Açıkçası ben de konunun gerçekliğine inancımı yitirdim..
Hangi ana baba evladının bu kadar acı çekmesine gönlü razı olur?
Nikahsız yaşamasına izin verir?
Akraba varmış KK'da o aileye haber veriyor vs..
Çünkü arkadaşın telefonu yok ama interneti var...
Aile hangi telefondan aramıştı orayı kaçırdım..
Hee herşey doğruysa eğer; Arkadaşa değil ailesine de kızıyorum... Baştan vermişler kızı imam nikahı bilmemne diye.. Şimdi gel kızım gel yavrum.. Gitmiyor işte kız,gitmeyecek de..
Sanırım ailesine dönerse çok daha büyük sıkıntıları olacak,ana baba dövüyor mu,işkence mi ediyor Allahım bilir.. En azından burada ayrı ev diye imam nikahına razı belki resmi nikah da kıyar diye hamile de kalmış...
Resmi nikahı gider başkasına kıyar bu adam artık sen kumanla anlaşmanın yolları için konu açarsın,akraban buradan okur,ailen arar olmayan telefondan.. Ev telefonundan görüşme yapmak serbest nasıl olsa..
Bu hayat böyle gider!!!
Ya konunun gerçekliğini bilemem. Ben aksi isatlanana kadar inanıyorum insanlara. Belki de yalandır.
Ama anlattığına göre, baştan zaten istmemişler nikahsız vermeyi. Mahekemye gitmişler 17'den küçük olduğu için veli imzası yetmiyor ya. Ama hakim de icazet vermemiş. Oğlan tarafı da salon tutuldu, davetiyeler hazır, günü dolunca nikahı basarız diye ikna etmişler bu kızı. Anne baba da nikah olsun diye diretince zaten başlamış kocası ile ailesi arasında sorunlar.
Ailesinin tek hatası varsa bence çok zayıflar kızlarına karşı, onu kaybetmemek için her noktada "ama gene de kızımızsın" diyorlar. Resti çekselerdi belki ana babasnı kaybetme korkusuyla kendine gelirdi. Az önce becil dedim, artık şımarık da olduğunu düşünüyorum. Kzıacak belki ama öyle.
Son düzenleme: