• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

bence yapman gereken en kısa zamanda ailenin yanına dönmek.o adamla kesinlikle nikahlanma.çocuğunu zaten eşin alamaz.çok küçük olduğu için anneye verirler çalışsanda çalışmasanda.sen aileni o kadar nasıl ezdiririsin üzersin anlamadım.ben senin yerinde olsam eşin aileni almadığı gün babamla dönerdim.seni tutacak nikahın bile yokmuş.ne o adamdan hayır gelir ne de ailesinden .aileni istemeyen birinden nasıl çocuk doğurmayı düşündün o da ayrı bi durum.yazdıklarını düşününce ailene çooooooooooooooooook üzüldüm.benim eşim ai
lemi kabul etmeyecek, kapıda bırakacak eşimden boşanırım valla.ne demek kendi ailesiyle oturacak ailemi almayacak.sana ve tüm ailelerini üzen kızlara allahım akıl versin.dahada yok konuşacam onunla diyorsun.senin konuşacak neyin kalmış.kaç kurtul o manyak adamdan.o sana zaten nikah yapmaz.kaynanan yeni gelin bulur oğluna.nikahında yok ki taksın seni.sende aileni üzdüğün için sanada yazıklar olsun.bende anneyim ve annenin yerine koyunca kendimi sana yazıklar olsun dedim.kusura bakma.artık aklını başına al.

Artık silkelen ve kendine gel!
Hayallerini kenara koy...
Hepsi bitti!!!
Sürekli bunları düşünerek daha çok çıkmaza gireceksin!
Önüne bak artık!
Geleceğine bak!
Madem beben var karnında bari ona yazık etme!
Senin bu zayıflığından faydalanıyorlar farkında değil misin?
Mis gibi ailen var arkanda..Beben gelecek kucağına yakında..
Bari onları kaybetme!
Topla kendini,ezdirme artık kendini...

Mis gibi ailen var arkanda..Beben gelecek kucağına yakında..
Bari onları kaybetme!

bu cümle yeterli olmalı bence....

Anne babanıza üzüldüm , sizin gibi bir çocukları olduğu için..
Yazık valla yazık , eşinize geri döndüğünüz için
Ailenizi o aileye ezdirdiğiniz için ..

ailenin yanına gıt resmı nıkahım olmadan annemlerin elini sen opmeden gelmeyecegımde..yoksa cocuguda benide ruyanda görursun de..

Ayyyyyakannehir
bu adam şimdi resmi nikah kıysa,kızın anasını babasının elini öpse nolur şu saatten sonra?
Bayılecem...akannehir
Gidiyim..
Mesaim bitti..
Ben bittim...akannehir

çok üzüldüm yaa ama sana değil aılene
ana baba bulunmaz ama koca bulunur

kımsede senın elınden bebeğını alamaz
ne sevgsnden bahsedıyorsunuz
bence durmayın ailenıze dönün

sana ne dıyebılrımkı ..benım 100 koca bosarım anam babam ııcn ...ve bırde bunları yapıcaklar...naısl dayanıyorsun ya sana hıc ınanamıyourm bır akıkamı gecırırsem onların yanında kenıdmden utanırım....

yaa bencede yaa değişen bişey olmazkı
nikah oldu dıyelım el öpüldü
yaaa yapılan davranışlar söylenen sözler bunlar unutulur mu
benım babam felç gecırecek üzüntüsünden ben hala kocam dıycem(kocası bıle değil)
Allah kımseye öle evlat vermesın
bıan önce ailene dön

Bundan 1 ay önce seninle mesajlaştığımızda dadlum beraber yaşadığın adamın düzeldiğini ve artık güzel bir evliliğinin(!) olduğunu söylemiştin...
Biliyorum ki ailenin yanına yerleş, o adamı bırak desek de bırakmayacaksın...
Bu adam sana değer vermiyor ki, doğur o çocuğu elinden nasıl alacaklar göreceksin...
En iyisi mi bebeğinin babasıyla konuş tekrar, sana nikah yapsın.
Bebeğini de hayırlısıyla doğur.
Anne-babanı da boşver, zaten önemsesen bu şekilde onları silmezdin.
Kendinden başkasını düşünmüyorsun görüyorum ki...
Adam seni bu kadar baskıda tutarken ısrarla ama ben mutlu olmak istiyorum diyorsun...
Of of...!

okurken fenalık geçirdim
ailene gerçekten çok üzüldüm
yorum yapmak istemiyorum kırıcı olmak istemiyorum çünki
bence biran önce silkelenmeni kendine gelmeni dilerim

gittim canım..hakim baktı yaşı ne zaman doluyor diye..inceledi bir kaç soru sordu..zaten yaşının dolmasına az kalmış biraz daha beklesin dedi..izin vermedi..
kayınpeder filanda biz izin verirler diye düşünüyoduk dediler..davetiyeler düğün yeri hazır iptal etmeyelim dediler..yaşı dolduğu gün nikahı yaparız dediler..böyle dillerle ikna ettiler ailemi..
[/QUOT
o zaman hamile değildin ama değilmi?yada hamileydinde hakime söylemedinmi?ilişkiye girmişmiydiniz?
neyse ya bunlar önemli değil artık bir an önce kaç kurtul!!hayata yeniden başla ve bugünüde doğumgünün saykötükedihüso

canım düğünden 2 ay sonra hamile kaldım ben..o zaman nişanlıydık

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/346815-25-aylik-hamileyimesimden-ayriliyorum.html
işte bu konuda olan olaylar yüzünden eşim ailemden nefret ediyor...eşimle annem aynı iş yerinde çalışıyorlardı ve biz birbirimizi orada görüpte tanıştık..ben istanbuldayken annemin patronu arayıp dediki hayırlı olsuna gelemedik..damadınla kızın gelmiş hayırlı olsuna gelelim..annemde dediki ne hayırlı olsunu ayrıldılar böyle böyle oldu dedi...şimdide eşim diyorki annen patronu aramış anlatmış..istanbuldaki tüm iş çevresine rezil oldum..ben oraya iş bağlamaya gitmiştim bağlayamadım..değerim itibarım kalmadı kimseye karşı diyor..ben nasıl affedeyim aileni diyor

hayır...beni hep oyaladı..bu gün yarın diye..bu hafta içi yapıcaktık guya ki...
işte bu yüzden bebeğimi elimden almalarından korkuyorum

benim tek hayalim 3 kişilik mutlu aile olmaktı..kucağımızla bebeğimizle parklara gitmek gezmelere gitmek mutlu olmaktı..gurbettede olsam ailem canları istedikçe gelebilsinler..ben canım istedikçe gidebileyim istiyordum..torunlarını görsünler sevsinler.. ama hepsi bir hayalmiş..ben hata yaptım kendimi yaktım..ama sadece kendimi yaksam bu kadar üzülmezdim..ailemi perişan ettim...bunun vebalini nasıl ödüycem bilmiyorum..

Hatta eşinede göz dağı ver. Deki düğünümüz olduğunda yaşım 18 den küçüktü. Resmi nikahta yapmadınız beni zorla kandırıp resmi naikah sonra olucak diye buraya getirdiniz mahkemeyede gidicem, cinsel istismardan seni hapislerde süründürürüm de. Seninde dilin olduğunu ona göster ve koşarak ailenin yanına git bebeğini sakın onların yanında doğurma!

Yahu inanamıyorum...
Dizlerimi çürüttüm burda okuyunca vura vura...
Çok küçüksün sen daha ya...
Demek ki evlenecem diye tutturunca ailen de söz gecıremedı sana, kabul etmek zorunda kaldılar...
Vah kı ne vah...
Resmı nıkahın olmadıgı ıcın esın demıyorum beraber yasadıgın adam !!! her hakkı goruyor kendınde ve bu yuzden fütursuzca davranıyor, aılene o yuzden bu kadar sert tepkıler alabılıyor...
Bir şey deseler ortada nıkah bıle yok ısın ıcınde ele gune rezıl olmak var dıyıp susuyorlar belkı de...
Vah ki ne vah...
Bulmuşlar yası küçük kızı, istedılerı gıbı yonlendırıyorlar
Sense hala kocam dıyorsun
Ne kocası !!!
bu adam ki !!! utanmıyor mu karnında cocugunu tasıyan kadınla aynı evde farklı soy adıyla oturmaya...
Bu kadar onursuzluk olur mu...
Kendımı engelleyememekten korkuyorum...

Bak kardesım yol yakıken aılen sana sahıp cıkıyorken İLERDE BİN BETER pişman olmadan sığın anana babana...
Nasıl alırmıs bebenı elınden soylermısın, soy ad yok, nıkah yok...
Biraz deşelesen hapse bıle gönderecek seyler cıkar ortaya
Sen ne korkuyorsun bırak o korksun...

AILENE SIĞIN HEM DE BIR AN ÖNCE
EZIP GECME ONLARI
YAZIK ANANA BABANA...

Allah razı olsun..Bu akşam son kez konuşucam.içimden tüm gelenleri söylüyecem..Artık inceldiği yerden kopsun herşey..

koparmak için geç kalmadınmı biraz ! babanın yüz felci olmasını mı bekledin ?

ben babamın kokusuna hasretken sen hastamı ettinn..

nikahsız adamdan bide çocukmu yaptın ! pes diyorum.. pess..

canım neden böyle kendini de bebeğini de etkiliyorsun
ne güzel arkanda sana destek olan bir ailen var
ben senin yerinde olsam eşim bana ailm için onlar bizim evimiize gelemez dediği an bitmiştir
ne demek gelemez
açarım kapıyı alırım evime...
ne demek kaynanam beni dövmeye kalktı
ya çocuğumu alırlarsa diyorsun kolay mı sanıyorsun mahkemenin çocuğu babaya vermesi
hem de böyle bir aileye...
canım ailen de arkandayken çocuğunu da alırsın ayrılırsan...
bırak derim...

valla yazdıklarını tek tek okudum. bir an evvel o evden uzaklaşıp ailenin yanına dön.. nikah yok.. ailenin yanında bebeğini doğurursun. onlar sanada bebeğinede gül gibi bakarlar. kocan nasıl bir tiptir anlamadım valla. insan anasından babasından kopartılırmı hiç.. sen de nasıl onlardan kopmayı göze alıyorsun.. nasıl onları bu kadar üzüyorsun anlamış değilim. o kaynana seni hamileyken bile dövmeye kalkıyorsa artık gerisini anlamaya çalış.. evde kimse yokken hemen git ailenin yanına.. bebeğini orda doğur. korkma alamazlar bebeğini senden.. kurtul bir an evvel.. sonra geç olur bence...

Canım bak eğer sen şimdi onu bırakıp gitmez bebeği onların yanında doğurursan alıp çocuğu seni kapı dışarı ederler çocuğu göstermezler. Ama kaçıp ailenin yanında doğurursan resmi nikahında yok asıl sen onları süründürürsün çocuğu göstermessin. Hemen bir avukatla görüşürsün gidincede.

offfffff yaa yaşadıkların gerçekten çok acı böyle koca olur mu canım yaa git işine böyle kocam olucak bi saniye yanın da durmam annen baban sana sahip çıkıyo zaten pisikolojik şiddet resmen bebeğini elinden nasıl alıyomuş canım yaaa koskoca mahkemeler var iyi düşün bir ömür boyu bu adamla yaşayıp anneni babanı hayatından sileceksin yok anasının gözü bize konuşmak basit gelebilir ama farzet ki başka birinin başına böyle gelmiş uzaktan gör bak nasıl söyleniyo boşver şu adamı ya allah aşkına.....bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

Içim sıkıldı kasvet bastı hakkaten okurken rabbim feraha çıkarsın sişzi çok zor durumdasınız
ama 100 koca gelse bi anne baba edemez bunu unutmayın
ailenizi evine almayan bu adam gelecekte sizide koyar kapının önüne
aileniz sağlığındayken gidin onlara af dileyin kıymetlerini bilin biçok aile damadına eti senin kemiği benim der sizinkiler kapınıza kadar gelmiş ne mutlu size
biran önce aklınızı başınıza alın ve o evde dakka durmayuın derim
böle kocaya da sevgi olmayıversin

Back