Evet kızlar, dün eşi değil, gayrı meşru ilişki laflarını kullandığım için bana kızdınız. Keşke sizin kadar şu minik kuşda kızsa da o gazla çekip gitse idi. Gayrımeşru ilişki, yasal olmayan, yasaların belirli şekilde nikah yapılmamış ilişki anlamına geliyor, gyrımeşru çocuk ise, evlik dışı yani nikahsız bir beraberlik sebbi ile dünyaya gelmiş çocukdur. Bu ahlak yada ahlaksız değil, ben bu kızı ahlaksızlıkla suçlamadım. Belli bir örf, adetimiz var. Bir toplumda yaşıyoruz ve yüzyıllardır kabul görmüş ahlak kurallarımız var. Daha 18 yaşında, çiçeği burnunda bir kız bunları hak etmiyor. Baştan beri yazdıklarınız okudum, ne derseniz deyin ayılmayacğı belli idi. Belki sert çıkışlar olursa utanır, cesaret eder diye bir umut vardı içimde. Şu an biz ne olup bittiğini bildiğimiz için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama çevredeki insanlar inanın dün benim söylediğim sözlerin kaç katını söylüyor ve söyleyecek. Bu kızın namusuna dil uzatılacak, özgüveni zaten yerle bir olmuş durumda, çevreden nikahsız olduklarını bilenler kocalarını ayartmaya çalıştığını bile söyleyecek. Her neyse o kararını verdi. Artık tek diyeceğim inşallah seni üzen son şeyler burada okuduğun sert yorumlar olur. Sadece bir iyilik yap bize. B uradaki arkadaşlardan sana yakında oturan birine telefon numaranı ver. Zor durumda kaldığın zaman birisi yanında olmalı, sana yetişebilmeli. Sadece bir kişiye telefon numaranı vermen yeterli, allah korusun da kötü bişey olduğunda, yardıma ihtiyacın olduğunda o kişi gelemese bile buradaki diğer arkadaşlara haber verir, yanında oluruz. Bize bu iyiliği yapar mısın?