eğer konu gerçekse!!!!!!
*17 yaşında kaçan bir kız...küçük bir kadın adayı..kafada kavak yelleri...cehalet ve maceraperestlik...
*o yaşlarda sevdiğim adam dünyanın merkezidir ruh hali...
*otoritesini kullanamamış bir aile...her tehlikeye açık kızlarını nerdeyse elleriyle teslim etmişler...
*şimdi o küçük bedende küçük bir can....
*aile pişman kızlarını istiyor..ama geç kalınmış..hata denizinde boğulmuş evlatları..
*konunun esas oğlanı pohpohlanmış, yüceltilmiş erkekliği ile dünyanın merkezi benim ruh halinden...kendi merkezi dışında yaşanan acılardan, kargaşalardan bi haber..umurunda değil..
*kız biraz biraz ayılıyor artık olaylara ama hala çok genç üstelik hamile...ve hala kör cahil....
*sonuç: dünyaya 1-0 yenilgi ile başlayacak bir ademoğlu daha geliyor...problem denizinden kafasını uzatıp bir gram oksijenle hayata tutunmaya çalışacak...kıyamam ona bennn..bol şanslar şimdiden kuzucukkkk...
*geri kalanlar o minik canınn yanında figüran sayılır artık...herkes birbirinin celladı olmuş bu hikayede...bu saatten sonra anasının evine dönse nolur dönmese nolur...allah herkesi iyilerle karşılaştırsın..iyi yazılar yazsın...ve o miniği de korusun kollasın inşallah....
bakın kızlar bu konunun bana ve bir çok kişiye hissettirdikleri :
ohaoldumsmile :gitme: alsanaalsanasmile eyvahedigeldismile :bbo: kafamçokkarıştı:umursamaz: CADIARZU yasakkelimeklava: klava: klava: klava: klava:
akrabası kimse bu dadlunun söyleyin anasına babasına kızınız çok mutlu sizlerede ihtiyacı yok kızlarını boşa düşünmesinler hastalanmasınlar o kaynanasıyla sevgilisiyle çok mutlu sizlere ihtiyacı yok rahat olsunlar
akrabası size diyoooom heeeeeeeeeeeeeeeeeuyyyyyyyyyy
o halde konu acmasinlar..insanlarida bosuna germesinler ,üzmesinler...madem kendileri daha akilli daha iyi biliyo neyin ne oldugunu.veya ne olacagini...konu acmasinlar....lmaz:
ve son not: bugün 18 yaşındayken sevdiğim erkeğin adını sorsalar cevap: hatırlamıyorum!!!!!! peki 18 yaşında sorsalardı: hayatımın merkeziydi muhakkak..onsuz yaşayamaz-ölürdüm...onunla herşeye vardım...
her geçen yıl insana ne çok şey öğretiyor...önce kendini sevmen gerektiğini de yaşanan yıllarla birlikte öğreniyor insan...
akrabası mı varmış kk da?geçmişi okuyamadım
ve son not: bugün 18 yaşındayken sevdiğim erkeğin adını sorsalar cevap: hatırlamıyorum!!!!!! peki 18 yaşında sorsalardı: hayatımın merkeziydi muhakkak..onsuz yaşayamaz-ölürdüm...onunla herşeye vardım...
her geçen yıl insana ne çok şey öğretiyor...önce kendini sevmen gerektiğini de yaşanan yıllarla birlikte öğreniyor insan...
ecrin-blue-esmer ve sinemeis hala burdayız
Tipik sonuç.
Ben böyle kişilere hem çok kızıyorum, hem de kızmıyorum.
Olayları aslında dibine kadar yaşıyorlar ama psikolojileri öyle altüst olmuş ki,
doğruyu bilselerde, yapamıyorlar.
Mantıklı olan insan zaten bütün bunları çekeceğime, tek başıma ne çekersem çekerim der gider.
Böyle insanlar yeri geliyor eşimi seviyorum bile diyebiliyor.
ınsanın aklı almıyor evet, ama duygular ve düşünce yapısı bozulunca artık ne yapacağını şaşırmış.
En baştan başlamış bütün yanlışlar. Yanlışta devam etmiş.
Kim ne derse desin, kişiyi bu hayattan çıkaracak yine kişinin kendisidir.
Ne desem, ne desek boş.
Ama arkadaşın en azından bütün bunları hakediyordun, yüzüne tükürmek lazım gibi, şeyleri ne yaşarsa yaşasın , ne karar alırsa alsın hakettiğini düşünmüyorum.
Yargılamak kimseye düşmüyor.
Bir insan çekeceğim diyorsa, oturup çekecek,şikayette etmeyecek, başka yapacak birşey yok.
noldu kızalr dadlum gitmedimi ?
vacdan azabı çekiyorum..ama buna inanmıyacaksınız biliyorum..çünkü vicdan azabı çeksen gidersin diyeceksiniz..beni buraya bağlayanın ne olduğunu bende bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?