Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazı kızlar var başa çıkmak çok zor. büyük konuşmamak lazım. olmazsa evden kaçarım diyen anne babayı tehdit eden o kadar kız var ki. vede aileler yaşın küçük deyincede kaçan. o yüzden bazı aileler kızlarının bu durumunu bildikleri için ve başedemedikleri için bunu yapmak zorunda kalıyorlar. okızların bazıları ne anne ne baba dinliyor çünkü.evden kaçıp daha kötü şeyler yaşamasın diye al mahkum evet diyor bazıları.
Herşey yeterince açık, bişey değil o açılacak diye yazan ve okuyan herkes daraldı...
bu kızla başa çıkamamışlardır bukadar insan laf geçiremiyo baksanızna
hepiniz yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız..ne desem boş biliyorum..ben buyum işte..ailemede böyle yaptım..şikayet edip edip sonrada yine eşim dedim..eşime karşıda öyle yaptım..hep sen haklısın dedim..haksız olduğunu bilsemde haklısın dedim..dediklerine inanamasamda inanıyorum dedim..sonra yine aileme şikayet ettim.onlarıda delirttim..kendimide..kaldıramadım..cahilliklerimin kurbanı oldum..hala onun en küçük bir sözüne bile kanıcak kadar zayıfım..aslında o da haklı..ona karşıda hep ikili oynadım çünkü..
böyle olsun istemedim..mutlu olmak istedim..eşimle çocuğumla mutlu oluyum dedim..ama beceremedim hiç bişeyi..ben buyum işte..gitmek istiyorum ama onun yüzünü görünce vazgeçiyorum..o konuşunca hemen ikna oluyorum..bende ne olduğumu kim olduğumu bilmiyorum artık..ben bi kişilik sahibi olamadıkça orayada gitsem burdada kalsam mutlu olamıycam..çünkü asıl sorun bende..kendimde..ben kendimin ne istediğini bile bilmiyorum...
Yani o derken neyi?
Sana verdiği romantik aşk mı? Hayır, böyle bir ilişkiniz yok.
Sana gösterdiği saygı mı? Hayır, sana hakaret de ediyor, son derece saygısız.
Seni üzmemek için üzerine titremesi mi? Hayır, annesi seni hamile halinle dövmeye kalkınca "kayanandır, döver de sever de" diyor.
Sana verdiği değer mi? Hayır sana değer verse, seni ne olursa olsun ana baba acısı yaşamaya mahkum etmez.
Sana verdiği maddiyat mı? Hayır, adamın maddi durumunu bilmiyorum ama iyi olsa bile sana faydası yok. Telefonun yok, bebeğinin eşyası yok, alışverişe gidemiyorsun.
Sana ettiği güzel laflar mı? Hayır onlar çok geride kalmış, seni bazen açık bazen üstü kapalı aşağılıyor, gerizekalı olduğunu söylüyor.
Senin çocuğuna verdiği değer mi? Hayır, bebeğini zerre kadar seven adam karısı hamileyken anasını babasını kapıda bekletmez. Bebeğim strese girer diye düşünür, haklı bile olsa sineye çeker.
Birlikte geçirdiğiniz güzel dakikalar mı? Hayır, sürekli hırgür, sürekli kavga. Üstelik bu dakikaların sonsuz olması için imza atmaya bile yanaşmıyor.
Adamın kişiliği mi? Hayır. Ana kuzusu, kindar, bencil bir adam bu.
Geriye bir tek kalan cinsellik. Ama bu adamın yatakta da bencil olduğunu düşünüyorum. Senin hoşuna gidecek şeyleri değil kendi sevdiklerini tercih ettiğinden de eminim. Ama yanılıyorsam bile, yani mükemmel bir cinsel hayatınız varsa bile değmez. En zevkli cinsellik babacığın yüz felci ile yatıyorken yanında olamamaya değer mi?
Açıkçası ben de konunun gerçekliğine inancımı yitirdim..
Hangi ana baba evladının bu kadar acı çekmesine gönlü razı olur?
Nikahsız yaşamasına izin verir?
Akraba varmış KK'da o aileye haber veriyor vs..
Çünkü arkadaşın telefonu yok ama interneti var...
Aile hangi telefondan aramıştı orayı kaçırdım..
Hee herşey doğruysa eğer; Arkadaşa değil ailesine de kızıyorum... Baştan vermişler kızı imam nikahı bilmemne diye.. Şimdi gel kızım gel yavrum.. Gitmiyor işte kız,gitmeyecek de..
Sanırım ailesine dönerse çok daha büyük sıkıntıları olacak,ana baba dövüyor mu,işkence mi ediyor Allahım bilir.. En azından burada ayrı ev diye imam nikahına razı belki resmi nikah da kıyar diye hamile de kalmış...
Resmi nikahı gider başkasına kıyar bu adam artık sen kumanla anlaşmanın yolları için konu açarsın,akraban buradan okur,ailen arar olmayan telefondan.. Ev telefonundan görüşme yapmak serbest nasıl olsa..
Bu hayat böyle gider!!!
Babasının numara yaptığını düşünme ihtimali bile var...Dadlum ne olur cevap yaz.
Babanın feçli olması ile ilgili ne düşünüyorsun? Ne hissediyorsun? Ve bu konuda ne yapmayı planlıyorsun?
hepiniz yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız..ne desem boş biliyorum..ben buyum işte..ailemede böyle yaptım..şikayet edip edip sonrada yine eşim dedim..eşime karşıda öyle yaptım..hep sen haklısın dedim..haksız olduğunu bilsemde haklısın dedim..dediklerine inanamasamda inanıyorum dedim..sonra yine aileme şikayet ettim.onlarıda delirttim..kendimide..kaldıramadım..cahilliklerimin kurbanı oldum..hala onun en küçük bir sözüne bile kanıcak kadar zayıfım..aslında o da haklı..ona karşıda hep ikili oynadım çünkü..
böyle olsun istemedim..mutlu olmak istedim..eşimle çocuğumla mutlu oluyum dedim..ama beceremedim hiç bişeyi..ben buyum işte..gitmek istiyorum ama onun yüzünü görünce vazgeçiyorum..o konuşunca hemen ikna oluyorum..bende ne olduğumu kim olduğumu bilmiyorum artık..ben bi kişilik sahibi olamadıkça orayada gitsem burdada kalsam mutlu olamıycam..çünkü asıl sorun bende..kendimde..ben kendimin ne istediğini bile bilmiyorum...
evet ya daraldım resmen bi yandan kandırılıyormuyuz diyorum bi yandan yok ya olmaz diyorum
en azından sorulara cvp ver dadlumm
internete nasıl giriyorsun
kayınvalide ve görümcelerin gelmiyorlarmı veya sen inmiyormusun
Canım sonuna kadar haklısın. Bilirsin beni az çok. 20 yaşını bırak üniversiteyi bitirir bitirmez evlenenlere bile bazen "ne cesur" diyorum. Demek istediğim, anne baba zaten rıza vermemiş. Kerhen "kız kaçmasın, gene de kızımızdır, kaybetmeyelim" diye susmuşlar. Anne baab kıza kesin hayır dese, ben adımdan daha da eminmi ki kaçardı bu hatun. Hatta kaçmakla tehdit ettiğinden de eminim.