• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

dadlum yadıklarını okudum ve inan çok üzüldüm ve sinirlendim..öncelikle şunu söyliyim bu dünyada kimse senden daha önemli değildir...anne olacaksın ve eminim anlayacaksın sana senden başka kucak açacak annen ve babandan başkası olamaz..eşin karakterini ve düşüncelerini ortaya koymuş zaten ki sana değer verseydi şu zamana kadar resmi bir nikahınız olurdu...annen ve baban sana kucak açmışken onları geri çevirme derim ben...çok gençsin emin ol bunların hepsi düzelecek atlatacaksın,bebeğinide senden resmi nikahın olsa bile alamazlardı bundan da emin ol ki nikahsız bi çocuğun babasının onu alması çok daha zor..eğer bir daha kayınvaliden yada eşin sana vurmaya kalkarlar yada vururlarsa hemen en yakın karakola git yada polis çağır,ve lütfen polise ben evime dönmek istiyorum deme,annenlerin yanına git hem bebeğinin hem kendi sağlığın açısından,UNUTMA BENCıL OL KENDıNı DÜŞÜN!!SENDEN DAHA DEĞERLı KıMSE YOK BU DÜNYADA!!eşin seni bir çırpıda silebiliyorsa sende böyle bi adamı sevemezsin o zaman kendine yazık etmiş olursun

korkuyorum..en büyük korkum da bebeğimi almak benden..ve ben gidince beni rahat bırakmamasından korkuyorum.aileme zarar vermesinden

Canım en kısa zamanda o evi terket ve polise gidin ailenizle,

Durumu anlatın size gerekli yardımı yapacaklardır,

Nereye kadar bu korkuyla gideceksin,

Hem aranızda nikah bile yok,bu ayrı bi suç zaten,

Hemen git ailenin yanına ve nereye gerekiyosa başvurun,

Siteden avukat arkadaşlar da yardımcı olur sana,

İnan senin için burdaki herkes üzülüyo yani,

Bizi dinlemen bence şu an için en mantıklı çözüm...

dadlum yadıklarını okudum ve inan çok üzüldüm ve sinirlendim..öncelikle şunu söyliyim bu dünyada kimse senden daha önemli değildir...anne olacaksın ve eminim anlayacaksın sana senden başka kucak açacak annen ve babandan başkası olamaz..eşin karakterini ve düşüncelerini ortaya koymuş zaten ki sana değer verseydi şu zamana kadar resmi bir nikahınız olurdu...annen ve baban sana kucak açmışken onları geri çevirme derim ben...çok gençsin emin ol bunların hepsi düzelecek atlatacaksın,bebeğinide senden resmi nikahın olsa bile alamazlardı bundan da emin ol ki nikahsız bi çocuğun babasının onu alması çok daha zor..eğer bir daha kayınvaliden yada eşin sana vurmaya kalkarlar yada vururlarsa hemen en yakın karakola git yada polis çağır,ve lütfen polise ben evime dönmek istiyorum deme,annenlerin yanına git hem bebeğinin hem kendi sağlığın açısından,UNUTMA BENCİL OL KENDİNİ DÜŞÜN!!SENDEN DAHA DEĞERLİ KİMSE YOK BU DÜNYADA!!eşin seni bir çırpıda silebiliyorsa sende böyle bi adamı sevemezsin o zaman kendine yazık etmiş olursun

Hiç bir şeyin garantisi yok ki bu haytta varmı datlum
ailen herşeye rağmen yanındaysa neden korkuyorsun
Yasalar bu durumda senden yana emin ol

çok üzüldüm,
imam nikahı olduğu için zaten çocuk sizin soybağınıza yani babanızın soybağına dahil olur. Yani babanızın soyismini alır. Çocuğumu alırlar diye endişelenmek bu aşamada oldukça yersiz. Siz zaten bir bireysiniz önce kendi kaderinizi bi sağlamlaştırın yoksa doğacak çocuğa daha büyük yazık olur.

dadlum bak kimse kimseye zarar veremez,nikahlı eşin olsaydı herşey çok daha kolay olurdu eşe karşı müessir fiilden değil yanına 100 metre yakınına bile yaklaşamazdı,bebeğinide kimse alamaz senden merak etme,hayat kadınlarının bile çocukları ellerinden alınmıyor nasıl alacak bebeğini senden...

ya ne biliyim büyük konuşmak istemem ama baban annen sana destek ben derimki eşin evde yokken kaç. eşyayı giyimi boşver hatta ne yap biliyormusun annenleri ara ve onlara geleceğini söyle onlarda hemen ordan taşınsınlar eğer imkanları varsa kendinize yeni bir hayat kurun. ana baba bulunmuyor cnm.

baban alabilir istersen sende babasi yok diyebilirsin senin soy adini alir

seviyo falanda degilsin sen korkuyosun böyle sevgimi olur

hayır..ailem istanbulda..ben ise ankaradayım.sadece bayramdan bayrama ben götürürüm görürsün o kadar diyor..
bu evliliğin geleceğini görmüyorum diyor bide...bende görmüyorum böyle yürümeyecek..
2,5 aylık hamileyken ayrılınca etrafta hep anne baba bebekler gördüm..içim parçalandı..dedimki benim çocuğum babasızmı büyüyecek..ben nasıl yapıcam..ve geri geldim..ama çocuk bu yuvada sağlıklı olamaz bunuda biliyorum..

sen farkındasın zaten çocuk bu yuvada tabiki sağlıklı bir birey olamaz;
ailenin arkanda olması iyi en azından,
madem bu kadar sorunlu evlilik kişiliksiz bi adam, ne diye hamile kalırsın be arkadaşım yaaa....
düşündükçe sinir oluyorum,o insanları kapıda bırakmasına;akılları fesatlığa çalışıyo sanırım ailecek;terbiyesizler!
bencede kendini kurtarmalısın;kendiside diyomuş zaten bu böyle yürümeyecek diye;
yasal olarak ne yapılması gerekiyo bir an önce haklarını öğren;

korkuyorum..en büyük korkum da bebeğimi almak benden..ve ben gidince beni rahat bırakmamasından korkuyorum.aileme zarar vermesinden

Canım her satırını tek tek okudum yazdıklarının,yorum yapmadan önce çok özel değilse eşin neden bu kadar ailenden nefret ediyor onu öğrenmek istedim hiçbirşey tek taraflı değil çünkü,ona göre yorum yapıcam.

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/346815-25-aylik-hamileyimesimden-ayriliyorum.html
işte bu konuda olan olaylar yüzünden eşim ailemden nefret ediyor...eşimle annem aynı iş yerinde çalışıyorlardı ve biz birbirimizi orada görüpte tanıştık..ben istanbuldayken annemin patronu arayıp dediki hayırlı olsuna gelemedik..damadınla kızın gelmiş hayırlı olsuna gelelim..annemde dediki ne hayırlı olsunu ayrıldılar böyle böyle oldu dedi...şimdide eşim diyorki annen patronu aramış anlatmış..istanbuldaki tüm iş çevresine rezil oldum..ben oraya iş bağlamaya gitmiştim bağlayamadım..değerim itibarım kalmadı kimseye karşı diyor..ben nasıl affedeyim aileni diyor

Ahhh canım ya peki ailen nasıl karşı çıkmadı bu işe nikah yapmadan kızımızı vermiyoruz demediler mi hiç.
Allahım sen benim aklıma ve dilime sahip çık çok kötü şeyler söylemek istemiyorum.
Nasıl olurda resmi nikahı olmadan seninle aynı evde yaşamaya başlıyor ve bu zamana kadar seni oyalıyor.
Bu adamın niyeti olsaydı ilk başta yapardı nikahı sana karım eşim diyerekte evine getirirdi
Utanmadan iş bağlantısını öne sürüyor birde ben erkeğim diyede tafra yapıyor yesinler onun erkekliğini ancak kendine öter bu tipler .
Hemen çık o evden arkana bile bakma sakın
Daraldım resmen ya inanılır gibi değil ..

kesinlikle katılıyorum abla en doğrusunu söyledin

Onun için genç kızlarımız açsın gözlerini lütfen körü körüne bağlanmasınlar bu adamlara

ya ne biliyim büyük konuşmak istemem ama baban annen sana destek ben derimki eşin evde yokken kaç. eşyayı giyimi boşver hatta ne yap biliyormusun annenleri ara ve onlara geleceğini söyle onlarda hemen ordan taşınsınlar eğer imkanları varsa kendinize yeni bir hayat kurun. ana baba bulunmuyor cnm.

aynen öyle

dadlumm asıl hata sende karar verdim şimdi diğer konunu da okuyunca....
Bu adamı sen nasıl hala seviyorum diyebiliyorsun....
Yaa daha 18 omadan bu adamla beraber olmaya başlamışsın..
Evlenişsin demiyorum bak dikkat et..
1 ay sonra 18i dolduruyorduysan neden 1 ay sonra resmi nikahla evlenedin de imam nikahı adı altında hiçbir resmiyeti bağlayıcılığı olmayan bir şeyle bu adamla karıkoca oldun....

Neden daha bu beraberliğin (hala evlilik demiyorum çünkü değil) en başında hemen hamile kaldın... Acelen neydi... DAha yaşın evlenmek için bile küçücükken ne akla hizmet hamile kaldın....

Sana ve ailene karşı bu kadar saygısız bir adamı nasıl hala koca diye yanında tuutyorsun, nasıl hala o adamı seviyorum diyebiliyorsun....

Bu adam sanıyormusun ki sana nikah yapacak.... Adam sırf sen babanın sgksından yararlan diye nikah yapmamış.. Ne yani o zaman bu adam işsizmi ki???
İşi var diyorsun.. O zaman niye nikah yapmıyor.. Sana nikah kıyar kıymaz onun sigortasına bağlanırdın...

Sanıyormusun ki bu adam senin bebeğine baba olacak...
Sana yaptıklarını o çocuk görürken iyi baba mı olacak sanıyorsun....

Kendin mutsuzsun...
Seviyorum katlanırım dersen amenna derim.. Seviyorum onla mutsuzluğa razıyım dersen sana bişey diyemem kendi tercihn derim..
Ama bu mutsuzluğa o bebeği de mahkum edicem diyorsan orda dur derim....
Gül gibi ailen arkandayken ne kendni ne bebeğini mtsuz ettiğine değermi bu adama olan sevgi sandığın duygu...

Dadlumm,bak bu zamana kadar sağlıklı düşünüp,doğru kararkar verememişsin,bak bu kadar insan,senden büyük ablalrın,az çok görmüş geçirmiş herkes,sana aynı şeyi söylüyor,dik dur artık,silkelen.

Ne bu koca sevdası,değmeyen bir adam ve ailesine,doğur bebeğini bitir okulunu,dur ayakta,nolur izin verme,her istekdiklerini yaptırmalarına.

Ahhh canım ya peki ailen nasıl karşı çıkmadı bu işe nikah yapmadan kızımızı vermiyoruz demediler mi hiç.
Allahım sen benim aklıma ve dilime sahip çık çok kötü şeyler söylemek istemiyorum.
Nasıl olurda resmi nikahı olmadan seninle aynı evde yaşamaya başlıyor ve bu zamana kadar seni oyalıyor.
Bu adamın niyeti olsaydı ilk başta yapardı nikahı sana karım eşim diyerekte evine getirirdi
Utanmadan iş bağlantısını öne sürüyor birde ben erkeğim diyede tafra yapıyor yesinler onun erkekliğini ancak kendine öter bu tipler .
Hemen çık o evden arkana bile bakma sakın
Daraldım resmen ya inanılır gibi değil ..

Onun için genç kızlarımız açsın gözlerini lütfen körü körüne bağlanmasınlar bu adamlara

bencede öyle abla

önceki konunuda okudum o zamanda dönmen hataymış bence.
üstelik daha 18 yaşındasın keşke bebek için biraz bekleseymişsiniz ama olmuş bir defa. herşeyde bir hayır vardır. hiç korkma bebeğini alamaz senden. doğum olmadan git kurtul onlardan

bu işin yürümeyeceğini ikimizide biliyoruz aslında..çünkü o benden ailemi silmemei istedi..ben ise silemedim..nasıl sileyim? ve ailem arkamda olduğu için, beni yalnız bırakmak istiyorlar..

Back