• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

bu kız anne babadan korksa buraya yazardı bana böyle yaptılar şöyle yaptılar diye. onların aleyhine bu konuda tek bir kelam etmiyor.
ayrıca bir kızınız var . ve son derece inatçı ve başına buyruk. biriyle evleneceğim diye tutturuyor olmaz diyorsunuz . dinlemiyor. kapıyı kilitliyorsunuz bacadan kaçıyor. anlamıyor sizi. kaçarımla tehdit ediyor. bu sefer korkuyorsunuz. ya adam buna bir şey yaparsa yer iz bilemezsek bulamazsak,adam bununla olup başka şeyler yaparsa, hiç olmazsa bunları yaşamayalım gözümüzün önünde olsunlar diyerek mecburen katlanıyorsunuz. bazı kızlarla gerçekten başetmek imkansız. defalarca kaçıp kaçıp dönen kızlar var. ailede başedemeyince bunu yapmak zorunda kalıyor işte.

hepiniz yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız..ne desem boş biliyorum..ben buyum işte..ailemede böyle yaptım..şikayet edip edip sonrada yine eşim dedim..eşime karşıda öyle yaptım..hep sen haklısın dedim..haksız olduğunu bilsemde haklısın dedim..dediklerine inanamasamda inanıyorum dedim..sonra yine aileme şikayet ettim.onlarıda delirttim..kendimide..kaldıramadım..cahilliklerimin kurbanı oldum..hala onun en küçük bir sözüne bile kanıcak kadar zayıfım..aslında o da haklı..ona karşıda hep ikili oynadım çünkü..
böyle olsun istemedim..mutlu olmak istedim..eşimle çocuğumla mutlu oluyum dedim..ama beceremedim hiç bişeyi..ben buyum işte..gitmek istiyorum ama onun yüzünü görünce vazgeçiyorum..o konuşunca hemen ikna oluyorum..bende ne olduğumu kim olduğumu bilmiyorum artık..ben bi kişilik sahibi olamadıkça orayada gitsem burdada kalsam mutlu olamıycam..çünkü asıl sorun bende..kendimde..ben kendimin ne istediğini bile bilmiyorum...

Yazmayayım dedim ama dayanamadım

Senin beyin gelişimin tamamlanmış, karakterin oturmamış yaşın 18 ama 10 yaşındaki çocuktan daha sağlıksız kararlar alacak kadar geride kalmışsın anladığım kadarıyla senin kararın konuyu açarken belliymiş zaten ne soruyorsun ki bu kadar insanın boşuna vaktini alıyorsun.
Anana, babana da söyleyecek birşeyim yok kocanada milleti sen bu hale düşürmüşsün beni bile aptal ettin dünden beri..
Allahtan hamilesin yoksa ben bu kadar kibar biri değilimdir.

uaktan bi akrabamız kızmınla can ciğerlerdi,o kız evlenirken kızıma tek kişilik davetiye verdi diye,kızım bizi çiğneyip o düğüne gitmedi ve birdahada o kızla görüşmedi.senin yaptığına bak.

Bilmiyorum ya..
Aklım almıyor..
Dediğim gibi konu gerçekse artık kıza hak vermeye başladım..
Anne babadan korkuyor bence...
Ya da kız kaçtı diyelim ki anne baba dava açsaymış..
Hem adam hapise giredi hem de konu sahibi böyle bir derde bulaşmamış olurdu..
Ayyyy kafam çok karıştı artık..
sanmiyorum..öyle korkulacak anne baba olsaydi uzak yoldan gelipte kapida beklemezlerdi...kizlarina gel dön diye yalvarmazlardi...okadar hediye almazlardi bebeye..nikahsiz olan bir torunu kabul etmezlerdi..böyle saf kadinlar var malesef..benim kayinvalidede aynen böyle..2 esli ve cocuklu ..yillar önce bosanmis herifin yolunu gözlüyo...onun yüzünden evlatlarini siliyo...hatta bir evladida ölmüs o bekledigi herif yüzünden...ama hala onun adini düsürmüyo dilinden...bende okadar tiksindimki artik ondan.sesine tahamül edemiyorum.tel.da bile konusmuyorum artik...kadin resmen hastalik yapmis ..ona okadar cile cektiren herife tapiyo resmen...hatta diyer kadindan olan cocuklarin resmini bile albümlerde sakliyo...ne onur -gurur kalmis böylelerinde ne seref..nede kendilerine olan saygi..her seferinde peder izine gittigindede evine aliyo.

Son düzenleme:
su an bizim sözümüzü nasil dinlemiyor inadinda devam ediyorsa eminim
zamaninda ailesinide dinlememistir ben iyi git güle güle kizim nikahsiz otur dediklerine inanmiyorum

canım sen onun cvp yazmasını bekleme evinde tlf yokk internet için hat almışlar sadece

Telefon yok diyorsun ama bugün içinde babası Dadlum'u aramış...
boshayallersmile
Hangi telefondan görüşmüşler demek ki görüşebiliyorlar...
Ailesinden haber alması için tek engel o erkek müsveddesi değil bence, kendi de istemiyor haber almak sanırım...
Ben bunu merak ediyorum...
boshayallersmile

Dadlum şu sorularıma lütfen cevap verir misin?

Madem evinde telefon var neden sürekli oradan AİLENLE görüşmüyorsun?(Ailenle bugün nasıl görüştün?)
Ve neden sadece bu erkek müsveddesinin yanında(onun telefonundan) ailenle konuşuyorsun?

evimde telefon yok canım..internet olduğu için telefon hattı var ama telefon yok..elimde eşimin hattı var..onu kullanıyorum..ama ben istanbuldan gelirken bana şart koştu..sadece haftada 1 yanımda konuşabilirsin dedi..kabul ettim bende :(
elimdeki hatla arada sırada eşimden habersiz olarak annemleri aradım..ama onun haberi yok bundan.ben anneme çağrı atıyorum o arıyor..yani kontürüm gitmeyince anlamıyor benim aradığımı.. anlatabildim mi?

kızlar ben halen şu kısmı anlaymadım ya da kaçırdım...
bu kızı ailesi nasıl vermiş resmi nikahta yok ortada nasıl olmuş kaçmış mı?

18 yaşını doldurmaya 1 ay kala hamile kalmış. ailesi vermemiş tabi aile onayı olmayınca nikah kıyamamışlar. yaşını dolduruncada adam atlatmış bu zamana kadar.

boshayallersmile
Ailesinden haber alması için tek engel o erkek müsveddesi değil bence, kendi de istemiyor haber almak sanırım...
boshayallersmile
evet canım ev tlf yokmuş kocası kendi hattını veriyomuş kullanması için bu numaradan birkaç defa aramış annesini baba öyle aramış bugün ever bencede kendisi de görüşmek istemiyor aman ne bilim güzelim yaa kafam şişti bu kız yüzünden dünden berii-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

boshayallersmile
boshayallersmile

Kızın ev telefonu yokmuş...
Hat varmış sadece oda net için...
Cep teli var oda eşinin teli ve hattıymış...
Kızın kendi hattını almış elinden
ayyyyy işte böyle akannehir

yok yok bu kızın kafası bişey almaz..ben böyle mutluyum kocam bile olmayan kişiyle yaşamaya, yaptığı herşeyi sineye çekmeye hazırım..sizde daha fazla parmaklarınızı yormayın de bariii..de millette sana kafa patlatmasın..

Yalnız koca olacak adamda da ne ikna kabiliyeti varmış be vay anasını, adam 2 cümleyle kandırdı kızı biz burda bin mesajı aşalı asır oldu ikna edemedik... tuu bize...

bu kişilkteki insanları bilirim acıda çekseler gene orada dururlar hadi dursun kendine yapçak ne yapçaksa ama babasına üzülüyorum ben Allah korusun bişey oluverse hiç vicdan azabı duymayacak mı koca bu kadar değerli mi herkes eşini sever sevilmese zaten biçok şeye katlanılmaz ama eş için de aile silinemez

sanmiyorum..öyle korkulacak anne baba olsaydi uzak yoldan gelipte kapida beklemezlerdi...kizlarina gel dön diye yalvarmazlardi...okadar hediye almazlardi bebeye..nikahsiz olan bir torunu kabul etmezlerdi..böyle saf kadinlar var malesef..benim kayinvalidede aynen böyle..2 esli ve cocuklu ..yillar önce bosanmis herifin yolunu gözlüyo...onun yüzünden evlatlarini siliyo...hatta bir evladida ölmüs o bekledigi herif yüzünden...ama hala onun adini düsürmüyo dilinden...bende okadar tiksindimki artik ondan..tel.da bile konusmuyorum artik...kadin resmen hastalik yapmis ..ona okadar cile cektiren herife tapiyo resmen...hatta diyer kadindan olan cocuklarin resmini bile albümlerde sakliyo...ne onur -gurur kalmis böylelerinde ne seref..nede kendilerine olan saygi..

Sizin kayınvalideniz de konu sahibi de aynı durumda..
Sevgi açlığı var bence bu insanlarda...
Herkes beni sevsin diye herkese ikili oynuyor...
Adam neler yapmış haklı buluyor o da sizin kayınvalideniz de di mi?
Oysa kendi ailesinden,çevresinden yeteri kadar sevgi,ilgi,alaka görseydi zaten gururlu ve mağrur birey olurlardı...
Aile hediye getirmiş,o kadar yoldan gelmiş vs.
Geçmiş ola!! Kızı elinden kaçırmışlar artık..
Ne olursa olsun kızını bu yaşta elalemin yanına yollayan ailenin evladına olan sevgisinden şüphe ederim....
Zaten biraz düşünün,kız ailesiyel çok mutlu olsaydı 16 yaşında ben evlenecem diye tutturup gebe kalır mıydı? Bunun adı cahillik değil.. Bu da aslında evden ve aileden kaçış!!!!

bu kız anne babadan korksa buraya yazardı bana böyle yaptılar şöyle yaptılar diye. onların aleyhine bu konuda tek bir kelam etmiyor.
ayrıca bir kızınız var . ve son derece inatçı ve başına buyruk. biriyle evleneceğim diye tutturuyor olmaz diyorsunuz . dinlemiyor. kapıyı kilitliyorsunuz bacadan kaçıyor. anlamıyor sizi. kaçarımla tehdit ediyor. bu sefer korkuyorsunuz. ya adam buna bir şey yaparsa yer iz bilemezsek bulamazsak,adam bununla olup başka şeyler yaparsa, hiç olmazsa bunları yaşamayalım gözümüzün önünde olsunlar diyerek mecburen katlanıyorsunuz. bazı kızlarla gerçekten başetmek imkansız. defalarca kaçıp kaçıp dönen kızlar var. ailede başedemeyince bunu yapmak zorunda kalıyor işte.

Aynen öyle. Geneç bir arkadaşın konusu vardı, hatırlıyor musun? Kızkardeşi kaçtı, anne baba sakin davrandı, gitti kızı aldı eve getirdi. Kız evleneceğim diye tutturdu. Alie olmaz deyince kız yeniden kaçtı aynı adama. Şimdi hala orada bildiğim kadarıyla.

Back