• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

kizlar bence dadlumun üzerine cok fazla gidiyorsunuz
bi karar almis dogruda olsa yanlisda olsa saygi duymaliyiz kararina
kocasida kötü biri gibi durmuyo anlattiklarina göre
dadlum olaylar biraz yatissin güzelce nikahini yap bebisini al kucagina
ailende fazla karismasin size
zamanla düzelir kocanda af eder, daha sIk gidersin aileni görmeyeolumunekankayizsmile

kendi dövmüs kizi annesinin dövmesinede izin vermis
o evde esir hayati yasiyor kiz söz verdigi nikahi kiymamis aylardir
bu onun iyi koca anlayisi iste

çıkıyorum..çünkü haklısınız hepiniz..biliyorum suçlarımı..ve daha fazla duymayacesaretim yok..verecek cevabım yok..hep böyle pişmanlıklarla yürüyecek hayatım..hoşçakalın

ne ekersen onu biçersin derler ya
dilerim senin ailene yaptığını evladın sana yapmaz!
doğunca yavrun anlayacaksın analığı şimdi değil
ölümden beterdir evlattan bunu görmek!

farkındamısınız dadlummm senede iki defa ailesine gidecek ama bebek babaannesiyle evde kalacak. çünkü orda terbiyesi bozulurmuş.yoksa benmi yanlış anladım,yazı geçmişte kaldı ama öyle bişey hatırlıyorum sanki.

evet canım öyle kaynana ileride karısına nasıl davranacağını öğretecektir

zamanla düzelir kocanda af eder, daha sIk gidersin aileni görmeyeolumunekankayizsmile

saygımı. bu kararınamı.
ailesini silmesine mi, aşağılandığı evde yaşamasına mı, evlenmeden yaşamasına mı,
kusura bakma ben asla saygı duymuyorum bu kararına:delphin:

Saygı duymasakta bazı arkadaşlar ağır kelimeler kullanmışlar açıkçası onları söylemesek saha iyi olurdu...
Bende çok kızdım, çok şey söylemek isterdim ama karnındaki bebeği düşündüm...

bırakın kızlar hayatı boyunca bu pişmanlıkla yaşasın nasılsa aklı başına gelir. o değilde şu akrabayı merak ettim onundamı aklı yok o bari bi yorum yazsın kendini tanıtarak gece bile aklımdaydı bu kız ya. allah yardımcın olsun ne diyim

bırakın kızlar hayatı boyunca bu pişmanlıkla yaşasın nasılsa aklı başına gelir. o değilde şu akrabayı merak ettim onundamı aklı yok o bari bi yorum yazsın kendini tanıtarak gece bile aklımdaydı bu kız ya. allah yardımcın olsun ne diyim

Evet bu akraba kim acaba? Hiç yapılabilecek şey yok mu? Tanıyan biri daha objektif bakabilir; belki de biz yanlış yorumluyoruz bazı şeyleri.

konu tavan yapmış vuuuuuuuuuuuu
nişanlılıktan başlamış sizin sorunlarınız
arkadaşım bu kaçıncı konun madem kimseyi dinlemiycen bildiğini okıycan neden soruyosun bize

kocasi dövmüsmü dadlumu orasini okumadimbilmiyorumkismile

okycim nikah yapsinlar iste diyorum

o nikah yapılıp yapılmayacağı belli değil ,
ayrıca sadece o değilki,dövülmesi, aşağılanması ,ailesini sil demeleri.
bütün bunları kabul edip kalma kararına saygımı duyacağım. asla.

balık baştan kokarmış arkadaşlar.datlumun eski konularına bakıyordum.kendini taaaaaaa o zamandan belli etmiş.daha nişanlıyken ailesine yapılan hakaretleri sineye çekmiş yeterki erkeğim beni bırakmasın diye.eee şimdi ayrılırmı allah aşkına.yazdığını aynen kopyalıyorum

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar hayırlı akşamlar.
kaç gündür canım aşırı sıkkın. Düğünüme 21 gün var.ama birbirinden fena 2 görümcem ve kaynanam yüzünden en güzel günlerim ağlayarak geçiyor

Kaynanam bana hiç birşeyi layık görmüyor.1 senedir nişanlıyız 1 senedir yaptıkları beni bitirdi. herşeye ne gerek var diyor. bizim nişanımız olmadı sayılır.evde 1 yüzük taktık sadece. bu zamana kadar yaptıklarını sineye çektim.düğün günüm geliyor dedim.
evimizi binbir zorlukla nişanlım tuttu.kaynanamların üst katı
ama beraber oturmaktan iyidir. kadın ne olsa benden biliyor. aramayan kadın 2 gün önce annemi aradı. annemde şaşırdı.
annem hal hatır sorarken kaynanam demez mi kına elbisesini siz alıyosunuz.biz ayrı şehirlerdeyiz.çeyizlerimin bi kamyon gibi bişeyle gitmesi lazım.kadın tutturdu ben gelipte çeyiz alamam banane sizin çeyizinizden. anneme dediki sen anneyle oğlunu ayırdın,alışmışsın.senin kıızın oğlumu benden kopardı.ve daha bir sürü laf,hakaret. annem hüngür hüngür ağladı..bende bi yandan ağlamaya başladım.sonra babam geldi anlattık.kaynatamı aradı.nişanı bitirdiler

nişanlım babamı aradı konuştu.annem babam karışmıyor ben yapıcam herşeyi dedi..
annesi olucak kadın eşyalarını kapıya koymuş
o da kiraladığımız eve gitmiş.2-3 gündür orda kalıyor. ama evde eşya yok bişey yok.ne yiyo ne içiyo hiç bilmiyorum.2 gündür sinirimden ağlıyorum..
Bu mubarek günlerde benim en güzel günlerimi zehir edenleri Allaha havale ediyorum.

E adam yapmıyor. Zaten kıyametin büyüğü anne baba nikah için ısrar edince kopmuş ya. Anne baba nikah isteyince bu adam parlamış anne baban ne karışır diye.

heee bunlari bilmiyordum

ama yinede bosuna sinirleniyorsunuz kizlar
bu yastaki kizlar kör asik oluyor malesef
bide hani 15 kisilik eve gelin gidecegim diye tutturan kiz vardi
kardesimde öyledi o yaslarda inat damari tutuncan istedigin kadar cirpin laf dinlemezler
bu yüzden bosuna parmaklarinizi beyninizi yormayin bisey degismicek:gitme:

Back