• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

Hatta eşinede göz dağı ver. Deki düğünümüz olduğunda yaşım 18 den küçüktü. Resmi nikahta yapmadınız beni zorla kandırıp resmi naikah sonra olucak diye buraya getirdiniz mahkemeyede gidicem, cinsel istismardan seni hapislerde süründürürüm de. Seninde dilin olduğunu ona göster ve koşarak ailenin yanına git bebeğini sakın onların yanında doğurma!

Ya bence senin nikahının olmaması bi taraftan da kurtuluş senin için. Nikahın olsaydı bu adam sana daha neler yapardı. Boşamazdı da. Şu yaşananlardan sonra nikah yapsa ne olur ki, istese de sen yapma zaten. İstediğin zaman çekip gidemezsin o zaman. Çünkü bu karakterdeki bi insan mümkün değil düzelmez.

evet bencede isabet olmus hem cocugu da kendi nufusuna alabilir hemde bosanma derdi yok

aaaa okumamisim resmi nikah yok mu
e daha iyi cocugunda hak sahibi olmicak bu adam hicbirsey yapamaz, cocugumu alir diye korkuyorodun ya.

benim tek hayalim 3 kişilik mutlu aile olmaktı..kucağımızla bebeğimizle parklara gitmek gezmelere gitmek mutlu olmaktı..gurbettede olsam ailem canları istedikçe gelebilsinler..ben canım istedikçe gidebileyim istiyordum..torunlarını görsünler sevsinler.. ama hepsi bir hayalmiş..ben hata yaptım kendimi yaktım..ama sadece kendimi yaksam bu kadar üzülmezdim..ailemi perişan ettim...bunun vebalini nasıl ödüycem bilmiyorum..

bazı şeyler için iş iten geçmiş olabilir ,birçok hata yapmış olabilirsin ama unutma zararın neresinden dönersen kardır ve buna bi yerden başlaman lazım artık...

yemin ederim daraldım. arkadaşım sen kaç yaşındasın bunu çok merak ettim yazdıysan görmediysem kusura bakma... sana diyeceğim tek şey biran önce toparlan ve git. bebek olacak büyücek sonra bir bebek daha.. sonra psikolojik baskı, saygısız kocayı seviyorum demeler.. bu ne biçim bir hayat ya. çok şaşkınım. vakit kaybetme bence toplan git. bir adam seni seviyorsa ailenide sevecek saygı duyacak en azından sen göktenmi düştün anan baban yokmu sanıyordu ayy uyuz oldum ya. aklını başına topla biran önce ve unutma zararın neresinden dönülse kardır. sert yazıma bakma kalbim acıdı yazdıklarını okuyunca ve çok gerildim.

sen mahkemeye gitmedinmi dadlum?senden kemik yaşı tespiti isteyecekti mahkeme?

gittim canım..hakim baktı yaşı ne zaman doluyor diye..inceledi bir kaç soru sordu..zaten yaşının dolmasına az kalmış biraz daha beklesin dedi..izin vermedi..
kayınpeder filanda biz izin verirler diye düşünüyoduk dediler..davetiyeler düğün yeri hazır iptal etmeyelim dediler..yaşı dolduğu gün nikahı yaparız dediler..böyle dillerle ikna ettiler ailemi..

benim tek hayalim 3 kişilik mutlu aile olmaktı..kucağımızla bebeğimizle parklara gitmek gezmelere gitmek mutlu olmaktı..gurbettede olsam ailem canları istedikçe gelebilsinler..ben canım istedikçe gidebileyim istiyordum..torunlarını görsünler sevsinler.. ama hepsi bir hayalmiş..ben hata yaptım kendimi yaktım..ama sadece kendimi yaksam bu kadar üzülmezdim..ailemi perişan ettim...bunun vebalini nasıl ödüycem bilmiyorum..

Artık silkelen ve kendine gel!
Hayallerini kenara koy...
Hepsi bitti!!!
Sürekli bunları düşünerek daha çok çıkmaza gireceksin!
Önüne bak artık!
Geleceğine bak!
Madem beben var karnında bari ona yazık etme!
Senin bu zayıflığından faydalanıyorlar farkında değil misin?
Mis gibi ailen var arkanda..Beben gelecek kucağına yakında..
Bari onları kaybetme!
Topla kendini,ezdirme artık kendini...

Hatta eşinede göz dağı ver. Deki düğünümüz olduğunda yaşım 18 den küçüktü. Resmi nikahta yapmadınız beni zorla kandırıp resmi naikah sonra olucak diye buraya getirdiniz mahkemeyede gidicem, cinsel istismardan seni hapislerde süründürürüm de. Seninde dilin olduğunu ona göster ve koşarak ailenin yanına git bebeğini sakın onların yanında doğurma!

aynen katiliyorum :1closedeyes:

aileni ezdirmeni çok kınadım.eşin ve eşinin ailesi ailenden çokmu değerliydi.aile dünyada birdaha bulunmaz canım...eşinin haklı bir yerini bulamıyorum zaten .neymiş ailenle görüşmeyecekmişsin o nedemek ya sen gökten mi düştün geldin dünyaya seninde bir ailen var nedemek görüşmeyeceksin okadar kolay birseyse bu oda görüşmesin.canım ayrıl demiyorum ama bu evlilik zaten bitik sevgi saygı kalmamıskı....sen hala sürdürmeye calışıyorsun.bebeğin olacak hersey düzelecekmi yani.....eşin bu sefer çocugu ailene göstermeyeceksin diyecek...ailende torunları görmek işteyecek.....ha sunuda belirteyim benim ailem kapımın önüne gelecek ve eşim açtırmayacak ha....yemin ediyorum oracıkta evi terk eder giderim 10 çocukluda olsam ...arkama bile bakmam.aileme asla laf söyletmem ....ailem benim herzaman başımın tacı asla ve aslaaaaa onları ezdirtmem...nedemek ya kapıyı açma gelmesinler eşinin senin ailene saygısı yokki sana saygı göstersin...ben eşimin ailesine saygı gösteriyorsam oda benim aileme saygı göstermeli.:oklava:

zararın neresinden dönesen kardır canım..ailenin yanına dön gül gibi geçin..inan senin ailen torunlarına babasından çok daha iyi bakarlar...baksana anneciğin özenmişte torununa neler neler getirmiş hediye...allahaşkına bırak duygusallığı artık ailene yaptığın hataları tamir etmeye çalış bence...
yeni bir sayfa aç kendine ve çocuğuna kendi ailenle birlikte.....

Canım bak koca boşanır ama ana baba kardeş boşanmaz,kaldı ki senin nikahın bile yok,

Hemen şimdi toparlan,o eve gelmeden çık yola annenlere git,

Madem ailenin vebalini de taşımak istemiyosun ALLAH korusun daha kötü şeyler olmadan bırak o adamı,

Hiç mi abin büyüğün falan yok,seni ona karşı koruyacak,

Tehditlerine karşılık gözünü korkutacak bi yakının yok mu?

Artık silkelen ve kendine gel!
Hayallerini kenara koy...
Hepsi bitti!!!
Sürekli bunları düşünerek daha çok çıkmaza gireceksin!
Önüne bak artık!
Geleceğine bak!
Madem beben var karnında bari ona yazık etme!
Senin bu zayıflığından faydalanıyorlar farkında değil misin?
Mis gibi ailen var arkanda..Beben gelecek kucağına yakında..
Bari onları kaybetme!
Topla kendini,ezdirme artık kendini...

kesinlik haklısın eee daha ne o zamanherşey ortada bundan sonra iş sende biter....

ailenin yanına gıt resmı nıkahım olmadan annemlerin elini sen opmeden gelmeyecegımde..yoksa cocuguda benide ruyanda görursun de..

resmi nikah olmamsına sevineceğim aklıma gelmezdi vallhi o adam senin yanına dahi yaklaşamaz çocuğunuda sen istemediğin müddetçe alamaz ailenin yerine koydumda kendimi perişandır insanlar allahımmkimseyi evladıyla sınamasın çok zor sen burda bunları yaşadıkça onlar kahroluyordur
bua damdan en sana koca nede çocuğuna bab olur ailene hasret mutluluğa hasret ömür geçermi eşinle kalsan huzurun olucakmı sanki mutlu olabileceğine dair umudun varmı

gittim canım..hakim baktı yaşı ne zaman doluyor diye..inceledi bir kaç soru sordu..zaten yaşının dolmasına az kalmış biraz daha beklesin dedi..izin vermedi..
kayınpeder filanda biz izin verirler diye düşünüyoduk dediler..davetiyeler düğün yeri hazır iptal etmeyelim dediler..yaşı dolduğu gün nikahı yaparız dediler..böyle dillerle ikna ettiler ailemi..

Demekki sen 17 yaşını doldurmana 1 ay kala evlenmişsin 18 yaşına değil...
Eğer 18e 1 ay kala olsaydı mahkemeye gitmene gerek kalmazdı direk ailenin onayı ile resmi nikah kıyabilirsin....

[/QUOT
o zaman hamile değildin ama değilmi?yada hamileydinde hakime söylemedinmi?ilişkiye girmişmiydiniz?
neyse ya bunlar önemli değil artık bir an önce kaç kurtul!!hayata yeniden başla ve bugünüde doğumgünün saykötükedihüso

Kolaymı öyle bebeğini elinden almaları yahuu...
Senin annene babana nasıl böyle davranabiliyor ? Kim vermiş ona bu hakkı ?
Ailecek birlik olmuşlar senin aileni seni aşağılıyorlar resmenakannehir Birde hamilesin bilmiyorumkismile Annenin ve babanın yanına git derim ben kocan ve ailesi bunu çoktan haketmiş :umursamaz: Bu kadar hakareti işitip annenin babanın bukadar aşağılandığını gördüğün halde nasıl hala kocanı sevdiğini de anlamıyorum kafamçokkarıştı

evet bu aksam son kez konusucam demissin neyi konusucaksin hersey beterin beteri olmus zaten bence o eve gelmeden evi terket bugün gec olduysada hic konuyu acma yarin o gidince toparlan cik git
bu adam konusmakla düzelmez

sen bu kocayla bereber olmaya devam edersen kocan bile diyemiyorum kusura bakma vebal falan ödeyemezsin. nikah yok çocuk var .hadi geç bunları olabilir oldu de.ya allahaskına aileni bu duruma nasıl düşürebilirsinya aklım ermiyor. babanı ne duruma sokmuşun. sende basıp gitsene neyin düzelceğini bekliyosunki. bastan düzelmeceği belli. yazık sana canım ya. en çokta ailene acıdım kusura bakma. haketmemişler. sen torununa hediye getir yapılana bak. koca çoooooooooooooooooooook bulunur üstelik senin kocam dediğin adamdan çok daha iyisini bulursun ama ya anne baba. bu adam seni anne babanıda silsen bırakır zaten emin ol.atar sokağa. ama annen babana sığınırsın yine. inan benim canım yandı sen hala o evde ne diye duruyorsun. bebek olsa nolcak ya sana sahip çıkan bir ailen var daha ne bekliyosuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn

Back