dadlum yadıklarını okudum ve inan çok üzüldüm ve sinirlendim..öncelikle şunu söyliyim bu dünyada kimse senden daha önemli değildir...anne olacaksın ve eminim anlayacaksın sana senden başka kucak açacak annen ve babandan başkası olamaz..eşin karakterini ve düşüncelerini ortaya koymuş zaten ki sana değer verseydi şu zamana kadar resmi bir nikahınız olurdu...annen ve baban sana kucak açmışken onları geri çevirme derim ben...çok gençsin emin ol bunların hepsi düzelecek atlatacaksın,bebeğinide senden resmi nikahın olsa bile alamazlardı bundan da emin ol ki nikahsız bi çocuğun babasının onu alması çok daha zor..eğer bir daha kayınvaliden yada eşin sana vurmaya kalkarlar yada vururlarsa hemen en yakın karakola git yada polis çağır,ve lütfen polise ben evime dönmek istiyorum deme,annenlerin yanına git hem bebeğinin hem kendi sağlığın açısından,UNUTMA BENCıL OL KENDıNı DÜŞÜN!!SENDEN DAHA DEĞERLı KıMSE YOK BU DÜNYADA!!eşin seni bir çırpıda silebiliyorsa sende böyle bi adamı sevemezsin o zaman kendine yazık etmiş olursun