bayanlar biraz yavaş olun çok acımasızca eleştiriyosunuz
kızın ruh durumu nasıl biliyomusunuz da böyle acı abartı bi şekilde suçlarcasına eleştiride bulunabiliyosunuz
kız bunalımda tamam ailesine yapılan büyük bi yanlış var ama
bi taraftada kurulmaya çalışan bi yuva var
evlilik öyle kolay kurulmuyo eşinin çok hatası var şu an eşi bu hatasının farkında değil
umarım farkına varır kız sabrediyo yuvamı yeni kuruyorum düzene girsin diye sabrediyo eşinden de böyle bi davranış göreceği umuduyla
hangi yuva kolay kuruluyoki o kadar şeye sabret ailelere karşı gelip sevdiğin için evlen
ilk sorundada o kadar emeği heba et olmuyo işte
ilerde arkasında pişmanlık bırakmamak için biraz daha sabrediyo sırf çocuğuna ben seni babasız bırakmamak için her yolu denemedim kendimi düşündüm ve bitirdim dememek için
lütfen sizdde yorumlarınızı biraz daha yumuşak yapın
tabiki ortada aileye yapılan çok büyük affedilmeyecek bi yanlış var bunu biliyorum
aynı zamandada sevgi var iki tarafta birbirini seviyo sadece aileler çok karıştığı için bunu yaşayamıyolar
bakın kızın ruh durumu oldukça bozuk sizden istediğim ılımlı olmanız kız dertleşmek istemiş böyle bi konu açmış büyüklerinden tecrübelerini paylaşmak rahatlamak için
ama siz zaten çok büyük bi bunalımda olan kızı dahada büyük bi çıkmaza itiyosunuz
kız zaten ailesinden çok uzakta başına bişey gelse hiç bişeyden haberimiz olmucak
rica ediyorum sadece sıkıntısını paylaşmaya yönelik yorumlarda bulunun zira yanlış bi durum olur vicdan azabı çekersiniz,
demekki dadlummm adama annesini babasını şikayet ediyor,annesine adamı şikayet ediyor,her iki tarafıda bize şikayet ediyor,BU KIZ İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜRMÜŞ.
bayanlar biraz yavaş olun çok acımasızca eleştiriyosunuz
kızın ruh durumu nasıl biliyomusunuz da böyle acı abartı bi şekilde suçlarcasına eleştiride bulunabiliyosunuz
kız bunalımda tamam ailesine yapılan büyük bi yanlış var ama
bi taraftada kurulmaya çalışan bi yuva var
evlilik öyle kolay kurulmuyo eşinin çok hatası var şu an eşi bu hatasının farkında değil
umarım farkına varır kız sabrediyo yuvamı yeni kuruyorum düzene girsin diye sabrediyo eşinden de böyle bi davranış göreceği umuduyla
hangi yuva kolay kuruluyoki o kadar şeye sabret ailelere karşı gelip sevdiğin için evlen
ilk sorundada o kadar emeği heba et olmuyo işte
ilerde arkasında pişmanlık bırakmamak için biraz daha sabrediyo sırf çocuğuna ben seni babasız bırakmamak için her yolu denemedim kendimi düşündüm ve bitirdim dememek içinlütfen sizdde yorumlarınızı biraz daha yumuşak yapın
tabiki ortada aileye yapılan çok büyük affedilmeyecek bi yanlış var bunu biliyorum
aynı zamandada sevgi var iki tarafta birbirini seviyo sadece aileler çok karıştığı için bunu yaşayamıyolar
bakın kızın ruh durumu oldukça bozuk sizden istediğim ılımlı olmanız kız dertleşmek istemiş böyle bi konu açmış büyüklerinden tecrübelerini paylaşmak rahatlamak için
ama siz zaten çok büyük bi bunalımda olan kızı dahada büyük bi çıkmaza itiyosunuz
kız zaten ailesinden çok uzakta başına bişey gelse hiç bişeyden haberimiz olmucak
rica ediyorum sadece sıkıntısını paylaşmaya yönelik yorumlarda bulunun zira yanlış bi durum olur vicdan azabı çekersiniz,
çünkü hukuk devletinde yaşıyoruz ve yasalar var hanfendi, ama ahlak kavramının hukukla ilgisi yoktur, genelde din öğretilerine dayanır; hatta bakarsanız okullardaki din dersinin adı "din kültürü ve ahlak bilgisidir". bu arada doktorların veya polislerin işin ahlak boyutuna baktıklarını hiç sanmıyorum, küçük yaştaki bir kızın hamile kalması söz konusu; sanırım burda "gayrımeşru" ilişkiden ziyade çocuk hakları devreye giriyor...tÜrkİye cumhurİyetİnde yaŞıyoruz ve vatandaŞıyız dedİĞİnİz gİbİ ahlaklı bİr İlİŞkİ İse kız doktora gİttİĞİnde neden doktorlar bİldİrmek zorundayız dİyor
çünkü hukuk devletinde yaşıyoruz ve yasalar var hanfendi, ama ahlak kavramının hukukla ilgisi yoktur, genelde din öğretilerine dayanır; hatta bakarsanız okullardaki din dersinin adı "din kültürü ve ahlak bilgisidir". Bu arada doktorların veya polislerin işin ahlak boyutuna baktıklarını hiç sanmıyorum, küçük yaştaki bir kızın hamile kalması söz konusu; sanırım burda "gayrımeşru" ilişkiden ziyade çocuk hakları devreye giriyor...
çünkü hukuk devletinde yaşıyoruz ve yasalar var hanfendi, ama ahlak kavramının hukukla ilgisi yoktur, genelde din öğretilerine dayanır; hatta bakarsanız okullardaki din dersinin adı "din kültürü ve ahlak bilgisidir". Bu arada doktorların veya polislerin işin ahlak boyutuna baktıklarını hiç sanmıyorum, küçük yaştaki bir kızın hamile kalması söz konusu; sanırım burda "gayrımeşru" ilişkiden ziyade çocuk hakları devreye giriyor...
hala hayal dünyasinda yasayan hanimlarimiz var...gercekleri görmekte israr ediyorlar..
öyle olmadığını bal gibide biliyorsunuz yaşı küçük bir kızın kandırılıp suistimal edilmesini önlemek amaç yasalar her türlü hakkımızı korumak için vardırki yeri geldiğinde bizi bile bizden korur
hala hayal dünyasinda yasayan hanimlarimiz var...gercekleri görmekte israr ediyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?