• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

reşit de olmuş nikah neden yok ya nasıl bişeydir bu aklım almadı
kiz tutturmus illaki evleneceyim diye 18 yasina 1 ay kala..aileside razi olmadigi icin imza atmamislar resmi nikahda olmamis kizin ailesinin onayi olmadigi icin.....konu sahibide kalmis acikta iste bu sekilde...resmi nikahsiz ...en azindan 1 ay bekleseydi ailesinin yaninda belki bu sekilde olumsuzluklar olmayacakti...nediye acele ettiyse bende anlamis deyilim..

bu nasıl bir dramdır:((
sadece kızın ailesine içim yandı çok üzüldüm...kıza üzülemiyorum bile artık...
madem sordu burada gitsem mi kalsam mı? bu kadar insan dünden beri uğraşmış anlatmış didinmiş ama yine bildğini okuyorsa ben
birşey diyemiyorum pes...

kızın dayak yediği falan yok
kocası kaba birisi değil kıza güzel davranıyo
evet denesin arada çocuk olmasa hemen bırak derdim ama çocuk için bir şans daha vermeli adamı adam edebilir isterse çünkü birbirlerini seviyolar
sadece arada aile sorunu var yoksa kızla oğlan çok iyi anlaşıyolar

ya daha dayak yediği yok diyosunuz bende dayak yemiş demedim ama emin olun onu da yapar ve siz böle bişey olmadan olacağına ihtimal vermediğiniz için bu kız o dayağı yer.. durumun ciddiyetini far etseydiniz adam iyi demezdiniz.. zaten dayak atsada iyiliğinden bi parça kaybetmez gözünüzde..

neden çocuk için şans verilmeli??? benim kuzenlerim babasız büyüdüler noldu gayet de psikolojileri fln normal işleri güçleri var gayet düzgün insanlar herşey yolunda.. tabiki normal şartlarda babası yanında olmalı bi çocuğun ama bu baba ona yarardan çok zarar verir .. zaten bu ortam da yetişirse bu çocuk da kendini savunamayan öz güveni gelişmemiş şiddet eğilimli bi birey olur çıkar.. ve yuva kurtulmuş olur.. kızla oğlan seviyosa birbirini önce nikah yapsınlar sonra adam gidip başka yerde bi ev tutsun oturup sevgilerinin tadını çıkarsınlar

adanaz kimsenin felç olduğu kafayı yediği yok kız şans vermek istiyo napalım kolun tutup çeke çeke götürelim iki gün sonra gene biz kötü olalım kocası iyi olsun böylemi yani
bu durumu kabullenmek istemesekte malesef olan bişey şu saatten sonra ne gitmeseydin ne hamile kalmasaydın diyebiliriz olan olmuş
önemli olan kızın gözünü açması kendini daha fazla ezdirmeden adama bi şans daha vermesi baktı olmuyo 2 ay içinde düzelme yok beni alın dediği an anında alınır o evden
tek başına değil bu kız ayrıca dediğim gibi kocası tarafından fiziksel şiddet görmüyo

adam melaike .. hiç kötü olurmu. yaşlı insanları evine almamış o kadar yoldan gelen, kıza bir nikah yapmamış,ailesinle görüşmesine izin vermemiş telefona bile şartlar koymuş. melek .
yakında kanat takıp uçacak:)
yani sasiriyorum...böyle bir herife hala iyi denilebiliyo...konu sahibi kadar yasida kücük deyil..10 yas büyük dadlumdan..koskoca adam...

biz yanlis yapiyoruz galiba..böyle olaylari desteklememiz lazimki gelecek nesillerde yapsin.kötüye iyi dememiz lazim..yanlisa dogru demek lazim..:oklava:.töbe töbe...

Son düzenleme:
adanaz kimsenin felç olduğu kafayı yediği yok kız şans vermek istiyo napalım kolun tutup çeke çeke götürelim iki gün sonra gene biz kötü olalım kocası iyi olsun böylemi yani
bu durumu kabullenmek istemesekte malesef olan bişey şu saatten sonra ne gitmeseydin ne hamile kalmasaydın diyebiliriz olan olmuş
önemli olan kızın gözünü açması kendini daha fazla ezdirmeden adama bi şans daha vermesi baktı olmuyo 2 ay içinde düzelme yok beni alın dediği an anında alınır o evden
tek başına değil bu kız ayrıca dediğim gibi kocası tarafından fiziksel şiddet görmüyo

felç olduğu yokmu babanın. yalanmıydı bu yazdığı.haydaaaakannehir

siz napalım ne edlim arada bebek var yuva kurtulsun adam iyi derseniz kız da denemk ister tabi.. inanamıyorum ya.. gerçekten pes. evet hiç bişeyi geri alamazsınız ama bişeylerin düzelmesine yardım edebilirsiniz .. çeksin gitsin anasının babasının yanına ordan şans versin işte desin kocasına düzeldiğinde gel beni al desin bakalım gelecek mi adam ?? ya olmayacağı ne malum tamam şimdi dayak yok ama adamın annesi kızın üstüne yürümüş adam kalkıp kızı suçlamış yarın onun yapmayacağı ne malum.. bişey olmaz olmaz ama bi gün olur verilen sinyallerde olabileceğini gösteriyor önlem almak diye bişey duydunuz mu hiç ya da akıl yürütme gibi bi kavramdan haberiniz var mı ??

babası yüz felci geçirmemiş miydi ??? ya da önemsemiyo musunuz amaan yüz felçi ne de olsa kalkıp yürüyor ya fln gibi bişey beklerim sizden

çıkıyorum..çünkü haklısınız hepiniz..biliyorum suçlarımı..ve daha fazla duymayacesaretim yok..verecek cevabım yok..hep böyle pişmanlıklarla yürüyecek hayatım..hoşçakalın

saat 15:35 te yazmış bu msjı gitmiş 5 saat geçmiş aradan
bırakın artık yiter ya yiter yaaaaaaa sempatiksalakcinni

Daha çocuk yaştaki birini kendinden 10-11 yaş büyük bir adama karı diye vemişler ki ortada nikah yok, yuva yok, siz de akraba olarak bunu bile bile koca da koca yuva da yuva diye tutturmuşsunuz. Ne ocası ya ne yuvası.... siz ne diyorsunuz. Ortada resmen zincirleme suç var. Bu mudur toplumumuzun temeli, bu mu örf adet aile terbiyesi, ne demek daha 18 aşını doldurmamış, kanun önünde reşit olmamış kız evlenme kararı veriyor, kusura bakmayında ailenin tavrıda sizinki gibi ise yaşananlar çok normal, ne demek gelmiyor, gerekirse çeke çeke sürükleye sürükleye götürlür. Gerekli yasal işlemşer yapılır, ve bu kıza çok ciddi bir psikolojik tedavi uygulanır, cahillik filan değil bu, bu remen bencillik, egoistlik, kendini bir halt sanmak.

Gene söylüyorum ve söyleyeceğim. Bu resmen gayrı meşru bir ilişki.....
Yazıklar olsun, analar böyle evlatlar doğurup yetiştireceğine taş doğursun, en azından inşaatlarda kullanılır da işe yarar.

Lütfen hanımefendi, artık bana yazmayın, muhatabım değilsin, size cevap vermeyeceğim. Savunduğunuz kişinin de hiç de savunulmaya ihtiyacı yok, cin olmadan adam çarpmayı bilecek biri. Ama şunu bilmiyor deveden büyük fil vardır. Allah sizin de akrabanız olan bu kızında yolunu açık etsin ki, bir daha KK da karşılaşmayalım. Herşey gönlünüzce olsun.

hala böyle aciz hanimlar olduktan sonra daha cook yasanir bu tür olaylar.
ihanete ugra cocuk var affet..esir gibi yasa ..cocuk var affet..
kuma gelsin cocuk var affet...dayak ye cocuk var affet...
ne aciz pasif zayif bir kadin toplulugumuz var...kusura bakilmasin ama cildirtiyor beni böyle aciz pasif saf hanimlar..:oklava:
türk hanimlarin gururu serefi onuru ayaklar altinda...

Son düzenleme:
ben olsam ailemi seçerdim kimse ben istemeden bebgimi alamaz elimden kanun var be bu memlekette ana baba zor bulunur koca herzaman bulunur ben aileme bişey olsa içim acıyo bu boya bu yaşa annengil getirmiş seni emegi çok çünkü eşim kim oluyomuş ailem için rest çekerim hiç kusura bakmasınlar vallahı annem yaşıyo babam öldü geçen sene halen acısı içimde babam felç geçirdi kısmi felç 4 ay ben baktım eşim hele bişey desin ozaman sıkar ben onun annesigile nasıl hizmet ettiysem oda benimkine mecbur benim eşimin tarafı beni bile istemedi umrumnda bile olmaz insan sevdiklerini kaybedince degerlerini biliyo r yol yakınken bir ortasını bul derim ben bu olayın ne yaptılarki ailen eşin tarafı istemiyo senin aileni çözemedim vallahi ohaoldumsmile

Daha çocuk yaştaki birini kendinden 10-11 yaş büyük bir adama karı diye vemişler ki ortada nikah yok, yuva yok, siz de akraba olarak bunu bile bile koca da koca yuva da yuva diye tutturmuşsunuz. Ne ocası ya ne yuvası.... siz ne diyorsunuz. Ortada resmen zincirleme suç var. Bu mudur toplumumuzun temeli, bu mu örf adet aile terbiyesi, ne demek daha 18 aşını doldurmamış, kanun önünde reşit olmamış kız evlenme kararı veriyor, kusura bakmayında ailenin tavrıda sizinki gibi ise yaşananlar çok normal, ne demek gelmiyor, gerekirse çeke çeke sürükleye sürükleye götürlür. Gerekli yasal işlemşer yapılır, ve bu kıza çok ciddi bir psikolojik tedavi uygulanır, cahillik filan değil bu, bu remen bencillik, egoistlik, kendini bir halt sanmak.

Gene söylüyorum ve söyleyeceğim. Bu resmen gayrı meşru bir ilişki.....
Yazıklar olsun, analar böyle evlatlar doğurup yetiştireceğine taş doğursun, en azından inşaatlarda kullanılır da işe yarar.

Lütfen hanımefendi, artık bana yazmayın, muhatabım değilsin, size cevap vermeyeceğim. Savunduğunuz kişinin de hiç de savunulmaya ihtiyacı yok, cin olmadan adam çarpmayı bilecek biri. Ama şunu bilmiyor deveden büyük fil vardır. Allah sizin de akrabanız olan bu kızında yolunu açık etsin ki, bir daha KK da karşılaşmayalım. Herşey gönlünüzce olsun.

evet ya nikah yok ortada yuva savunuluyo madem seviyo bu adam ne diye nikah yapmıyo çocuğuna da mı değer vermiyo ben hiç bi bebeğe o sıfatı yakıştıramam ama evlilik dışı bi çocuk ne damgası yer biliyolar heralde o çocuğun psikolojisi ne olacak kimse düşünmüyo yazdıkalrınıza kelimesi kelimesine katılıyorum

dayak yok deniliyo...hamile diye el kaldirmiyordur kimbilir...dogum yapsin hanfendi ondan sonra .hala o iyi denilen herifin tavri dahami iyi olacak yoksa daha kötümü..görecekler..

lolo size soruyorum. babası felç geçirdimi geçirmedi mi.
bize yalanmı söyledi konu sahibi. felç yok diyorsunuz.

lolo size soruyorum. babası felç geçirdimi geçirmedi mi.
bize yalanmı söyledi konu sahibi. felç yok diyorsunuz.

Babası yüz felci geçirmişte, ben ilerisi için senaryoyazmıştım sevgili akraba ona itiraz ediyor... Zaten herşey güzel olacak, küresel ısınma duracak, savaş nedir herkes unutacak, hatta ölümsüzlük bile imkansız olmayacak...:içelim:

Babası yüz felci geçirmişte, ben ilerisi için senaryoyazmıştım sevgili akraba ona itiraz ediyor... Zaten herşey güzel olacak, küresel ısınma duracak, savaş nedir herkes unutacak, hatta ölümsüzlük bile imkansız olmayacak...:içelim:

ne felci yok öyle şey dedi. .
cevap vermediğine göre konu sahibi doğru söylüyor kendisi değil.:delphin:

Back