• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

bende zerre kadar anne baba sevgisi görmedim...ama ilk evliligimden ne yapip edip kurtulmak istiyordum...annem olacak okadar engel olmasina ragmen onu dinlemdim ve o kabus evlilikten kurtuldum cok sükür...zaten onlar sebep olmustu o kabus evlilige..17 yasinda beni hic sevmedigim biriyle evlendirdiler.evlenmek hayalimde bile yoktu.... beni atese attiklari gibi sahipde cikmadilar...dahada haytimi mahfettiler....ama kendi mücadelemle cok yol katlettim..simdi mutlu bir evliligim var...

Arkadaşım herkes bir değil ki...
Allahım bozmasın mutluluğunuzu inşallah...
Ama ben konu sahibinin saf,cahil olduğuna inanmıyorum..
Çok zeki bence..
Ailesine gitmiş hani birara neden dönmüş?
Parkta anne baba bebek görmüş vs..
Hayır efendim!!! Eğer ki arkadaşın anne babası kızlarını el üstünde tutsaydı,hatta psikolojik yardım almasını sağlasaydı kız neden bile bile dönsün ki bu adama?

Son düzenleme:
konu tavan yapmış vuuuuuuuuuuuu
nişanlılıktan başlamış sizin sorunlarınız
arkadaşım bu kaçıncı konun madem kimseyi dinlemiycen bildiğini okıycan neden soruyosun bize

Açık değil mi?
Gitme nikah yap otur desin birileri diye... boshayallersmile
Ben demiştim aslında ilk yorumumdan tutun son yorumuma kadar böyleydi aslında.
Çünkü içinin ısrarla 'aşkım aşkım' dediğini iyi biliyorum yorumlarındaki acizlikten belli...

çıkıyorum..çünkü haklısınız hepiniz..biliyorum suçlarımı..ve daha fazla duymayacesaretim yok..verecek cevabım yok..hep böyle pişmanlıklarla yürüyecek hayatım..hoşçakalın

dadlum ozaman konuyu kapatmalarını iste bu insanlarıda daha fazla üzme sitrese sokma en iyisi bence gel konuyu kapatın de bitsin bu mesele burda kalacaksın sen anlaşıldı ayrılamıyorsun kapat bitsin

ben birşeyi anlamadım arkadaş bana akıl verin deyip konuyu açmış ama gördüğüm kadarı ile her verilen akıla bir cevabı var madem bildiğini okuyacaksın neden akıl istiyorsun bu kadar insanı perişan ediyosun

dadlummm mutfağa gitti galiba.akşama kocası sandığı,kocişine yemek pişirmeye ama benim stresten adım atacak halim kalmadı.

blu juli posi esmer çabıkk topige dönün geyik olmuş burası kazen gelip toplu banlarsa görürsünüz:roflol: :sm_cool:

Arkadaşım herkes bir değil ki...
Allahım bozmasın mutluluğunuzu inşallah...
Ama ben konu sahibinin saf,cahil olduğuna inanmıyorum..
Çok zeki bence..
Ailesine gitmiş hani birara neden dönmüş?
Parkta anne baba bebek görmüş vs..
Hayır efendim!!! Eğer ki arkadaşın anne babası kızlarını el üstünde tutsaydı,hatta pskolojik yardım almasını sağlasaydı kız neden bile bile dönsün ki bu adama?
bu durumada bi aciklik getirse konu sahibi iyi olacak..az önce sordum..ailesiyle arsi nasildi diye ama cevap alamadim...

Şu an bana pek çok KK üyesi kızacak biliyorum...
Ama maalesef bu konu hakkında son yorumum bu:
Dadlum hiç de sandığınız kadar 'saf, masum, çabuk kandırılabilen' biri değil.
Ne istediğini çooook iyi biliyor.
Tek istediği de beraber yaşadığı adam.
Boş verin :umursamaz:
Gerçekten kendinizi üzüp ah yazık vah yazık demeyin...
Ailesine de acımıyordum ama babasının böyle son çareler olarak 'dön kızım' demesi çok yürek burkucu...
Allah onlara da dayanma gücü versin inşallah...
Elimizden gelen bu sadece...
:1no2:

o halde konu acmasinlar..insanlarida bosuna germesinler ,üzmesinler...madem kendileri daha akilli daha iyi biliyo neyin ne oldugunu.veya ne olacagini...konu acmasinlar....:olmaz:

bakın kızlar bu konunun bana ve bir çok kişiye hissettirdikleri :
ohaoldumsmile :gitme: alsanaalsanasmile eyvahedigeldismile :bbo: kafamçokkarıştı:umursamaz: CADIARZU yasakkelime :oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

eğer konu gerçekse!!!!!!

*17 yaşında kaçan bir kız...küçük bir kadın adayı..kafada kavak yelleri...cehalet ve maceraperestlik...
*o yaşlarda sevdiğim adam dünyanın merkezidir ruh hali...
*otoritesini kullanamamış bir aile...her tehlikeye açık kızlarını nerdeyse elleriyle teslim etmişler...
*şimdi o küçük bedende küçük bir can....
*aile pişman kızlarını istiyor..ama geç kalınmış..hata denizinde boğulmuş evlatları..
*konunun esas oğlanı pohpohlanmış, yüceltilmiş erkekliği ile dünyanın merkezi benim ruh halinden...kendi merkezi dışında yaşanan acılardan, kargaşalardan bi haber..umurunda değil..
*kız biraz biraz ayılıyor artık olaylara ama hala çok genç üstelik hamile...ve hala kör cahil....
*sonuç: dünyaya 1-0 yenilgi ile başlayacak bir ademoğlu daha geliyor...problem denizinden kafasını uzatıp bir gram oksijenle hayata tutunmaya çalışacak...kıyamam ona bennn..bol şanslar şimdiden kuzucukkkk...
*geri kalanlar o minik canınn yanında figüran sayılır artık...herkes birbirinin celladı olmuş bu hikayede...bu saatten sonra anasının evine dönse nolur dönmese nolur...allah herkesi iyilerle karşılaştırsın..iyi yazılar yazsın...ve o miniği de korusun kollasın inşallah....

:olmaz: Allahım sen şakamısın yaaaa adam aldırayım gel diye yalvarmış sen hala bugün düşüneyim ararım diyosun arkadaşım sen normal değilsin vallahi sopalıksın ben bu kadar cahil birini daha görmedim hala ordasın bu nasıl bir mantık

Yaaa valla bende delirdim.....Nedir vazgeçemediğin bu adamda anlamadım...Kaynana dayağı laf söz hakaret saygısızlık sevgisizlik....Daha diyorsunki çocuğum babasıyla parka bahçeye gitsin....Hakkatten sen nasıl bir insansın nasıl bir düşünce yargın var. Mazojistler bile kendine senin kadar zarar vermezdi herhalde....

kızlar kendinizi boşuna sinir ediyorsunuz
naılsa kimsenin dediğini dinlemiyor
kararınıda vermiş boşuna yazıyoruz

Back