• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

evin alışverişini o yapar..bazende birlikte yaparız..
bebek için henüz eşim ve ailesi bir iğne bile almadı.

bak cnm burda kalmış 2 ayın. :S hala ne düşünüyorsun ya.. bebeğin olcak nikahın yok.. elinden alınca çocuğu bu günleri çok düşünüceksin..
KEŞKE ARDIMA BAKMADAN GıDEBıLSEYDıM diyeceksin..

ya kızlar ben size bişey söyliyimmi ?

bu konu uydurma inanınki..yalan ya...insanları germek için herşeyi yapıyor..belkide bilgisayarın karşısında kös kös gülüyor şimdi...böyle senaristler çok...bu kadar safffffff kimse olamaz..

olur kelebek benim annemde aynı datlumm gibi

bence hiç durma topla pılını pırtını çek git anne bbana onlar seni herşeyinle kabul eder adı üstünde ana baba ya o adam adam olsa seni kullanmazdı ekmek bi kere bölündümübir daha birleşmez der ananem sizinki çoktan bölünmüş

ya kızlar ben size bişey söyliyimmi ?

bu konu uydurma inanınki..yalan ya...insanları germek için herşeyi yapıyor..belkide bilgisayarın karşısında kös kös gülüyor şimdi...böyle senaristler çok...bu kadar safffffff kimse olamaz..

YAZMICAKTIM AMA ..HARBİ ..YA ÖYLEYSE..:mymeka::mymeka:

nasıl ya datlumm nikahın yokmu anan baban nasıl onay verdiler sana hiç durm git annenin yanına bence alırlar bebeni yoka einden
canım sen konunun bayağı gerisinde kalmışın tabikide nikahı falan yokkkkkkkk biz dünden beri afedersin bir taraflarımızı yırtıyoruz resmen ben hukuk bürosunda çalışıyorum kaç tane avkat var sordum kesinlikle alamaz baba çocuğu resmi nikah olmadığı için alması için önce mahkemeye gidip ispat etmesi lazım adamın off offf

anne baba acısı yaşamayan bazı şeyleri bilemez. ben yaşadım ve feci kızıyorum konu sahibine. onların hayatta olması için neler vermezdim. elin herifi gelip onları hayatından çıkar diyecek ha. var ya oyarım o gözlerini onun. şu yazdıklarını okudukça için kan ağlıyor benim.fena oluyorum

sen gerçekleri ne zaman görmeye başlayacaksın güzelim biliyormusun
çocuğunu doğurupta annen yanında olamadığızaman
benim ufak oğlumda yanımda değillerdi çünkü hayatta değiller
ne diicem biliyormusun umarım birgün keşke hayatta olsalardı demezsin
onlar duvar yaslanacağın bir duvar
aileni bu kadar göz ardı etme
Allah yavrularımızı hayırlı etsin kınamıyorum kınayamıyorum seni yazık çok yazık gerçekten!!!

ciddiyim çıldırcam ya kabul edemiom olanı nasıl yaaa inanma yalanlarına neler var hiç mi duymuyosunn kaç kurtar kendini

bence yanlış düşünüosun arkadaşımız hamile bu birinci neden onu bu şekilde olumsuz şeylerle itham edersen noolcaa belli olmaz hamilelik normalliğin bittiği yer kadın için
2.si ne yapacağını bilse zaten konu açmazdı
3.sü ise tek korkusu oğlunu elinden alacakalrı bende olsam korkardım
ama datlumm ii düşün ana baba bir defa oluyo 2.yi bulamazsıın koca çok yeterki iste
evladını kimse elinden alamaz yasa var kanun var

bak güzel arkadaşım, kocası neler yapmış,ailesini evden kovmuş,kaynanası olacak kadın dövmeye kalkmış hiç bişey olmamış biz gerçekleri yüzüne vuruncamı olacak....bu 1
2.si ne yapacağını bilmiyor diye onca insan ne yapması gerektiğini söyledi..hepimizde aynı fikiriz..hani sonuç ?
3.sü evladını elinden alacak diye korkuyorsa yine hepimiz söyledik nikahlı değilsin alamaz diye...bunun kanunu var nizamı var arkadaş...

hem babası yüz felci geçirmiş,anası anası ağlaya ağlaya bebek kıyafetlerini vermiş.resmen kovulmuşlar daha ne ya...birde üstüne üstlük kayınvalideyle aynı evde yaşayacak bundan sonra..

ne kararı bacım..nedemek ne yapacağını bilmiyor..hamileyse aklıda hamilelikle birlikte uçup gitmedi yaaaa...

Aman ya arkadaşlar boşuna yazıp durmayalım,anlayan dinleyen yok,

Valla o kadar önemli işlerim var onları yapamadım yani buraya cevap yazmaktan,

Bırakın ya ne karar verdiyse versin,sonucuna o katlanıcak,

Ayrıca konu sahteyse de bu kadar inanı işletmek hakkıdır,ödenmez kolay kolay...
:umursamaz:

Evet kızlar, dün eşi değil, gayrı meşru ilişki laflarını kullandığım için bana kızdınız. Keşke sizin kadar şu minik kuşda kızsa da o gazla çekip gitse idi. Gayrımeşru ilişki, yasal olmayan, yasaların belirli şekilde nikah yapılmamış ilişki anlamına geliyor, gyrımeşru çocuk ise, evlik dışı yani nikahsız bir beraberlik sebbi ile dünyaya gelmiş çocukdur. Bu ahlak yada ahlaksız değil, ben bu kızı ahlaksızlıkla suçlamadım. Belli bir örf, adetimiz var. Bir toplumda yaşıyoruz ve yüzyıllardır kabul görmüş ahlak kurallarımız var. Daha 18 yaşında, çiçeği burnunda bir kız bunları hak etmiyor. Baştan beri yazdıklarınız okudum, ne derseniz deyin ayılmayacğı belli idi. Belki sert çıkışlar olursa utanır, cesaret eder diye bir umut vardı içimde. Şu an biz ne olup bittiğini bildiğimiz için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama çevredeki insanlar inanın dün benim söylediğim sözlerin kaç katını söylüyor ve söyleyecek. Bu kızın namusuna dil uzatılacak, özgüveni zaten yerle bir olmuş durumda, çevreden nikahsız olduklarını bilenler kocalarını ayartmaya çalıştığını bile söyleyecek. Her neyse o kararını verdi. Artık tek diyeceğim inşallah seni üzen son şeyler burada okuduğun sert yorumlar olur. Sadece bir iyilik yap bize. B uradaki arkadaşlardan sana yakında oturan birine telefon numaranı ver. Zor durumda kaldığın zaman birisi yanında olmalı, sana yetişebilmeli. Sadece bir kişiye telefon numaranı vermen yeterli, allah korusun da kötü bişey olduğunda, yardıma ihtiyacın olduğunda o kişi gelemese bile buradaki diğer arkadaşlara haber verir, yanında oluruz. Bize bu iyiliği yapar mısın?

canım sen konunun bayağı gerisinde kalmışın tabikide nikahı falan yokkkkkkkk biz dünden beri afedersin bir taraflarımızı yırtıyoruz resmen ben hukuk bürosunda çalışıyorum kaç tane avkat var sordum kesinlikle alamaz baba çocuğu resmi nikah olmadığı için alması için önce mahkemeye gidip ispat etmesi lazım adamın off offf
canım ben bugün daha yeni öğrendim bu konuyu ben elinden alırlar derken doğurur 3 gün sonra koyuverirler kapıya manasında dedim ayy allahım kızlarımız olucak sen esirge ya rabbbim

anne baba acısı yaşamayan bazı şeyleri bilemez. ben yaşadım ve feci kızıyorum konu sahibine. onların hayatta olması için neler vermezdim. elin herifi gelip onları hayatından çıkar diyecek ha. var ya oyarım o gözlerini onun. şu yazdıklarını okudukça için kan ağlıyor benim.fena oluyorum
inan bende kendimi tutamadim agliyorum su an...senağlama

Son düzenleme:
Canım bir kavganız sırasında bebeğini alıp seni kovarlarsa bu acıya nasıl dayanabileceğini düşündün mü? Sence o zaman yaşayacağın acı mı daha büyük olur yoksa şimdi yaşadıkların mı?

bak güzel arkadaşım, kocası neler yapmış,ailesini evden kovmuş,kaynanası olacak kadın dövmeye kalkmış hiç bişey olmamış biz gerçekleri yüzüne vuruncamı olacak....bu 1
2.si ne yapacağını bilmiyor diye onca insan ne yapması gerektiğini söyledi..hepimizde aynı fikiriz..hani sonuç ?
3.sü evladını elinden alacak diye korkuyorsa yine hepimiz söyledik nikahlı değilsin alamaz diye...bunun kanunu var nizamı var arkadaş...

hem babası yüz felci geçirmiş,anası anası ağlaya ağlaya bebek kıyafetlerini vermiş.resmen kovulmuşlar daha ne ya...birde üstüne üstlük kayınvalideyle aynı evde yaşayacak bundan sonra..

ne kararı bacım..nedemek ne yapacağını bilmiyor..hamileyse aklıda hamilelikle birlikte uçup gitmedi yaaaa...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisaynen benim yazıcaklarımı yazmışsın arkadaşım

özel olacak belki ama eşinle konuşup barıştın sonra naptınız çok merak ettim

kelebek arkadaşım be konuya tam hakim değildim malesef o yüzden kızdım öle söledim tamamıyla haklısınız üzgünüm datlumm arkadaşım ama yani bu şartlaı bırak daha hafifinde bile anne babam heleki bbabam ki baban hastaydı neler yaşadın bir düşün o günlerde

sen var ya yasadigin herseyi HAK EDIYORSUN

artik bize üzülüyorum nameleri yapma burda

ALLAHIM SEN ONUN KARNINDAKI YAVRUYU HER KÖTÜLÜKTEN KORU NE OLUR

anne baba hakki bilmeyenin Allah ne isini rast götürür ne de karnindaki bebeden ona hayir getirir !!!! BUDA BÖYLE Bilineee

konu sahibi arkadaşşşşşşş

anneni üzdün babanı üzdün..sen iyi bir evlat değilsin...ama şu dediklerimi sakın unutma yaz bir kenara
bugün ailene yaşattıklarının aynısını senden evladından görceksin...herkesi gerdin..senin gideceğin yok zaten..kocan dövsede sövsede kalacaksın yanında...zaten bunca yapılanlar dövmekten sövmekten beter ya,,,,,

konuyu artık kapatta da bunca insan boşuna dil döküp gerilmesin..yoksa çoğumuzun artık ağzı bozulacak senin yüzünden ceza yicezzzz

haklısın canım valla...Zaten gerginim iyice gerildim ......Nasılolsa sana verilen doğru akılları uygulamayacaksın..Ozaman germe bizi...Allah yardımcın olsun...

Back