmaktı..kucağımızla bebeğimizle parklara gitmek gezmelere gitmek mutlu olmaktı..gurbettede olsam ailem canları istedikçe gelebilsinler..ben canım istedikçe gidebileyim istiyordum..torunlarını görsünler sevsinler.. ama hepsi bir hayalmiş..ben hata yaptım kendimi yaktım..ama sadece kendimi yaksam bu kadar üzülmezdim..ailemi perişan ettim...bunun vebalini nasıl ödüycem bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…