Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bak eğer sen şimdi onu bırakıp gitmez bebeği onların yanında doğurursan alıp çocuğu seni kapı dışarı ederler çocuğu göstermezler. Ama kaçıp ailenin yanında doğurursan resmi nikahında yok asıl sen onları süründürürsün çocuğu göstermessin. Hemen bir avukatla görüşürsün gidincede.
valla yazdıklarını tek tek okudum. bir an evvel o evden uzaklaşıp ailenin yanına dön.. nikah yok.. ailenin yanında bebeğini doğurursun. onlar sanada bebeğinede gül gibi bakarlar. kocan nasıl bir tiptir anlamadım valla. insan anasından babasından kopartılırmı hiç.. sen de nasıl onlardan kopmayı göze alıyorsun.. nasıl onları bu kadar üzüyorsun anlamış değilim. o kaynana seni hamileyken bile dövmeye kalkıyorsa artık gerisini anlamaya çalış.. evde kimse yokken hemen git ailenin yanına.. bebeğini orda doğur. korkma alamazlar bebeğini senden.. kurtul bir an evvel.. sonra geç olur bence...
tabı ya... nasıl sınırlendım okuynca .. ne kadar basıt ya ınanmıyorum anne baba senın ıcın ....zaten cocugu dogurucak sonra cok afedersınız go...t tekmeyı yıyıcek kapının onunde bulucak kendını...bu senın yasadıgın sımdı askmı sevgımı ...kendını kandırma bence ...helal sana koca yuz tane bulunur ya babalmaz:
koparmak için geç kalmadınmı biraz ! babanın yüz felci olmasını mı bekledin ?
ben babamın kokusuna hasretken sen hastamı ettinn..
nikahsız adamdan bide çocukmu yaptın ! pes diyorum.. pess..
al işte en buyuk ıhtımal bu
alırlarsa elınden cocugu kapı dısarı ederlerse senı o zaman ne yapacaksın
aılene sıgın
canı myaşadıkları çok acı çok ağır.bu güne kadar nasıl dayandın sanırım gençliğinin verdiği güç bu.yaşın ilerledikçe yaptıklarının ne kadar ağır olduğunu nasıl bu kadar dayandığını anlayamayacaksın.
canım burdan konuşmak kolay diye düşünüyorsun
ama inan burdaki herkes senin için üzülüyor ve yardım etmeye çalışıyor
herşeyden önce kendine güven ve
ben ona muhtaç değilim bebeğimide muhtaç etmem çünkü ailemde yanım da diye sürekli tekrarla
yapma canım böyle ömür geçmez
kimsenin canı ailen kadar yanmaz
önce Allah a sonra ailene sığın,
ezan okunuyor inşallah huzura kavuşursun tez zamanda dertlerinden kurtulursun