hepiniz yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız..ne desem boş biliyorum..ben buyum işte..ailemede böyle yaptım..şikayet edip edip sonrada yine eşim dedim..eşime karşıda öyle yaptım..hep sen haklısın dedim..haksız olduğunu bilsemde haklısın dedim..dediklerine inanamasamda inanıyorum dedim..sonra yine aileme şikayet ettim.onlarıda delirttim..kendimide..kaldıramadım..cahilliklerimin kurbanı oldum..hala onun en küçük bir sözüne bile kanıcak kadar zayıfım..aslında o da haklı..ona karşıda hep ikili oynadım çünkü..
böyle olsun istemedim..mutlu olmak istedim..eşimle çocuğumla mutlu oluyum dedim..ama beceremedim hiç bişeyi..ben buyum işte..gitmek istiyorum ama onun yüzünü görünce vazgeçiyorum..o konuşunca hemen ikna oluyorum..bende ne olduğumu kim olduğumu bilmiyorum artık..ben bi kişilik sahibi olamadıkça orayada gitsem burdada kalsam mutlu olamıycam..çünkü asıl sorun bende..kendimde..ben kendimin ne istediğini bile bilmiyorum...
ben senin ne istediğini biliyorum hiç kafanı yorma
Bilmiyorum ya..
Aklım almıyor..
Dediğim gibi konu gerçekse artık kıza hak vermeye başladım..
Anne babadan korkuyor bence...
Ya da kız kaçtı diyelim ki anne baba dava açsaymış..
Hem adam hapise giredi hem de konu sahibi böyle bir derde bulaşmamış olurdu..
Ayyyy kafam çok karıştı artık..
hepiniz yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız..ne desem boş biliyorum..ben buyum işte..ailemede böyle yaptım..şikayet edip edip sonrada yine eşim dedim..eşime karşıda öyle yaptım..hep sen haklısın dedim..haksız olduğunu bilsemde haklısın dedim..dediklerine inanamasamda inanıyorum dedim..sonra yine aileme şikayet ettim.onlarıda delirttim..kendimide..kaldıramadım..cahilliklerimin kurbanı oldum..hala onun en küçük bir sözüne bile kanıcak kadar zayıfım..aslında o da haklı..ona karşıda hep ikili oynadım çünkü..
böyle olsun istemedim..mutlu olmak istedim..eşimle çocuğumla mutlu oluyum dedim..ama beceremedim hiç bişeyi..ben buyum işte..gitmek istiyorum ama onun yüzünü görünce vazgeçiyorum..o konuşunca hemen ikna oluyorum..bende ne olduğumu kim olduğumu bilmiyorum artık..ben bi kişilik sahibi olamadıkça orayada gitsem burdada kalsam mutlu olamıycam..çünkü asıl sorun bende..kendimde..ben kendimin ne istediğini bile bilmiyorum...
canım sen onun cvp yazmasını bekleme evinde tlf yokk internet için hat almışlar sadeceDadlum şu sorularıma lütfen cevap verir misin?
Madem evinde telefon var neden sürekli oradan AİLENLE görüşmüyorsun?(Ailenle bugün nasıl görüştün?)
Ve neden sadece bu erkek müsveddesinin yanında(onun telefonundan) ailenle konuşuyorsun?
bu kız mahkemede ben kendim kaçtım kendi isteğimle derdi ailesi ne yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?