bende zerre kadar anne baba sevgisi görmedim...ama ilk evliligimden ne yapip edip kurtulmak istiyordum...annem olacak okadar engel olmasina ragmen onu dinlemdim ve o kabus evlilikten kurtuldum cok sükür...zaten onlar sebep olmustu o kabus evlilige..17 yasinda beni hic sevmedigim biriyle evlendirdiler.evlenmek hayalimde bile yoktu.... beni atese attiklari gibi sahipde cikmadilar...dahada haytimi mahfettiler....ama kendi mücadelemle cok yol katlettim..simdi mutlu bir evliligim var...
konu tavan yapmış vuuuuuuuuuuuu
nişanlılıktan başlamış sizin sorunlarınız
arkadaşım bu kaçıncı konun madem kimseyi dinlemiycen bildiğini okıycan neden soruyosun bize
çıkıyorum..çünkü haklısınız hepiniz..biliyorum suçlarımı..ve daha fazla duymayacesaretim yok..verecek cevabım yok..hep böyle pişmanlıklarla yürüyecek hayatım..hoşçakalın
annesiyle aramda bir mesele olunca ben aranıza girmem karışmam diyor..kendiniz halledin diyor..hem o kaynana yeri gelir döverde bile dedi daha önce..
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu durumada bi aciklik getirse konu sahibi iyi olacak..az önce sordum..ailesiyle arsi nasildi diye ama cevap alamadim...Arkadaşım herkes bir değil ki...
Allahım bozmasın mutluluğunuzu inşallah...
Ama ben konu sahibinin saf,cahil olduğuna inanmıyorum..
Çok zeki bence..
Ailesine gitmiş hani birara neden dönmüş?
Parkta anne baba bebek görmüş vs..
Hayır efendim!!! Eğer ki arkadaşın anne babası kızlarını el üstünde tutsaydı,hatta pskolojik yardım almasını sağlasaydı kız neden bile bile dönsün ki bu adama?
senmisin kız yoksalaelaelaelaelae
hahahaha yok anacım değilim bence öyle birisi bile yok olsa kesin cevap yazardı baştan beri
blu juli posi esmer çabıkk topige dönün geyik olmuş burası kazen gelip toplu banlarsa görürsünüz:roflol: :sm_cool:
lmaz: Allahım sen şakamısın yaaaa adam aldırayım gel diye yalvarmış sen hala bugün düşüneyim ararım diyosun arkadaşım sen normal değilsin vallahi sopalıksın ben bu kadar cahil birini daha görmedim hala ordasın bu nasıl bir mantık
Alemsin ecrin, topik topik bizi mi topluyon :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?