Allah aşkına annesine-babasına ki babası yüz felci geçirmiş onun yüzünden, bunları önemsememiş insan senin benim telaşlanmamızı mı umursayacak?
Kendinden başkasını düşünüyor mu acaba?
Bunu soralım kendimize :umursamaz:
büyümü yaptilar kiza ne... pes,bukadarda olmaz dedirtecek bir durum.....hic normal deyil konu sahibinin bulundugu piskoloji..ben biliyorum seni bağlayanın ne olduğunusempatiksalakcinnidelikafadulden
vacdan azabı çekiyorum..ama buna inanmıyacaksınız biliyorum..çünkü vicdan azabı çeksen gidersin diyeceksiniz..beni buraya bağlayanın ne olduğunu bende bilmiyorum..
Kocasını seviyormuş kaldı.
Kocişini... akannehir
evet geçmişi aradım buldum yazdıklarını hanımlar kınamayalım eleşrtirmeyelim kendi hayatını istediği gibi yaşason pişmanlıklarda onun mutlulukta
yarın bigün burdakilerin sözünü dinlediği için ayrılsaydı pişmanlık duyabilirdi....
şimdi yanlışda olsa kendi istediğini yaşıyor
büyümü yaptilar kiza ne... pes,bukadarda olmaz dedirtecek bir durum.....hic normal deyil konu sahibinin bulundugu piskoloji..
büyü var...Allahım sen koru.. Bir daha yaşatmasın çok kötü bir his....
ya kızlar olayın içinde olmadan bilemeyizzzz belkide ailesinde sorun var sürekli bırak gel gelemzsen bizi sil diyolar niyeki _?
konu açmasın ozaman bizlere sormasın rahatsızsada kapatsın konuyu madalayamı takalım
arkadaşım herşeye muhalefetsin sende ama :)
açmışsa açmış yani benim demek istediğim yanlışda olsa doğruda olsa kendi istediğini yaşıyo zamanla anlıcak hatasını
belkide hata değildir biz bilemeyiz
nikah yapılmadığı için ailenle görüşemezsin denildiği için
Kocasını seviyormuş kaldı.
Kocişini... akannehir
vacdan azabı çekiyorum..ama buna inanmıyacaksınız biliyorum..çünkü vicdan azabı çeksen gidersin diyeceksiniz..beni buraya bağlayanın ne olduğunu bende bilmiyorum..
nikah yapsın die baskı kurabilirler yani gel demek çözümmü
bide ailesiyle görüştürmemesinin sebepleri var bence bu işte bir iş var kız bile kendi ailesini haksız görüyo enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?