• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

hepiniz yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız..ne desem boş biliyorum..ben buyum işte..ailemede böyle yaptım..şikayet edip edip sonrada yine eşim dedim..eşime karşıda öyle yaptım..hep sen haklısın dedim..haksız olduğunu bilsemde haklısın dedim..dediklerine inanamasamda inanıyorum dedim..sonra yine aileme şikayet ettim.onlarıda delirttim..kendimide..kaldıramadım..cahilliklerimin kurbanı oldum..hala onun en küçük bir sözüne bile kanıcak kadar zayıfım..aslında o da haklı..ona karşıda hep ikili oynadım çünkü..
böyle olsun istemedim..mutlu olmak istedim..eşimle çocuğumla mutlu oluyum dedim..ama beceremedim hiç bişeyi..ben buyum işte..gitmek istiyorum ama onun yüzünü görünce vazgeçiyorum..o konuşunca hemen ikna oluyorum..bende ne olduğumu kim olduğumu bilmiyorum artık..ben bi kişilik sahibi olamadıkça orayada gitsem burdada kalsam mutlu olamıycam..çünkü asıl sorun bende..kendimde..ben kendimin ne istediğini bile bilmiyorum...
:olmaz: evet çok haklısın sorun sende biz dün sana boşuna demedik akşamı bekleme git diye o adamı görmeden çek gitt gördüğün zaman kandırıyo işte sini aman ne yaparsan yap şu saatten sonra vallahi senin yüzünden başıma ağrılar girdi resmenkötükedihüsokötükedihüso

deli inadı var o kadar.. şaşkınım çok şaşkın.. bir tek kişiye karşı kocaman bir eziklik, onun dışındakilerin hepsine karşı kocaman, güçlü, kırılmaz bir inat.. saplantı ve hastalık.. yazık.. sen falanca konuda ne düşünürsün diye sormayın bu kıza, onu onun beyi bilir, babasının hastalığını da beyi bilir, anne babasının kötü insanlar olduğunu da beyi bilir.. hipnoz ya da büyü yapılmış olabilir mi dadluma acaba??

peki dadlumm nasıl bi anne olacaksın senbu şartlar altında demişsin ya ben bi kişilik sahibi olmadıkça ben eşimle flörte başladıımda 18imdeyim eşim 30unda doğru olmayabilir yaş farkı fazla farkındayım ama eşim beni büyttüve unutma ailen ve benim aramdaki köprü ssin dedi sen güçlü ol ki biz güçlü olalım dedi asla eşim ailemi kötülmedi ne yalşarsak yaşayalımki ben özmüyüm onu bile bilemezken üvey olduum söylentilerini eşimle paylaşmışken onlar anne baban ne olursa olsun seni bu güne getirmişler dedi hep ve ben eşimi bütün bunlar için bir defa daha sevdim bence sorun snin hem eşinde hem sende psikoloğa gitmelisiniz en azından karnındaki yawru için

ne kadar doğru söylemişsin valla arkadaşlar rahatı bırakıp gidemiyor bu kız ne ana ne baba koca da koca diyo nasıl ana baba olmak bi sorumluluk istiyorsa evlat olmakta istiyor sen o çocuğunu yılda 2 kere görmeyle hayatını sürdürebilirmisin bakiim de anana babana bu şartı verdiriyorsun yazık ki ne yazık kimbilir daha hangi başlıklar açıcaksın buraya zamanla

evimde ev telefonu yok..telefon hattı var ama telefon yok.o da internet için var..internete girdikten sonra geçmişi siliyorum

Arkadaşım kusura bakma ama biraz mantığını kullanabilseydin o evden çoktaaan gitmiştin :
yaşadığın her kötü duruma karşı ;
sana ve bebeğine sahip çıkacak bir ailen var onlarıın gönüllerini incitme ana baba hakkı ne büyüktür farkında değilmisin sen . nice insanın böyle bir olanağı yoktu ama cesaretli olan ARTIK kendini değil bebeğini düşünerek yaptı bunu..
bu yaşta ailenin başının tacı olmak var iken
kocanın ayağına paspas olmayı tercih ettin
artık ne desek boşş sen kararını vermişşin artık sana değil karnındaki bebeğe acıyorum

nıe o zaman buraya geldın...bızlerı yordun..sınırlendırdın..ÜzdÜn..ama pardon ya anne babasına acımayan.hasta babasına gıtmeyen bırı ıÇın bızler neyız kı...

aklı fikri kocada kadın başka şey düşünemiyorki.bu nasıl insan hayret valla o kadar olan şeyden sonra hala kocamda kocam deyip kafayı yiyor.babası filan umrunda değil arkadaşın.allah akıl fikşr versin ne diyeyim.benim rahmetli halamda aynı datlum gibiydi kocası döverdi,işkence yapardı yinede kocam der bırakmazdı.sonra kanser oldu aklı başına geldi ama iş işten geçti

kızlar ben halen şu kısmı anlaymadım ya da kaçırdım...
bu kızı ailesi nasıl vermiş resmi nikahta yok ortada nasıl olmuş kaçmış mı?

Dadlum şu sorularıma lütfen cevap verir misin?

Madem evinde telefon var neden sürekli oradan AıLENLE görüşmüyorsun?(Ailenle bugün nasıl görüştün?)
Ve neden sadece bu erkek müsveddesinin yanında(onun telefonundan) ailenle konuşuyorsun?

Bilmiyorum ya..
Aklım almıyor..
Dediğim gibi konu gerçekse artık kıza hak vermeye başladım..
Anne babadan korkuyor bence...
Ya da kız kaçtı diyelim ki anne baba dava açsaymış..
Hem adam hapise giredi hem de konu sahibi böyle bir derde bulaşmamış olurdu..
Ayyyy kafam çok karıştı artık..

bu kız mahkemede ben kendim kaçtım kendi isteğimle derdi ailesi ne yapsın

hepiniz yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız..ne desem boş biliyorum..ben buyum işte..ailemede böyle yaptım..şikayet edip edip sonrada yine eşim dedim..eşime karşıda öyle yaptım..hep sen haklısın dedim..haksız olduğunu bilsemde haklısın dedim..dediklerine inanamasamda inanıyorum dedim..sonra yine aileme şikayet ettim.onlarıda delirttim..kendimide..kaldıramadım..cahilliklerimin kurbanı oldum..hala onun en küçük bir sözüne bile kanıcak kadar zayıfım..aslında o da haklı..ona karşıda hep ikili oynadım çünkü..
böyle olsun istemedim..mutlu olmak istedim..eşimle çocuğumla mutlu oluyum dedim..ama beceremedim hiç bişeyi..ben buyum işte..gitmek istiyorum ama onun yüzünü görünce vazgeçiyorum..o konuşunca hemen ikna oluyorum..bende ne olduğumu kim olduğumu bilmiyorum artık..ben bi kişilik sahibi olamadıkça orayada gitsem burdada kalsam mutlu olamıycam..çünkü asıl sorun bende..kendimde..ben kendimin ne istediğini bile bilmiyorum...

Evet evet!!!
Kesin ruhsal bozukluğu var arkadaşın..
O yaşta evlenmeye karar vermek herkesin harcı değildir..
İmam nikahı,üzerine gebe kalmak.. kesin aileye dönmemek için yapılan işler bunlar...
Ailesinden hiç sevgi görmemiş,aile zaten şu anda bunun eziliği içinde dön diyor...
Arkadaş da sevgi yoksunluğundan yüzüne gülene salmış kendini...
Adam da kızın bu zaafını kullanıyor..
Aileye bir kere daha kızdım işte!!!

Bir de ayrıca eklemek istedim...
Ailen o zaman tüm gelişmeleri 'KK' ya üye olan akrabandan öğrenebilir, neden özellikle 'Babam çok kötü olur, düşüneyim dedim.' diyorsun ki?
Kusura bakma ama çok tuhaf açıklar vermeye başladın...
:bbo:

Dadlum şu sorularıma lütfen cevap verir misin?

Madem evinde telefon var neden sürekli oradan AİLENLE görüşmüyorsun?(Ailenle bugün nasıl görüştün?)
Ve neden sadece bu erkek müsveddesinin yanında(onun telefonundan) ailenle konuşuyorsun?
canım sen onun cvp yazmasını bekleme evinde tlf yokk internet için hat almışlar sadece

Back