bence yapman gereken en kısa zamanda ailenin yanına dönmek.o adamla kesinlikle nikahlanma.çocuğunu zaten eşin alamaz.çok küçük olduğu için anneye verirler çalışsanda çalışmasanda.sen aileni o kadar nasıl ezdiririsin üzersin anlamadım.ben senin yerinde olsam eşin aileni almadığı gün babamla dönerdim.seni tutacak nikahın bile yokmuş.ne o adamdan hayır gelir ne de ailesinden .aileni istemeyen birinden nasıl çocuk doğurmayı düşündün o da ayrı bi durum.yazdıklarını düşününce ailene çooooooooooooooooook üzüldüm.benim eşim ai
lemi kabul etmeyecek, kapıda bırakacak eşimden boşanırım valla.ne demek kendi ailesiyle oturacak ailemi almayacak.sana ve tüm ailelerini üzen kızlara allahım akıl versin.dahada yok konuşacam onunla diyorsun.senin konuşacak neyin kalmış.kaç kurtul o manyak adamdan.o sana zaten nikah yapmaz.kaynanan yeni gelin bulur oğluna.nikahında yok ki taksın seni.sende aileni üzdüğün için sanada yazıklar olsun.bende anneyim ve annenin yerine koyunca kendimi sana yazıklar olsun dedim.kusura bakma.artık aklını başına al.
lemi kabul etmeyecek, kapıda bırakacak eşimden boşanırım valla.ne demek kendi ailesiyle oturacak ailemi almayacak.sana ve tüm ailelerini üzen kızlara allahım akıl versin.dahada yok konuşacam onunla diyorsun.senin konuşacak neyin kalmış.kaç kurtul o manyak adamdan.o sana zaten nikah yapmaz.kaynanan yeni gelin bulur oğluna.nikahında yok ki taksın seni.sende aileni üzdüğün için sanada yazıklar olsun.bende anneyim ve annenin yerine koyunca kendimi sana yazıklar olsun dedim.kusura bakma.artık aklını başına al.