• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

bak dadlum avukat tutacak ekonomik güce sahip değilsen baroların adli yardım bürolarına müracat edebilirsin sana yardımcı olurlar,devlet sana ücretsiz avukat verir

ayrıl ordan, zaten bişey yapamazlar tehdit ederisn beni küçük yaşta aldınız nikah yapmadınız imam nikahı suç dersin bişey yapamazlar

Canım bak eğer sen şimdi onu bırakıp gitmez bebeği onların yanında doğurursan alıp çocuğu seni kapı dışarı ederler çocuğu göstermezler. Ama kaçıp ailenin yanında doğurursan resmi nikahında yok asıl sen onları süründürürsün çocuğu göstermessin. Hemen bir avukatla görüşürsün gidincede.

al işte en buyuk ıhtımal bu
alırlarsa elınden cocugu kapı dısarı ederlerse senı o zaman ne yapacaksın
aılene sıgın

valla yazdıklarını tek tek okudum. bir an evvel o evden uzaklaşıp ailenin yanına dön.. nikah yok.. ailenin yanında bebeğini doğurursun. onlar sanada bebeğinede gül gibi bakarlar. kocan nasıl bir tiptir anlamadım valla. insan anasından babasından kopartılırmı hiç.. sen de nasıl onlardan kopmayı göze alıyorsun.. nasıl onları bu kadar üzüyorsun anlamış değilim. o kaynana seni hamileyken bile dövmeye kalkıyorsa artık gerisini anlamaya çalış.. evde kimse yokken hemen git ailenin yanına.. bebeğini orda doğur. korkma alamazlar bebeğini senden.. kurtul bir an evvel.. sonra geç olur bence...

aynennnnn.....

neee sen 18 yaşında mısın
ay bayılacam şimdi arkadaşım sen aklını peynir ekmekle mi ydin
kocan ailene laf edeceğine kendine baksın 18 inden küçük kızı alıp nikah kıymayı biliyor ama
canım ben sana ne diyeyim bilmiyorum
şu an inan çok sinirliyim ve sana hayret ediyorum
bir de diyorsun ki ya bebeğimi alırlarsa
ne bebeğini alması içeri tıkılırlar nikahsız kız almaktan haberleri yok
arkadaşım sen bunları bahane ediyorsun hepsi öyle kolay çözülür ki istesen
neyse daha fazla konuşmayayım ben

Bu konu ıcın demıyorum;
Fakat an gelıyor 100 koca gelır gecer ama anne baba bır daha bulunmaz dıyoruz.
An gelıyor, senın yerın esının yanı, ılerıde bır gun annen-baban yanında olmayacak dıyoruz.
Ne yaman celıskı kafamçokkarıştı

dondum kaldım resmen diyecek bişe bulamıorum hala orda ne işin var senin..benim eşim onları yapmak bi yana anama babama üff dese canını okurum valla..ailemi 50 tane kocaya değişmem.sen onları nereye kadar üzeceksin böyle.zaten yaptığın evlilikte denmez de neyse onları yeterince kahrettin bide üstüne adam kızının yüzünü görmek için türlü hakaretlere maruz kalmış faturasıda kendisine yüz felçi olarak geri dönmüş.bunları baban ve annene yaşatan adama sen hala nasıl kocam deyip seviorum diyebiliosun benmce sorun sende..senin vicdanında senin aile anlayışında senin cahilliğinde.sana da çok kızıorum eşinede herşeye..çocuk doğunca birden melekmi kesilcekler sanıyorsun daha beter olcak herşey..yapacağın tek şey bukadar insanı dinlemen olcak.hemen o evi terket ailenin kulu kölesi ol.hala daha arkandalar sana gel diyorlar..

simdi bu adam gidemesin bebegi dogursun aliyim diye kizi eve de kilitler eyvahedigeldismile

helal sana koca yuz tane bulunur ya baba:olmaz:
tabı ya... nasıl sınırlendım okuynca .. ne kadar basıt ya ınanmıyorum anne baba senın ıcın ....zaten cocugu dogurucak sonra cok afedersınız go...t tekmeyı yıyıcek kapının onunde bulucak kendını...bu senın yasadıgın sımdı askmı sevgımı ...kendını kandırma bence ...

kusura bakmayında nasıl bır evlatsınız siz yaa benim eşim kayınvalıdem bana bunları yapacak ve ben hala kocamı cok sevıyorum dıyecem valla yazık her yerde koca bulunur ama bir anne bir baba bulunamaz cocugumu alırlar elımden dıyorsunuz o kadar kolay mı hiç mi hak hukuk bilmiyorsunuz gidin bir avukata acın davanızı ezdirmeyin bu kadar hem kendinizi hem ailenizi suan o kadar sinirlendim ki daaha fazla seylerde yazmak ıstıyorum ama neyse ...........

al işte en buyuk ıhtımal bu
alırlarsa elınden cocugu kapı dısarı ederlerse senı o zaman ne yapacaksın
aılene sıgın

canım çocuğu alamaz kimse onun elinden nikahsız 18 inden küçük kızı almış onlar
mahkeme direktt kızı ve bebeği kızın ailesine verir
olur mu hiç öyle şey yaa :kızgın:

evet ya bebeğini alıp seni kaba kuvvetle ailene yollarsalar..bak sen seviyorsn tamam peki seni sevse bu adam bunları yaparmıydı..yıpranmış kaybolmuş gururunu söyle toparla sana elini uzatan babanın elinden tut git güzelim...zararın neresinden dönersen kardır...

benim babam öteki taraftan çağırsa yemin nerde olursa olayım giderdim..ki adam gelmiş evladım demiş sana..bak hata yapıyorsn..aklını başına al...bir kere düşün kadın sana vurmaya kalkmış kim oluyor o kimmmm

aklınmı yok arkadaşım.arada ne yaşandıysa yaşandı bilmiyorum ama benim ailemi eşim eve almayıp kapıda bekletecek o an boşarım adamı.böyle adamdan ne baba olur ne koca.

canım benim bunlar hiç hoş şeyler değil. bence sen akşama bırakma bu işi biran evvel toparlan evi hemen terket yada hiç bişey söyleme yarın güzelce toparlan çık git o evden.... durdukça başına iş açılacak ben bu insanlardan korktum. konuyu açıcaksın sanki anlayacak!!!!! daha beter olmasın tartışmanız sana zarar veririrler diye endişelendim açıkçası.....

hay allahım bi de nikahsız mı bu kız ya.allahım ne günlere kaldık.sen bizlere hayırlı evlatlar nasip et yarabbim..

canı myaşadıkları çok acı çok ağır.bu güne kadar nasıl dayandın sanırım gençliğinin verdiği güç bu.yaşın ilerledikçe yaptıklarının ne kadar ağır olduğunu nasıl bu kadar dayandığını anlayamayacaksın.
canım burdan konuşmak kolay diye düşünüyorsun
ama inan burdaki herkes senin için üzülüyor ve yardım etmeye çalışıyor
herşeyden önce kendine güven ve
ben ona muhtaç değilim bebeğimide muhtaç etmem çünkü ailemde yanım da diye sürekli tekrarla
yapma canım böyle ömür geçmez
kimsenin canı ailen kadar yanmaz
önce Allah a sonra ailene sığın,
ezan okunuyor inşallah huzura kavuşursun tez zamanda dertlerinden kurtulursun

canım allah yardımcın olsun ben okurken daraldım resmen seni düşünemiyorum şuan sağlıklı düşünemediğin çok belli sen hala ne bekliyosun o evde öyle bir eşi nasıl seviyosun hala canım ailene yazık değilmi annene babana böyle bir şey varmı yaa hangi güç evletla ana baba arasına girebilir sen zannediyomusun eşin ve ailesi şu saatten sonra düzelicekk hiçç ümitlenme kaynanan ağzıyla demiş başka gelin alıcam diye doğumdan sonra seni kapı önüne koyarlar bakk hem ailen arkanda ne güzel daha nee siz en büyük hatayı ilk başta geri dönmekle yapmışsınız bari şimdi hata yapmayın ayrıca babanızın evinden çocuğu alamaz hak hukuk var kolaymı almak

canı myaşadıkları çok acı çok ağır.bu güne kadar nasıl dayandın sanırım gençliğinin verdiği güç bu.yaşın ilerledikçe yaptıklarının ne kadar ağır olduğunu nasıl bu kadar dayandığını anlayamayacaksın.
canım burdan konuşmak kolay diye düşünüyorsun
ama inan burdaki herkes senin için üzülüyor ve yardım etmeye çalışıyor
herşeyden önce kendine güven ve
ben ona muhtaç değilim bebeğimide muhtaç etmem çünkü ailemde yanım da diye sürekli tekrarla
yapma canım böyle ömür geçmez
kimsenin canı ailen kadar yanmaz
önce Allah a sonra ailene sığın,
ezan okunuyor inşallah huzura kavuşursun tez zamanda dertlerinden kurtulursun

ben duyurum ezanı herkesi Allah böyle pis olaylardan uzak tutsun...

çook üzüldüm yaa valla ve acayip sinirlendim.O adam seni zerre kadar sevmiyo,buna adım gibi eminim.Sevse 7 aylık hamile karısını (karısıda değilsin aslında!! )bu kadar üzeceğini,perişan edeceğini bilebile böyle yapmaz. Ne bencil ne yüzsüz ne onursuz biriymiş bu be! Şuna bak seni ve bebeğini kaybetmemek için arayı iyi tutacağına seni kölesi yapmış,ha babam psikolojik baskı. O bebecik öyle bir evde nasıl mutlu sağlıklı olur yaa,babalı olupta mutsuz ve huzursuz olacağına,babasız ama en azından aile şefkatiyle mutlu büyümesi çok daha iyidir. Lütfen korkma, kimse alamaz bebeğini elinden.Seni nikahına bile almamış,bebeğimi alacak elinden kıçını kaldırıpta-töbe töbeee:oklava:
Ailenede çok yazık,her nekadar hatalı olsalar bile-ki bence hata falan yok ortada onlar seni dünyaya getirdi,zahmetini çekti.Şimdi rahata ereceklerine yataklara düşüyolar.Çokk yazık. Allah kimseye o adam gibi vicdansız ve bencil aynı zamanda odun kafalı birini vermesin. Önce seni ve bebeğini adam gibi sevmeyi öğrensin eziyet edeceğine.Bu evde hiç mutlu olamazsın canım.belki 1 ay,ama sonra başka bi sorun çıkarırlar.
Çok iyi düşün. Belki eşin evlilik terapistine falan gitmeye razı olsa-sanmam ama,bi şansınız olabilir.Yoksa malesef daha çekersin o aileden
allah kolaylıklar versin sana,bebeğin sağlıkla doğsun inşallah
.

Back