hepiniz yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız..ne desem boş biliyorum..ben buyum işte..ailemede böyle yaptım..şikayet edip edip sonrada yine eşim dedim..eşime karşıda öyle yaptım..hep sen haklısın dedim..haksız olduğunu bilsemde haklısın dedim..dediklerine inanamasamda inanıyorum dedim..sonra yine aileme şikayet ettim.onlarıda delirttim..kendimide..kaldıramadım..cahilliklerimin kurbanı oldum..hala onun en küçük bir sözüne bile kanıcak kadar zayıfım..aslında o da haklı..ona karşıda hep ikili oynadım çünkü..
böyle olsun istemedim..mutlu olmak istedim..eşimle çocuğumla mutlu oluyum dedim..ama beceremedim hiç bişeyi..ben buyum işte..gitmek istiyorum ama onun yüzünü görünce vazgeçiyorum..o konuşunca hemen ikna oluyorum..bende ne olduğumu kim olduğumu bilmiyorum artık..ben bi kişilik sahibi olamadıkça orayada gitsem burdada kalsam mutlu olamıycam..çünkü asıl sorun bende..kendimde..ben kendimin ne istediğini bile bilmiyorum...
sanmiyorum..öyle korkulacak anne baba olsaydi uzak yoldan gelipte kapida beklemezlerdi...kizlarina gel dön diye yalvarmazlardi...okadar hediye almazlardi bebeye..nikahsiz olan bir torunu kabul etmezlerdi..böyle saf kadinlar var malesef..benim kayinvalidede aynen böyle..2 esli ve cocuklu ..yillar önce bosanmis herifin yolunu gözlüyo...onun yüzünden evlatlarini siliyo...hatta bir evladida ölmüs o bekledigi herif yüzünden...ama hala onun adini düsürmüyo dilinden...bende okadar tiksindimki artik ondan.sesine tahamül edemiyorum.tel.da bile konusmuyorum artik...kadin resmen hastalik yapmis ..ona okadar cile cektiren herife tapiyo resmen...hatta diyer kadindan olan cocuklarin resmini bile albümlerde sakliyo...ne onur -gurur kalmis böylelerinde ne seref..nede kendilerine olan saygi..her seferinde peder izine gittigindede evine aliyo.Bilmiyorum ya..
Aklım almıyor..
Dediğim gibi konu gerçekse artık kıza hak vermeye başladım..
Anne babadan korkuyor bence...
Ya da kız kaçtı diyelim ki anne baba dava açsaymış..
Hem adam hapise giredi hem de konu sahibi böyle bir derde bulaşmamış olurdu..
Ayyyy kafam çok karıştı artık..
canım sen onun cvp yazmasını bekleme evinde tlf yokk internet için hat almışlar sadece
Dadlum şu sorularıma lütfen cevap verir misin?
Madem evinde telefon var neden sürekli oradan AİLENLE görüşmüyorsun?(Ailenle bugün nasıl görüştün?)
Ve neden sadece bu erkek müsveddesinin yanında(onun telefonundan) ailenle konuşuyorsun?
kızlar ben halen şu kısmı anlaymadım ya da kaçırdım...
bu kızı ailesi nasıl vermiş resmi nikahta yok ortada nasıl olmuş kaçmış mı?
evet canım ev tlf yokmuş kocası kendi hattını veriyomuş kullanması için bu numaradan birkaç defa aramış annesini baba öyle aramış bugün ever bencede kendisi de görüşmek istemiyor aman ne bilim güzelim yaa kafam şişti bu kız yüzünden dünden berii-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-Telefon yok diyorsun ama bugün içinde babası Dadlum'u aramış...
boshayallersmile
Hangi telefondan görüşmüşler demek ki görüşebiliyorlar...
Ailesinden haber alması için tek engel o erkek müsveddesi değil bence, kendi de istemiyor haber almak sanırım...
Ben bunu merak ediyorum...
boshayallersmile
Telefon yok diyorsun ama bugün içinde babası Dadlum'u aramış...
boshayallersmile
Hangi telefondan görüşmüşler demek ki görüşebiliyorlar...
Ailesinden haber alması için tek engel o erkek müsveddesi değil bence, kendi de istemiyor haber almak sanırım...
Ben bunu merak ediyorum...
boshayallersmile
sanmiyorum..öyle korkulacak anne baba olsaydi uzak yoldan gelipte kapida beklemezlerdi...kizlarina gel dön diye yalvarmazlardi...okadar hediye almazlardi bebeye..nikahsiz olan bir torunu kabul etmezlerdi..böyle saf kadinlar var malesef..benim kayinvalidede aynen böyle..2 esli ve cocuklu ..yillar önce bosanmis herifin yolunu gözlüyo...onun yüzünden evlatlarini siliyo...hatta bir evladida ölmüs o bekledigi herif yüzünden...ama hala onun adini düsürmüyo dilinden...bende okadar tiksindimki artik ondan..tel.da bile konusmuyorum artik...kadin resmen hastalik yapmis ..ona okadar cile cektiren herife tapiyo resmen...hatta diyer kadindan olan cocuklarin resmini bile albümlerde sakliyo...ne onur -gurur kalmis böylelerinde ne seref..nede kendilerine olan saygi..
bu kız anne babadan korksa buraya yazardı bana böyle yaptılar şöyle yaptılar diye. onların aleyhine bu konuda tek bir kelam etmiyor.
ayrıca bir kızınız var . ve son derece inatçı ve başına buyruk. biriyle evleneceğim diye tutturuyor olmaz diyorsunuz . dinlemiyor. kapıyı kilitliyorsunuz bacadan kaçıyor. anlamıyor sizi. kaçarımla tehdit ediyor. bu sefer korkuyorsunuz. ya adam buna bir şey yaparsa yer iz bilemezsek bulamazsak,adam bununla olup başka şeyler yaparsa, hiç olmazsa bunları yaşamayalım gözümüzün önünde olsunlar diyerek mecburen katlanıyorsunuz. bazı kızlarla gerçekten başetmek imkansız. defalarca kaçıp kaçıp dönen kızlar var. ailede başedemeyince bunu yapmak zorunda kalıyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?