• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

fiziksel şiddet yok ama pisikolojik şiddetin alası var.

Gençler birbirini çok seviyor, bizim psikolojik şiddet dediğimiz olay esasında aşk.... Biz ne anlarız aşkdan meşkden, kanundan, örfden, adetten.... Önemli olan yuva kurtulsun...
da ben hala ortada yuva, karı, koca, anne, baba göremiyorum

demekki dadlummm adama annesini babasını şikayet ediyor,annesine adamı şikayet ediyor,her iki tarafıda bize şikayet ediyor,BU KIZ ıNSANLARI BıRBıRıNE DÜŞÜRMÜŞ.

hala böyle aciz hanimlar olduktan sonra daha cook yasanir bu tür olaylar.
ihanete ugra cocuk var affet..esir gibi yasa ..cocuk var affet..
kuma gelsin cocuk var affet...dayak ye cocuk var affet...
ne aciz pasif zayif bir kadin toplulugumuz var...kusura bakilmasin ama cildirtiyor beni böyle aciz pasif saf hanimlar..:oklava:
türk hanimlarin gururu serefi onuru ayaklar altinda...

Seni alnından öpüyorum paklavam Şeniz

[COLOR="[COLOR="Red"]DarkRed"]Ailemden sebepsiz yere nefret ediyor.[/COLOR]Ailemle görüşmemi konuşmamı istemiyor.Ben zaten uzaktayım günde bir defa tlf da konuşuyoruz.onu bile bana çok görüyor.[/COLOR]
bende herşeyi aileme anlattım..Babam dediki kızım gitme o eve..ben sanada çocuğunada bakarım sahip çıkarım.ben senin bir damla göz yaşına kıyamam gitme dedi..annemde öyle..
Nikah meselesi yüzünden sabah çıkıp gece yarısı geldi 2 gün.sırf ailemle görüşmemek için..
[COLOR="Red[COLOR="Red"]"]Bide beni tehdit ediyor..sen bundan sonra işkence neymiş görürsün[/COLOR]..bi da ailenle görüşemeyeceksin.Yok öyle her gün her gün konuşmak..senede bir görürsen şükret.Anama babamada saygılı olucaksın diye beni tehdit ediyor[/COLOR]..Bende gelmiyorum ben dedim.Ben ailemle kalıcam dedim..Her lafının başında gerizekalı diyor bana,anneme babama..bende mesaj attım ben gelmiyorum eşyalarını al dedim.Arkadaşını yollamış çantasını verdim bende..
Şimdi ben ne yapıyım bana akıl verin..4 aylık evliyim ve karnımda bir bebekle geriye babamın evine geldim..ben şimdi ne yapıcam...

--------------------------------------------------------------------------------
lolo
haklısın adam melek melek:delphin:,
:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızın yaptığı ben tasvip etmiyorum kesinlikle
bu arada akrabası benim evet
bildiğim için yazıyorum
kız cahil zaten cehaletinin kurbanı oldu kız evden kaçmasın diye ailesi verdi napcan koca kızı bağlayamassınya gitmek isterse eninde sonunda gider
adamda aslında çok iyi biriydi evlenenene kadar
bence ailesi dolduruyo adamı neyse
kız evlendikten sonra pişman oldu ama işte tükürdüğünü yalamak kolay değil
kız hala akıllanmadı ailesi gel sana sahip çıkarız diyo ama kız adamı seviyo
bi ayrıldı yeni hamileyken evden gizli kocasına kaçtı şimdi bu na ne yapabilirsin
ailenin elinden hiç birşey gelmiyo üzülüyolar sadece kız ben gelmem kocamı seviyorum diyo aileside zorla götüremiyo
akşam aile büyükleri gelip kızı almaya hazırdı ama kız istemiyo
kızın mantığı şu şekil çalışıyo
ben bu adam için çok uğraştım biraz daha sabredersem düzelebilir
ortada gerçek olan şey sevgi ama o kadar cahillerki sevgilerine adam gibi sahip çıkıp yuvalarını kuramıyolar

Böyle bir adamdan ayrılayım da varsın tükürdüğümü yalayım valla.

Nasıl bir düşüncedir ki bu pes yani pes...

Şimdi tükürüğünü balgamını düşünmenin sırası mı hayret birşey.!

Kız gelmem kocamı seviyorum diyorsa o zaman katlanacak işte o kadar.Kıracak dizini herşeye katlanacak şikayet mikayet etmeyecek .

Hem şikayet ediyor hem gitmek istemiyor bu ne lahana turşusu arkadaşım.

Ortada sevgi mevgi de yok bence neyin sevgisi.Alışkanlık saplantı bunlarınkisi neyin gerçek sevgisi.

Doğru olan teş şey cahil olmaları evet.

Kızlar, ben artık bu konuya yorum filan yazmayacağım. Türk kadını olarak bu konuyu protesto ediyorum.

Lolo sizin amacınızı anlamadım ben..

Şanstan felan bahsetmişsiniz de neyin şansı.

Çocuk var diye illa katlansın mı bu kız şimdi.

Madem sorunlar var neden çocuk yapılıyor anlamıyorum ben .

Çocuk kurtuluş değil,çocuk yıkılan çatır çatır çatırdayan evliliği kurtarma çabası hiç değil.

Çocukları neden kullanıyorsunuz ki..Böyle sorunlu bir evlilikte çocuk yapmak marifet mi sanıyorsunuz siz.Yazık size ki ne yazık...

Ağır eleştiri yapmayınmış allah allah tabiki yapacağız ki kafasına dank etsin de aklı başına gelsin.

Kendini ezdiren bayanlara söylenecek bir söz var amma bana yakışmaz.:enbuyukkk:

bu konuyu protesto etsek ne olacak..
Allahıma dua ediyorum ki bu kadının oğlu benim kızımla ilerde karşılaşmasın allah işlerini çakıştırmasın hiç bir şekilde bu ve bunu gibi kişilerle karşı karşıya getirmesin..bu doğacak çocuk aile içnden ne alacak ki etrafına ne versin...

Lolo sizin amacınızı anlamadım ben..

Şanstan felan bahsetmişsiniz de neyin şansı.

Çocuk var diye illa katlansın mı bu kız şimdi.

Madem sorunlar var neden çocuk yapılıyor anlamıyorum ben .

Çocuk kurtuluş değil,çocuk yıkılan çatır çatır çatırdayan evliliği kurtarma çabası hiç değil.

Çocukları neden kullanıyorsunuz ki..Böyle sorunlu bir evlilikte çocuk yapmak marifet mi sanıyorsunuz siz.Yazık size ki ne yazık...

Ağır eleştiri yapmayınmış allah allah tabiki yapacağız ki kafasına dank etsin de aklı başına gelsin.

Kendini ezdiren bayanlara söylenecek bir söz var amma bana yakışmaz.:enbuyukkk:

canim senin söylemene gerek kalmamis...dadlumun müstakbel esi söylemis bile...her bir lafinda ne diyormus----------ben yazmayim orasini..

umarım verdiğin karadan pişman olmazsın ve düşlediğin gibi bir hayatın olur.

ama sanmıyorum bu adam sana huzur ,mutluluk versin,dikkatli ol her konuda 2 3 ay

sonra bebeğimi aldı ve beni kovdu diye gelip konu açmandan korkuyorum.

hakkında hayırlısı diyorum ve söylemeden de yapamıcam

sana ve ailene bu durumları yaşatan erkekten ne bekliyorsun,açıkçası çok merak ediyorum.

şimdilik fiziksel şiddet var,doğumdan sonra gelen vuracak giden vuracak.yazık doğacak bebeğine yazık,çocuğununda sana vuracak tabii hala o evdeysen.

yanlış yazmışım şimdi pisikolojik şiddet var.doğumdan sonra gelen vuracak giden vuracak,çocuğunada öğretecekler çocukta sana vuracak.tabii hala o evdeysen.

aahhhh be güzelim nasılda kandırmış senin gibi toy u

ne yazayım bilmiyorumki,yazık anana, babana,bebeğine olmazki böyle hayat sürmezki

köle ızavra gibi,annen de resti çekmiş bundan sonra o herif ve ailesi ile mutlu ol

arkadaşlar kız aşık ne deseniz de kalbine söz geçiremeyecek yorulmayın..

bin nasihat bir musibet sözüne dönecek..

umarım adam da resmi nikah yapıp eşine sahip çıkıp , annesi ile eşi arasındaki dengeyi kurup, karısını savunup, karısının ailesi ile ilişkileri düzeltip, karısının ailesinin yanına gitmesine izin verip, dışarı tek başına yollayıp, çocuğuna sahip çıkıp da yazılan bine yakın mesajı çürütür....

onu dinleyince hak veriyorum mafoldumben görüşmemek daha hayırlı,bak her defasında kavga çıkıyor diyor..o anlatınca hak veriyorum,haklısın diyorum...
ailemi dinleyincede aileme üzülüyorum..çünkü onlar kötülüğümü istemiyor..ama ailemin yapısı biraz ağızlarına gelen her lafı söylüyorlar..eşimde bunu istemiyor..eğer ailen gelince bu eve çıksaydı daha çok kavga olurdu diyor..ben bunu engelledim diyor..
offfffffff...gidemedim...çok huzursuzum...gittiğim zaman pişman olmayacağımı,eşimi özlemeyeceğimi bilsem,emin olsa...durmam...ama güvenmiyorum kendime...

hakmı veriyorsun!!!!!!!!!!!!!!!!akannehir

ALLAH SANA AKIL FİKİR VERSİN NEDİYİM

ELİN OĞLU İÇİN AİLENİ BÖYLEMİ DEĞERLENDİRİYORSUN SEN PESSSSSSSSS

dadlumu eylül annelerinden tanıyorum....
hatırladığım kadarıyla bi kaç kez yine böyle eşiyle tartışmıştı iyi günleri çok kısa sürmüştü arkasından bu olay oldu...
ama kendi kararını vermiş tek üzüldüğüm kişi karnında ki masum bebek onun hiç bir suçu yok....

Back