• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

evimde telefon yok canım..internet olduğu için telefon hattı var ama telefon yok..elimde eşimin hattı var..onu kullanıyorum..ama ben istanbuldan gelirken bana şart koştu..sadece haftada 1 yanımda konuşabilirsin dedi..kabul ettim bende :(
elimdeki hatla arada sırada eşimden habersiz olarak annemleri aradım..ama onun haberi yok bundan.ben anneme çağrı atıyorum o arıyor..yani kontürüm gitmeyince anlamıyor benim aradığımı.. anlatabildim mi?

aileyle görüşme yöntemine bi bakarmısınız, işkence..bi de kabul etmiş..adamın gözetiminde ailesiyle görüşmeyi ve o sözü tutmuş bugüne kadar..kafamçokkarıştı

Yalnız koca olacak adamda da ne ikna kabiliyeti varmış be vay anasını, adam 2 cümleyle kandırdı kızı biz burda bin mesajı aşalı asır oldu ikna edemedik... tuu bize...

Hadi hep beraber tuuuuu bize. Kadınlığımıza versinler artık. Bu kadar kadın şu adam kadar olamadık...Tuuuuuu bize....laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

evimde telefon yok canım..internet olduğu için telefon hattı var ama telefon yok..elimde eşimin hattı var..onu kullanıyorum..ama ben istanbuldan gelirken bana şart koştu..sadece haftada 1 yanımda konuşabilirsin dedi..kabul ettim bende :(
elimdeki hatla arada sırada eşimden habersiz olarak annemleri aradım..ama onun haberi yok bundan.ben anneme çağrı atıyorum o arıyor..yani kontürüm gitmeyince anlamıyor benim aradığımı.. anlatabildim mi?

anlattın anlattın
kabul ettim bende:(
ben burayı anlamadım
madem üzgünsün neden kabul ettin güzelim
ailenle aranda sorunlar var bunu anladık
bizi aydınlatabilşirmisin nedir bu sorunlar
bizde ona göre aa kız haklı gitmemekte diyelim

bak isteyince anlayabilir anlatabiliyosun peki sen bizi anladınmı dünden beri yazılanlardan ne anladın allah aşkına biz o adamdan ve o aileden sana hayır yok dedik bir an önce ailenin yanına dön dedik sen anladınmı pekiii????

Oooooffff dÜnden berı yorum yapmadan okuyorum. Artık nefesım daraldı. Gece bıle bı ara bu konuyu dÜŞÜnÜr buldum kendımı.yeter dıye baĞırmak gelıyor ıÇımden. Bırakın arkadaŞlar. Dadlumm bu olayı kabullenmıŞ. Nıkah olsada olmasada Önemlı deĞıl onun ıÇın. Babası gıller gelınceye kadar hıÇ sorun yaratmamıŞ baksanıza.anasını babasını kardeŞlerını gÖrmesede dert etmıyor.caseret veren arkasında duran aılesıne deĞılde kocasına! ınanıyor gÜvenıyor.haklı dıyor.daha Önce ayrıldıklarında aılesı nasıl gerı gÖndermıŞkı.neden nıkahı Şart koymamıŞlar gerı gÖnderırken. Bellıkı herkez memnun.pekı aılesını eŞı eve alsaydı aılesı nıkaha bıŞey demıyorlarmıydı? Okadar Çok soru ıŞaretlerı varkı bu konuda...

Yalnız koca olacak adamda da ne ikna kabiliyeti varmış be vay anasını, adam 2 cümleyle kandırdı kızı biz burda bin mesajı aşalı asır oldu ikna edemedik... tuu bize...

Adamla ilgisi yok Monacım...
Konu sahibi nasıl işine gelirse öyle yaşıyor...

Eeee kızlar gerçekten alan razı veren razı da bize ne oluyor şimdi bu kısma takıldım ben. Bizi küçükken deli mi kovalamış, herkes kendini paralıyor burada?

Aynen öyle. Geneç bir arkadaşın konusu vardı, hatırlıyor musun? Kızkardeşi kaçtı, anne baba sakin davrandı, gitti kızı aldı eve getirdi. Kız evleneceğim diye tutturdu. Alie olmaz deyince kız yeniden kaçtı aynı adama. Şimdi hala orada bildiğim kadarıyla.

biliyorum canım..
bazıları 16 yaşındada olsa koca derdinde oluyor. dnalarında var. aile yapma etme desede,illa olacak diye tutturuyorlar ve sonunda amaçlarına ulaşıyorlar...

Konuyu Toplam 73 Kullanıcı okuyor. (68 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
BEBEGIMIZ, concealed, mavera04, benimminikelam, scheker, narcoleptic, edanaz, tarif, simayyy, FınFık, ikraaa, emrgul, minik_kugu, cssa, aak, papatya_2004, isetberry, essmeralda, TUTKUK, sevocan3, evrenye, 1.cu, mavrulam, barsed, nestle76, aleyna_83, ecem_82, independante, HayyaL, xxyıldızxx, ferihann, as!&güz£l, lovelinya, yercekimlikaranfil, erenefe, huri37, dadlummm, e_pack, Philemon, minos, nihan86, badeze, MonaPisa, _sinemis_, TatLiGaci, oznur_, PassioneLore, kirazsapi, Zehir, tulayy..., Eylul, suskun_sultan, baklava, acca, toredo, denizbaris, melenela, ecrindilos, sabah_güneşi, aysenfatos, illet, devran_26, Tiryandafila, angelnrcn

biliyorum canım..
bazıları 16 yaşındada olsa koca derdinde oluyor. dnalarında var. aile yapma etme desede,illa olacak diye tutturuyorlar ve sonunda amaçlarına ulaşıyorlar...

Ben o yaşta koca desem annem benim bacaklarımı kırardı, annemin de rahmetli anneanneminde benden bir tek istekleri vardı, oku meslek sahibi ol. Allah onlardan razı olsun.

kızlar herşey bi tarafa konudan çıkan tek sonuç.. adamın mis gibi bi sustalı maymunu var elinde ,evirip çevirip kullanıyor,istediği gibi oynuyor,oynatıyor..hayırlı uğurlu olsun..

konu sahibi başka açacağın sorunların olunca ,benden sana tavsiye yeni bir nickle aç..aksi halde tek bir yorum alamayacaksın..

bu kişilkteki insanları bilirim acıda çekseler gene orada dururlar hadi dursun kendine yapçak ne yapçaksa ama babasına üzülüyorum ben Allah korusun bişey oluverse hiç vicdan azabı duymayacak mı koca bu kadar değerli mi herkes eşini sever sevilmese zaten biçok şeye katlanılmaz ama eş için de aile silinemez
diyorumya...böyleleri kendilerinne aci verilmesinden belkide hoslaniyorlar...ama olan cevresindeki insanlara oluyo...ben o miymiy kayinvalide yüzünden aylardir depresyon hastaligi yasadim..sinir krizleri gecirdim....böyle pasif insanlar her kötülüge sebep oluyorlar...kötülüge meydan aciyorlar..sadece kendileri zarar gömeyle kalsa..cevresindeki insanlarda nasibini aliyo zararlardan..

bütün kk bura gelmiş ama dadlummmda değişen hiç bişey yok toplam 72 kullanıcı okuyor.....

bence karı koca kişilik problemi yaşıolarrr

karı-koca derken??
onlar sadece aynı evde yaşayan 2 kişi.
karı-kocalık yok ki ortada

hee et kabul et iyi etmişin.
örnek hayat arkadaşı, mühteşem eş seni.
ayy pardon sevgili sadece.

sen süper anlatabiliyorsun da işte biz bir avuç kıt kadın anlayamıyoruz, cık cık cık ayıp bize valla.

aynı senin bizi anlamadığın gibi..

senin istediğin ne güzel kardeşim. bu hayat ta küçücük yaşınla koca buldum diye sevinen yuvam dağılmasın diyen bir bayan mısın?
hayat bu sana değr vermeyen bir ailede olmak zorunda değilsin.. herkesin bir kişiliği vardır.. otur aklına başına topla...

bu hayatta herbirimiz yanlız başımıza aykta durmak zorundayız. çalış çabala ilk önce şu cahiiliğinden kurtul... çalış iizin vemiyorlarsa git. ne demek izin vermemek..

genç yaşta dul kalabildiğini düşün kocanın ailesi saana bakacak mı? hayır...hiç bir zaman bakmazlar ? seni sevmeyen insanları kendini sevdirmeye çalışma. git babanlara yalvar yakar... onlar seni aç bırakmazlar... torunlarınıda bağırlarına basarlar..

o yüzden ailenin yanına dön baban nufusuna alsın çocuğunu ... sonra unut gitsin bu adamı....

erkeğin kölesi olmuşun yazık çok yazık....
eşin senin cahilliğinden faydalanıyor. aklın başına gelmesin.. gitmesin diye... sen gideersen ne yapacak.. kimi köle tutacak beyfendiii

gerçi sakalımız olmadığı için...
anlayana davul zurna az anlamayana sivir sinek az.
kolay olanı seçmeye devam. et....
unutma etme bulma dünyası cocuğunda sana aynısı yapacak.....

Son düzenleme:
Back