fiziksel şiddet yok ama pisikolojik şiddetin alası var.
hemde hat safhada. her gün işkence çektiriyor kıza...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala böyle aciz hanimlar olduktan sonra daha cook yasanir bu tür olaylar.
ihanete ugra cocuk var affet..esir gibi yasa ..cocuk var affet..
kuma gelsin cocuk var affet...dayak ye cocuk var affet...
ne aciz pasif zayif bir kadin toplulugumuz var...kusura bakilmasin ama cildirtiyor beni böyle aciz pasif saf hanimlar..klava:
türk hanimlarin gururu serefi onuru ayaklar altinda...
kızın yaptığı ben tasvip etmiyorum kesinlikle
bu arada akrabası benim evet
bildiğim için yazıyorum
kız cahil zaten cehaletinin kurbanı oldu kız evden kaçmasın diye ailesi verdi napcan koca kızı bağlayamassınya gitmek isterse eninde sonunda gider
adamda aslında çok iyi biriydi evlenenene kadar
bence ailesi dolduruyo adamı neyse
kız evlendikten sonra pişman oldu ama işte tükürdüğünü yalamak kolay değil
kız hala akıllanmadı ailesi gel sana sahip çıkarız diyo ama kız adamı seviyo
bi ayrıldı yeni hamileyken evden gizli kocasına kaçtı şimdi bu na ne yapabilirsin
ailenin elinden hiç birşey gelmiyo üzülüyolar sadece kız ben gelmem kocamı seviyorum diyo aileside zorla götüremiyo
akşam aile büyükleri gelip kızı almaya hazırdı ama kız istemiyo
kızın mantığı şu şekil çalışıyo
ben bu adam için çok uğraştım biraz daha sabredersem düzelebilir
ortada gerçek olan şey sevgi ama o kadar cahillerki sevgilerine adam gibi sahip çıkıp yuvalarını kuramıyolar
Lolo sizin amacınızı anlamadım ben..
Şanstan felan bahsetmişsiniz de neyin şansı.
Çocuk var diye illa katlansın mı bu kız şimdi.
Madem sorunlar var neden çocuk yapılıyor anlamıyorum ben .
Çocuk kurtuluş değil,çocuk yıkılan çatır çatır çatırdayan evliliği kurtarma çabası hiç değil.
Çocukları neden kullanıyorsunuz ki..Böyle sorunlu bir evlilikte çocuk yapmak marifet mi sanıyorsunuz siz.Yazık size ki ne yazık...
Ağır eleştiri yapmayınmış allah allah tabiki yapacağız ki kafasına dank etsin de aklı başına gelsin.
Kendini ezdiren bayanlara söylenecek bir söz var amma bana yakışmaz.:enbuyukkk:
onu dinleyince hak veriyorum mafoldumben görüşmemek daha hayırlı,bak her defasında kavga çıkıyor diyor..o anlatınca hak veriyorum,haklısın diyorum...
ailemi dinleyincede aileme üzülüyorum..çünkü onlar kötülüğümü istemiyor..ama ailemin yapısı biraz ağızlarına gelen her lafı söylüyorlar..eşimde bunu istemiyor..eğer ailen gelince bu eve çıksaydı daha çok kavga olurdu diyor..ben bunu engelledim diyor..
offfffffff...gidemedim...çok huzursuzum...gittiğim zaman pişman olmayacağımı,eşimi özlemeyeceğimi bilsem,emin olsa...durmam...ama güvenmiyorum kendime...