• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

Açıkçası ben de konunun gerçekliğine inancımı yitirdim..
Hangi ana baba evladının bu kadar acı çekmesine gönlü razı olur?
Nikahsız yaşamasına izin verir?
Akraba varmış KK'da o aileye haber veriyor vs..
Çünkü arkadaşın telefonu yok ama interneti var...
Aile hangi telefondan aramıştı orayı kaçırdım..
Hee herşey doğruysa eğer; Arkadaşa değil ailesine de kızıyorum... Baştan vermişler kızı imam nikahı bilmemne diye.. Şimdi gel kızım gel yavrum.. Gitmiyor işte kız,gitmeyecek de..
Sanırım ailesine dönerse çok daha büyük sıkıntıları olacak,ana baba dövüyor mu,işkence mi ediyor Allahım bilir.. En azından burada ayrı ev diye imam nikahına razı belki resmi nikah da kıyar diye hamile de kalmış...
Resmi nikahı gider başkasına kıyar bu adam artık sen kumanla anlaşmanın yolları için konu açarsın,akraban buradan okur,ailen arar olmayan telefondan.. Ev telefonundan görüşme yapmak serbest nasıl olsa..
Bu hayat böyle gider!!!

Ya konunun gerçekliğini bilemem. Ben aksi isatlanana kadar inanıyorum insanlara. Belki de yalandır.
Ama anlattığına göre, baştan zaten istmemişler nikahsız vermeyi. Mahekemye gitmişler 17'den küçük olduğu için veli imzası yetmiyor ya. Ama hakim de icazet vermemiş. Oğlan tarafı da salon tutuldu, davetiyeler hazır, günü dolunca nikahı basarız diye ikna etmişler bu kızı. Anne baba da nikah olsun diye diretince zaten başlamış kocası ile ailesi arasında sorunlar.
Ailesinin tek hatası varsa bence çok zayıflar kızlarına karşı, onu kaybetmemek için her noktada "ama gene de kızımızsın" diyorlar. Resti çekselerdi belki ana babasnı kaybetme korkusuyla kendine gelirdi. Az önce becil dedim, artık şımarık da olduğunu düşünüyorum. Kzıacak belki ama öyle.

Son düzenleme:
Kal dadlum sen kal kocanın yanında....
Çünk senin ailen hatalı... Senin tüm bu aileni hiçe sayışlarına bir adam için onları kapıda bekletmene, onları bisürü hakarete maruz bırakmana kovulmaktan beter hale sokmana rağmen kızım sen başımızın tacısın gel dedikleri için hatalılar..
Eşin haklı onlar sizin aranızı bozmaya çalışıyor... Halbuki ana baba dediğin otur kızım kocanın dizinin dibinde kocandır o senin döver de severde falan demeleri lazımdı...
HAklı kocan.. Sen sakın ailenle görüşme.. Hatta bak o insaflı davranmış senede 2 kez görüşmene izin vermiş ama bence sen o 2 kez de görüşme... MAazallah 2 kere falan ama o 2 kere de olsa senin aklına girip kocanla aranı bozmaya kalkarlar falan.. Neme lazım sen 2 kere de gitme ailenin evine...
Maazallah senin mutlu yuvanı bozmak için tetikte bekliyor ailen.. Onların bu mutlu yuvayı bozmalarına izin verme...
Sen kal kocanla doğur çocuğunu... O kapıdan kovmaktan beter ettiğiniz anne ve babanın aldığı yatakta yorganda uyutur kıyafetlerle büyütürsünüz bebeğinizi...
KOcan sen ve bebeğiniz parka falan gidersiniz.. Ohhh mutlu mesut yaşarsınız....

Sana mutlu yuvanda daha da mutlu olmanı diliyorum...

aynen koca delisi......aklı fikri orda....
Erkek olsunda nasıl olursa olsun ..dövsün sövsün anamı silsin babamı silsin hiç önemli değil..gece yatacak biri olsun koynumda..önemli olan bu
mantık buı iştee

sonuna kadar bu..aslında gitse kocasını iyi tanıcaktı..sevip sevmediği çıkcakcı..şimdi kaynanasına sarılır anası yerine...

ben burda yaşadıklarıma ağlıyorum..yaptıklarıma..kolay değil..gidemiyorum çekip gidip..yapamıyorum..

güzelim sen ne ananı babanı ne karnındaki bebeyi düşünüyorsun varsa yoksa eşim diyorsun inşallah mutlu olursun ama gözündeki aşk perdesi kalktığında gerçekleri gördüğündede bırakamıyorum gidemiyorum napıcam çok seviyorum haklı buluyorum diyebilecekmisin acaba ve adım gibi eminimki yine açacaksın aynı içerikli başka konular buraya yine bir sürü kişi sana üzülecek yardım etmeye çalışacak sonuç ne ...

Ya konunun gerçekliğini bilemem. Ben aksi isatlanana kadar inanıyorum insanlara. Belki de yalandır.
Ama anlattığına göre, baştan zaten istmemişler nikahsız vermeyi. Mahekemye gitmişler 17'den küçük olduğu için veli imzası yetmiyor ya. Ama hakim de icazet vermemiş. Oğlan tarafı da salon tutuldu, davetiyeler hazır, günü dolunca nikahı basarız diye ikna etmişler bu kızı. Anne baba da nikah olsun diye diretince zaten başlamış kocası ile ailesi arasında sorunlar.
Ailesinin tek hatası varsa bence çok zayıflar kızlarına karşı, onu kaybetmemek için her noktada "ama gene de kızımızsın" diyorlar. Resti çekselerdi belki ana babasnı kaybetme korkusuyla kendine gelirdi. Az önce becil dedim, artık şımarık da olduğunu düşünüyorum. Kzıacak belki ama öyle.
aynı düşünmüştüm. her kelimene katılıyorum..vereliniortak

Son düzenleyen: Moderatör:
ana babnın tek dileğide bu değilmi denizbariş bozmak evenip yolladıkları kızlarını karnı burnunda baba evine almak zaten gururdur aralarını bozup üstelik

allah aşkına aşağıdan okuyup okuyup duruyon hayır okuyonda noluyo sanki dinliyosunda bizi bari şurda sorulan bir kaç şeye cvp yaz bi zahmet boşuna okuma yazılanları nasılsa sen kendi bildiğini yapıcaksın Şimdi dedimki az önce babanın aramasıdamı etkilemedi seni hala aynı karardamısın????????????

İkna olmasalarmış efendim...
Konu sahibi de ailesi de o kadar düşürmüş ki kendini erkek kendini halt sanmış,ne istersem yaparım demiş..
Heee yapmış mı hem de nasıl?
Hayır neymiş 1 ay varmış 17 sine..
Ne yani 18 ya da 20 olsa hiç sorun değil öyle mi yani aileye göre?
Evlenilecek yaş mı canım bunlar ya???
Kim 20 yaşındaki ufacık kızı okumadan,meslek sahibi olmadan evlenmeye gönderirse olacağı budur!!!
Ki arkadaş 17 yi doldurmamışmış.. di mi?

Kızlar, biraz duun, bir nefes alın, belki hala söylemek istediği bişeyler vardır. Hadi bir fırsat verelim...

okusun okusun okudukça açılır

dadlumm saatlerdir pc başında yani kaynanası görümcesi evine gelmiyor demekki,bence bu rahatlığı bırakıp gidemiyor.ben artık bazı şeyleri anlamaya başladım.

bazı kızlar var başa çıkmak çok zor. büyük konuşmamak lazım. olmazsa evden kaçarım diyen anne babayı tehdit eden o kadar kız var ki. vede aileler yaşın küçük deyincede kaçan. o yüzden bazı aileler kızlarının bu durumunu bildikleri için ve başedemedikleri için bunu yapmak zorunda kalıyorlar. okızların bazıları ne anne ne baba dinliyor çünkü.evden kaçıp daha kötü şeyler yaşamasın diye el mahkum evet diyor bazıları.

İkna olmasalarmış efendim...
Konu sahibi de ailesi de o kadar düşürmüş ki kendini erkek kendini halt sanmış,ne istersem yaparım demiş..
Heee yapmış mı hem de nasıl?
Hayır neymiş 1 ay varmış 17 sine..
Ne yani 18 ya da 20 olsa hiç sorun değil öyle mi yani aileye göre?
Evlenilecek yaş mı canım bunlar ya???
Kim 20 yaşındaki ufacık kızı okumadan,meslek sahibi olmadan evlenmeye gönderirse olacağı budur!!!
Ki arkadaş 17 yi doldurmamışmış.. di mi?

Canım sonuna kadar haklısın. Bilirsin beni az çok. 20 yaşını bırak üniversiteyi bitirir bitirmez evlenenlere bile bazen "ne cesur" diyorum. Demek istediğim, anne baba zaten rıza vermemiş. Kerhen "kız kaçmasın, gene de kızımızdır, kaybetmeyelim" diye susmuşlar. Anne baab kıza kesin hayır dese, ben adımdan daha da eminmi ki kaçardı bu hatun. Hatta kaçmakla tehdit ettiğinden de eminim.

Back