• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

evet DADLUM
artık okumayı bırakta bu kadar insana
en azından bir cvp yaz
gerçi yazıcanda belli gidemiyorum bırakamıyorum

vazgeçemediğim şey o..bırakıp gidemiyorum burayı,onu..

Yani o derken neyi?
Sana verdiği romantik aşk mı? Hayır, böyle bir ilişkiniz yok.
Sana gösterdiği saygı mı? Hayır, sana hakaret de ediyor, son derece saygısız.
Seni üzmemek için üzerine titremesi mi? Hayır, annesi seni hamile halinle dövmeye kalkınca "kayanandır, döver de sever de" diyor.
Sana verdiği değer mi? Hayır sana değer verse, seni ne olursa olsun ana baba acısı yaşamaya mahkum etmez.
Sana verdiği maddiyat mı? Hayır, adamın maddi durumunu bilmiyorum ama iyi olsa bile sana faydası yok. Telefonun yok, bebeğinin eşyası yok, alışverişe gidemiyorsun.
Sana ettiği güzel laflar mı? Hayır onlar çok geride kalmış, seni bazen açık bazen üstü kapalı aşağılıyor, gerizekalı olduğunu söylüyor.
Senin çocuğuna verdiği değer mi? Hayır, bebeğini zerre kadar seven adam karısı hamileyken anasını babasını kapıda bekletmez. Bebeğim strese girer diye düşünür, haklı bile olsa sineye çeker.
Birlikte geçirdiğiniz güzel dakikalar mı? Hayır, sürekli hırgür, sürekli kavga. Üstelik bu dakikaların sonsuz olması için imza atmaya bile yanaşmıyor.
Adamın kişiliği mi? Hayır. Ana kuzusu, kindar, bencil bir adam bu.
Geriye bir tek kalan cinsellik. Ama bu adamın yatakta da bencil olduğunu düşünüyorum. Senin hoşuna gidecek şeyleri değil kendi sevdiklerini tercih ettiğinden de eminim. Ama yanılıyorsam bile, yani mükemmel bir cinsel hayatınız varsa bile değmez. En zevkli cinsellik babacığın yüz felci ile yatıyorken yanında olamamaya değer mi?

Son düzenleme:
konu uydurma değil..yazdığım herşey,yaşadığım herşey gerçek...keşke gerçek olmasa..ama öyle...

babam aradı şimdi..kk da akrabam var.açtığım konuyu anneme babama anlatmış..babam aradı..bak son kez düşün dedi..ankarada tanıdıklarımız var..ararsam gelir seni kapının önünden alır.yeter artık ezme hala kendinide bizide dedi..o bebeği senden alıp seni kapı dışarı atıcaklar..görüceksin dedi..bak elim ayağım titriyor sinirden yeter artık dedi...
baba sakin ol ne olur..bırak düşünüyüm bugün..ben size haber veririm dedim..ben gelmiyorum desem yıkılıcak şimdi biliyorum..

o babacığını bu olaylar yüzünden kaybedersen,vurursun başını dağlara taşlara. adam hala yalvarıyor kızına ya.

konu uydurma değil..yazdığım herşey,yaşadığım herşey gerçek...keşke gerçek olmasa..ama öyle...

babam aradı şimdi..kk da akrabam var.açtığım konuyu anneme babama anlatmış..babam aradı..bak son kez düşün dedi..ankarada tanıdıklarımız var..ararsam gelir seni kapının önünden alır.yeter artık ezme hala kendinide bizide dedi..o bebeği senden alıp seni kapı dışarı atıcaklar..görüceksin dedi..bak elim ayağım titriyor sinirden yeter artık dedi...
baba sakin ol ne olur..bırak düşünüyüm bugün..ben size haber veririm dedim..ben gelmiyorum desem yıkılıcak şimdi biliyorum..
:olmaz: Allahım sen şakamısın yaaaa adam aldırayım gel diye yalvarmış sen hala bugün düşüneyim ararım diyosun arkadaşım sen normal değilsin vallahi sopalıksın ben bu kadar cahil birini daha görmedim hala ordasın bu nasıl bir mantık

ooohhhoooo sen çoktan aileni gözden çıkarmışsın zaten. babanın bu hallere düşmesini nasıl kabullenebiliyorsun anlamıyorum...

kızlar ya
bu varya bilgisayarın başında göbeğini kaşıya kaşıya gülüyo şimdi....

valla istersene başka bir tarafını kaşıyıp gülsün...o göbeğin içinde bebek var ve o ilerde pek gülebilecek gibi de durmuyor. ondan sonra gülmeye devam edemez herhalde. ha bizi işletiyse bunların hepsi yalansa da şimdiki halinden daha az acınak durumda bir insan değil demekki....

hani elinden telefonunu almıştı?hani sana yeni numara vermişti?yürü git yaaaaaaaaaaaaaaa

böyle ana baba bilmez evlat sevgisi bilmez insanların çocuk yapmaması neslini devam ettirmemesi lazım ama Rabbim her kadına doğurganlığı vermiş keşke herkez aynı vicdani değerlere sahip olabilseydi o çocuğun geleceğinden endişe duyuyorum sadece yazık

datlu aklını başına topla
ara babanı gelip alsınlar seni
bak dedikleri doğru
nasıl bi psikolojidesin sen yaa
istanbula gidersen ailenin ilk işi seni bi doktora götürmek olsun

kolay olmayan neeeeeeee

nedemek kolay değil gidemiyorum ???

yuvanmı var senin...kaynananın, o adamın sana yaptıkları belli...

kolay olmayan ne

sen kafanın içinde ne taşıyosun ???

düsünme artik neyi düsünüyosun sen yaaa neyiiiiiiii

baska adam yokmu bu dünyada

bi bu herifmi kalmis seninle olucak

resmen öyle davraniyosun resmen sanki dünyadaki tek erkek oymus gibi davraniyosun

herkezi anani babani ezip geciyosun adam hasta olmus senin yüzünden düsüneyim diyosun

sen nasil biseysin yaa allahhhh diyorum yani allahhhhhh

ben boyle ınatlık boyle cahılık gormedım
o kadar ınsan dıl dokmus
kaskatı oldum netın basında

sen kendi anana babana acımıyosun biz sana niye acıyalımki

Back