• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

ben burda yaşadıklarıma ağlıyorum..yaptıklarıma..kolay değil..gidemiyorum çekip gidip..yapamıyorum..
ya arkadaşım kolay olmayan ne allah aşkına söylesenee sen bence ilerde yaşıcan günlere şimdiden ağlamaya başla gidemiyorum demek ne demek seni sevmeyen senin aileni (ne yapmış olurlasaolsunlar) istemeyen görüştürmeyen kapıyı açmayan anasının lafından çıkmayan resmi nikah bile yapmayan daha sayayımmı bir adamı çokmu seviyosunda gidemiyosun adam seni sevmiyoooooooooo bu kadar açık sen hala yapamıyorum gidemiyorum diyosun yaaa:oklava::oklava::oklava:

canım kusura bakma ama bana kalırsa bu olayları
buraya getiren sensin en başından beri yaşının verdiği
cahillikle olaylara objektif bakıp doğru karar veremiyosun kim ne dese
ona hak veriyosun böyle olmazki senin gözün kulağın yokmu görmüyomusun
duymuyomusun eğer gerçekten ailen lafını sözünü bilmiyosa neden onların bu kadar konuşmasına
fırsat verdin kayınvalidenin sana el kaldırcak cesareti bulmasına nasıl meydan verdin ve en önemlisi
daha çocuk denecek yaşta ne acelen vardı resmi nikah olmadan evlendin dini olarak evlisin tamam bi şey demiyoruz ama ülkemizde şeriat hukuku yok türk hukukuna göre haklarını koruman lazım ve ailen nasıl böyle bir şeye izin verdi nereden bakarsan elinde kalan bir hikaye çok üzülüyorum doğacak çocuğun adına inşallah arkadaşların dediği gibi doğumdan sonra kocan seni kapının önüne koyup başka biriyle evlenmez

Ay gerçekten ben de şiştim...
Konuya bakmadan da duramıyorum...
Baban bile aramış seni...
Bak benim kocam evlenmeden bana dedi ki ( beni çok aşırı seviyor dediğine göre)Bunu Bir sen daha belki bulabilirim bir aile daha bulamam...Bunu bana ilk dediğinde çok kızmıştım ama şimdi hak veriyorum...
KOca da ney ya kimmiş koca...söçylüyorum belki biraz erkeklerin ne olduğunu anlarsın diye..
Anla ki ailesi ne kadar değerli onun için...
Kocan senin için neyden vazgeçti...Sen onun için nelerden vazgeçiyorsun...

ben burda yaşadıklarıma ağlıyorum..yaptıklarıma..kolay değil..gidemiyorum çekip gidip..yapamıyorum..

yahu neden gidemiyorsun? bir onu deyiversene...Çok mu aşıksın bu adama ne? kaynananın kocanın seni aşağılamasından mı zevk alıyorsun? Baban felç geçirmiş hala sana yalvarıyor aldırayım diye sende ne kadar naziksin gelmiyorum dersem yıkılacak söyleyemedim diyorsun. Sen yıkıyorsun güzelim görmüyor musun?

Sen sadece gitmek istemiyorsun. Esasında o gücün de cesaretinde var. İstesen herkes de sana yardım eder. Ama belki ilk aşkın olduğu için, belki o adamın hitabeti çok kuvvetli olduğu için, belki de senin zayıf önlerini bildiği için kendini elin kolun bağlı hissediyorsun. Minik kuş diyorum sana farkında mısın? Şu anda sadece bir kanadın kırık, umarım yaralarını sarar o adam. Yarın öbür gün seni öbür kanadında kırılmış, bütün tüylerin yolunmuşolarak gözmeyiz umarım. Ama lütfen buradaki arkadaşlardan birine telefon numaranı ver ki ihtiyacın olduğunda yanında olalım.

hala babanin yalvarip yakarmasina..cekip gidemiyorum yapamiyorum diyorsan..inan o anne babanin ahini alirsin ve cok cekersin...sen onlarin yerinde olsaydin ..nasil hissederdin bi düsün..

konu uydurma değil..yazdığım herşey,yaşadığım herşey gerçek...keşke gerçek olmasa..ama öyle...

babam aradı şimdi..kk da akrabam var.açtığım konuyu anneme babama anlatmış..babam aradı..bak son kez düşün dedi..ankarada tanıdıklarımız var..ararsam gelir seni kapının önünden alır.yeter artık ezme hala kendinide bizide dedi..o bebeği senden alıp seni kapı dışarı atıcaklar..görüceksin dedi..bak elim ayağım titriyor sinirden yeter artık dedi...
baba sakin ol ne olur..bırak düşünüyüm bugün..ben size haber veririm dedim..ben gelmiyorum desem yıkılıcak şimdi biliyorum..

ağla ağla; ilerdeki ağlama krizlerinin provası olur hiç değilse; zira o gözünün yaşı hiç dinmeyecek bu kafada gidersen.
o anana babana yazık senin sana değil.
yetiştir büyüt, 18 yaşında elin herifiyle birlikte yaşayıp gebe kalsın sonra da o herif için sırtını dönsün ailesine.
ama ana-baba işte.. evlat bu; konu sahibi gibi de olsa atsan atılmaz satsan satılmaz.

yazık..
şimidi o akraba babana hala senin dönmek istemediğini ve bunu nasıl söyleyeceğini yazdığını anlatacak
adam bir kere daha yıkılacak..

o akraba abla bunu okuyorsa babaya söylesin;
baba kızlarının selmaeti için polise gitsin.
kızımı 18 yaşından küçükken zorla alıkoydular hamile bıraktılar desin.
şimdi 18 yaşını doldurdu ama gebe olduğu için geri dönmeye korkuyor, imam nikahlı beraberlik yaşıyor desein.
onu da mı yapamadı; amca bassın gelsin sürüsün kızını götürsün; kızının selameti için.

datluuumm ne kadınlar var ana babaları arkaslarında olmadıı için o rrezil heriflere katlanıolar ama baban arkanda durma

iyi o zaman kal sen de bebeğin de cehennem hayatını bu dünyada tatmış olursunuz. valla sana hiç üzülmüyorum ne yalan söyleyeyim çünkü senin isteğin bu, sadece annene ve babana üzülüyorum hem de çok...

gitmiyceksen ne diye konu açıyosun gideyimmi kalayımmı diye bizimi işletiyosun canın sıkılıyo evde herhalde senin

ne salakmışım ya bende saf saf kandım bu konuya,kk da akrabası varmış babası telefon etmiş blabla. taş olsa kafasına bişeyler girerdi.PARDON SEN GERÇEKMıSıN

allah akıl fikir versin tez zamanda
ben ananın babanın yerinde olsam seni tek kalemde silerdim :delphin:
zaten en büyük hata onların aslında küçücük bi çocuğu nikahsız elin adamına gurbete nasıl verirler onu hala aklım almış değil :delphin:

Ya ben hep çok ılımlı yaklaştım ama artık bencil olduğunu düşünüyorum. Kendi duyguların, kendi keyfin, kendi mutluluğun için bebeğini, ananı ve babanı harcıyorsun. Çok taşa vuracaksın kafanı.
Baban da peygamber gibi adammış ama o da insan sonuçta. Onun da sabrı taşacak. Şimdi gidebilecğein bir yer varken git. Onların da sabrı taşıp sana kapıları kapattıklarında burada "Artık bittim, gidecek yerim yok, çaresizim" diye konu açacaksın. Adım gibi eminim.
Bak adamcağız onca yaşına başına rağmen arayıp yalvarıyor. Hiç hakkı yok mu bu adamın senin üzerinde. Hiç mi gece kalkıp üzerini örtmedi, ateşliyken abşını beklemedi. Senin de ebebğin oalcak, biraz düşün. Bu kadar saf olma, bu kadar cahil olma.

Açıkçası ben de konunun gerçekliğine inancımı yitirdim..
Hangi ana baba evladının bu kadar acı çekmesine gönlü razı olur?
Nikahsız yaşamasına izin verir?
Akraba varmış KK'da o aileye haber veriyor vs..
Çünkü arkadaşın telefonu yok ama interneti var...
Aile hangi telefondan aramıştı orayı kaçırdım..
Hee herşey doğruysa eğer; Arkadaşa değil ailesine de kızıyorum... Baştan vermişler kızı imam nikahı bilmemne diye.. Şimdi gel kızım gel yavrum.. Gitmiyor işte kız,gitmeyecek de..
Sanırım ailesine dönerse çok daha büyük sıkıntıları olacak,ana baba dövüyor mu,işkence mi ediyor Allahım bilir.. En azından burada ayrı ev diye imam nikahına razı belki resmi nikah da kıyar diye hamile de kalmış...
Resmi nikahı gider başkasına kıyar bu adam artık sen kumanla anlaşmanın yolları için konu açarsın,akraban buradan okur,ailen arar olmayan telefondan.. Ev telefonundan görüşme yapmak serbest nasıl olsa..
Bu hayat böyle gider!!!

sen kendi anana babana acımıyosun biz sana niye acıyalımki

dünkü yazdıklarından ne kadar katı kalpmi demiştim senin için söylediğine göre ablam yaşındasın ve ileriyi daha iyi görebildiğini şimdi anladım ve kendime kızdım açıkçası bunuda tüm samimiyetimle söylüyorum.

Hakikaten doğru kendine bebeğine ve ailesine acımıyor biz niye acıyalım

kızlar ceza yersem yiyim..napıyım..içimdekileri söylemezsem çatlıcam ..

bak kızım sen kesinlikle saf birisin...bir koca için anneni babanı sildin haaaa
yazıklar olsun senin gibi insana..suratına nekadar tükürsem azdır...dilerimki aynısını sende yaşa..

o anne o baba nasıl acı çekiyolar şimdi sen biliyomusun..sen gece kocanın koynunda yatarken onların aklı hep sende..bak baban yine aramış gel diye..o adama ne hakkın var bunları yaşatmaya..utanmıyormusun sen aynaya bakınca.

ya aklını baŞına al cesaretını topla gıt.vur kapıyı gıt bak baban aldırcakmıŞ..bak herkes herkes bunu dıyor ..ve ÇoĞu evlı ınsan yuva yıkmak ıstemezler ama farkında deĞılsın sen yıkılıyorsn...topla kendını hadı gıttt...

Back