Konuyu Toplam 48 Kullanıcı okuyor. (46 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
devran_26, Zehir, iipekk34, nihan86, concealed, gulsum50, yercekimlikaranfil, Philemon, BEBEGIMIZ, tarif, edanaz, baklava, azul, chocotripi, Miss_RoSes, sinannuray, buselik_06, benimminikelam, kelebe_k, HayyaL, toredo, sevocan3, marjorie_, madeofhonor, nilaycansu, aysekapadokya, doremi, korkmaz85, aydasu, MasalPrensesi, bayan1903, minik_kugu, ferihann, kirazsapi, withoutnick, aleyna_83, dadlummm, uğur böcüğü, eylul07, lovelinya, MonaPisa, suskun_sultan, 1.cu, january79, barsed
akannehirakannehir
canım sen konunun bayağı gerisinde kalmışın tabikide nikahı falan yokkkkkkkk biz dünden beri afedersin bir taraflarımızı yırtıyoruz resmen ben hukuk bürosunda çalışıyorum kaç tane avkat var sordum kesinlikle alamaz baba çocuğu resmi nikah olmadığı için alması için önce mahkemeye gidip ispat etmesi lazım adamın off offf
18 yasinda demek....allahim bana bu evlat acisini yasatmasin...böyle hikayeleri okuyunca insan korkuyo hayattan...gelecekten..eyvahedigeldismile
bu arkadaş bu kadar olay yaşamış hala da adama yapışık olarak gıkını çıakrmadan duruyor anca üzülüyorum diyor ama üzüldüğü v.s yok. yani nasıl bir insan babası felç geçiripte bu kadar vurdum duymaz olur. bizimkiler grip oluyo ben hadi doktora gidelim diye başlarının etini yiyorum. valla bu arkadaşa boşa yazılıyor, bunun gözü adamdan başka bişey görmüyor belli. buradakilerin gerildiği kadar gerildiğini üzüldüğünü düşünmüyorum bu arkadaşın açıkçası. kendisi bitek adamdan ayrı kalırsa üzülecek bi modda
diğer konuyu zaten biliyordum bunu da baştan beri olmasa da aralarda okudum.
hepsini okumaya sabrım yetmedi.
öncelikle Allhım bu bacak kadar kızlara akıl fikir ihsan eyle temennisiyle başlıyorum yazıya.
senin tek derdin annemle babamı sil dedi değil mi?
birlikte yaşadığın insanın -bak kocan değil dikkat et- sana zerre değer vermediğinin, düşmanın düşmana bile davranmayacağı kadar kötü davrandığının, sana saygının ve sevgisinin s'sini hissetmediğinin, seni insan yerine koymadığının farkında değil misin?
senin anana-babana gerizekalı diyor,
annesinin seni tartaklamasına göz yumuyor..
Allah aşkına bu kadar mı acizsin yaa, bu yaşta elin herifiyle birlikte yaşamaya başlamışsın, üstüne bi,de bacak kadar boyunla gebe kalmışsın; daha sen kendin çocuksun yaa..
senin anan-baban dünya yoldan sana gelecek; elinde bir dünya bebe eşyasıyla; birlikte yaşadığın herif onu içeri almam diyecek sende he diyeceksin.
o mini mini kıyafetleri o herifin bulduğum her deliğine tıkarım yeminlen.
yok yok hızımı alamıyorum ben bu konuda..
yazmayayım daha fazla.
Allah herkesin çocuğuna akıl fikir versin ne diyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?