• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

Konuyu Toplam 48 Kullanıcı okuyor. (46 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
devran_26, Zehir, iipekk34, nihan86, concealed, gulsum50, yercekimlikaranfil, Philemon, BEBEGIMIZ, tarif, edanaz, baklava, azul, chocotripi, Miss_RoSes, sinannuray, buselik_06, benimminikelam, kelebe_k, HayyaL, toredo, sevocan3, marjorie_, madeofhonor, nilaycansu, aysekapadokya, doremi, korkmaz85, aydasu, MasalPrensesi, bayan1903, minik_kugu, ferihann, kirazsapi, withoutnick, aleyna_83, dadlummm, uğur böcüğü, eylul07, lovelinya, MonaPisa, suskun_sultan, 1.cu, january79, barsed
akannehirakannehir

Ahanda ben gidiyom şimdi,ne dil dökcem daha ya...

gerçek olamaz ya geçenlerde babası hastaydı kafayı yiyodu şimdi dam yüz felci geçirmiş kimse beni kocamın yanında tutamaz zbu durumda illede babam benmi çok düşkünüm babama acep

canım sen konunun bayağı gerisinde kalmışın tabikide nikahı falan yokkkkkkkk biz dünden beri afedersin bir taraflarımızı yırtıyoruz resmen ben hukuk bürosunda çalışıyorum kaç tane avkat var sordum kesinlikle alamaz baba çocuğu resmi nikah olmadığı için alması için önce mahkemeye gidip ispat etmesi lazım adamın off offf

amanın... nasıl olur Allah şimdi ye kadar akıl vermemiş tek diyebileceğim. Allah ansına babsına sabır versin... nasıl bir evlat.. benim babam şöyle der.
ölümlü dünya sen bu dünya da ailene ne yaşattıysan çocuklarından da aynısını çekersin der. hep.. o yüzden dikkatli davranmak lazım ana baba bedduası olan bir evde ne mutlu olunur nede huzur.. aşk ta karın doyurmaz...

18 yasinda demek....allahim bana bu evlat acisini yasatmasin...böyle hikayeleri okuyunca insan korkuyo hayattan...gelecekten..eyvahedigeldismile

bu arkadaş bu kadar olay yaşamış hala da adama yapışık olarak gıkını çıakrmadan duruyor anca üzülüyorum diyor ama üzüldüğü v.s yok. yani nasıl bir insan babası felç geçiripte bu kadar vurdum duymaz olur. bizimkiler grip oluyo ben hadi doktora gidelim diye başlarının etini yiyorum. valla bu arkadaşa boşa yazılıyor, bunun gözü adamdan başka bişey görmüyor belli. buradakilerin gerildiği kadar gerildiğini üzüldüğünü düşünmüyorum bu arkadaşın açıkçası. kendisi bitek adamdan ayrı kalırsa üzülecek bi modda

allahım yawrularımıza hayırlı kapılar nasip etsin aama ya nasıl oluyo ben annem okadar şey yaparken bize sesimi çıkartmıom en basiti erken doğum mriskim var yatmam gerek yatamıom ççnk yalnızım gelmio annem yapıcak hiç bişiim yok tatile gidiyo bu hafta yinede eşim anneme tek kelime edemez

18 yasinda demek....allahim bana bu evlat acisini yasatmasin...böyle hikayeleri okuyunca insan korkuyo hayattan...gelecekten..eyvahedigeldismile

Korkma sen, doğur artık bebişi, hayırlı haberlerini bekliyoruz. Böyle konuları da okuyup kendini strese sokma. Kocaman öptüm. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ah be kuzum, ah be yavrum... sonradan kafanı duvardan duvara vuracağın zamanlarda anne- baba diye sızlayacaksın ama iş işten çoktan geçmiş olacak... Aklını başına topla artık....

yarın bir gün anne olacak bir de... ben bu sefer gider diye umuyordum ama son mesajdada dedim anlamayacak....o çocuk için ne yapılabilir diye düşündüm ama ona da çare yok...Daha bir şey demek boşa nefes tüketmek...ınşallah en az hasarla kendinide o çocuğuda kurtarırsın bir gün!

güzelim çok küçüksün evet ama Allah akıl vermiş nikah olmadan kendinden 10 yaş büyük bir adamla yaşamaya başlamışsın birde düğünden sonra hemen hamilede kalmaya aklın yetmiş ama 6 saat yoldan gelmiş ananı babanı sokakta bırakan eşine çemkirmeye aklın ermemiş beni karnım burnumda nikahsız nasıl oturtursun bu evde benim aileme saygı duyacaksın demeye aklın ermemiş sen işine gelen şeyi yapıyorsun işine gelmeyeni yapmıyorsun kusura bakma bende 18 yaşındaydım bundan 10 sene önce ama ailemi bırak evin dışından birine akrabalarıma bile ezdirmedim annem benim için kutsaldır ve çok dğerlidir gözünden akacak bir damla yaş için ölürüm benim babam yok vefat etti ama olsaydı onun içinde canımı ortaya koyardım şimdi annen baban hayatta kocam dediğin adamda başında sende istediğin gibi ezdir ananı babanı Allah gecinden versin birinden biri gitse bu dünyadan o zaman çok başını taşlara vurursun ne koca teselli eder seni ne başka bişey elinde madem bir çocuk var bari kocamı özlerimden önce çocuğumu en iyi şekilde nasıl yetiştiririm kendi yerimi nasıl sağlamlaştırırım onu düşün o adam sana değer vermiyor seni kuluçkada tavuk gibi görüyor kusura bakma ama malesef öyle kimse doğumdan sonra seni kapının önüne atmayacağına yada nikah yapıp seni eviinin sultanı yapacağına garanti veremez ama dedim ya her koyun kendi bacağından asılır sen kendi sonunu kendin hazırlıyorsun insanlar belayı üzerlerine kendileri çekermiş sende çekmişsin aklın başına geldiğinde umarım çok geç olmaz Allah bebeğine güzel bir ömür ve sağlık versin diyecek bişey yok sanırım başka

bütün mesajları okuyorsun merak ediyorum bize gülüyormusun,çünkü öyleyse beni çok üzdüğün için neyse hamilesin bişey söylemiyi.o adam seni düşünmüyor ama biz düşünelim.

bu arkadaş bu kadar olay yaşamış hala da adama yapışık olarak gıkını çıakrmadan duruyor anca üzülüyorum diyor ama üzüldüğü v.s yok. yani nasıl bir insan babası felç geçiripte bu kadar vurdum duymaz olur. bizimkiler grip oluyo ben hadi doktora gidelim diye başlarının etini yiyorum. valla bu arkadaşa boşa yazılıyor, bunun gözü adamdan başka bişey görmüyor belli. buradakilerin gerildiği kadar gerildiğini üzüldüğünü düşünmüyorum bu arkadaşın açıkçası. kendisi bitek adamdan ayrı kalırsa üzülecek bi modda

Adamın bi yeri altından heralde... töööbe estağfurullah yaa la havle velaaa... :kızgın:
Amaan ben de gidiyorum ya daha fazla uğraşamicam.. nato kafa nato mermer nasılsa :mymeka:

diğer konuyu zaten biliyordum bunu da baştan beri olmasa da aralarda okudum.
hepsini okumaya sabrım yetmedi.
öncelikle Allhım bu bacak kadar kızlara akıl fikir ihsan eyle temennisiyle başlıyorum yazıya.

senin tek derdin annemle babamı sil dedi değil mi?
birlikte yaşadığın insanın -bak kocan değil dikkat et- sana zerre değer vermediğinin, düşmanın düşmana bile davranmayacağı kadar kötü davrandığının, sana saygının ve sevgisinin s'sini hissetmediğinin, seni insan yerine koymadığının farkında değil misin?
senin anana-babana gerizekalı diyor,
annesinin seni tartaklamasına göz yumuyor..
Allah aşkına bu kadar mı acizsin yaa, bu yaşta elin herifiyle birlikte yaşamaya başlamışsın, üstüne bi,de bacak kadar boyunla gebe kalmışsın; daha sen kendin çocuksun yaa..
senin anan-baban dünya yoldan sana gelecek; elinde bir dünya bebe eşyasıyla; birlikte yaşadığın herif onu içeri almam diyecek sende he diyeceksin.
o mini mini kıyafetleri o herifin bulduğum her deliğine tıkarım yeminlen.

yok yok hızımı alamıyorum ben bu konuda..
yazmayayım daha fazla.
Allah herkesin çocuğuna akıl fikir versin ne diyim..

Okuyorum 2 gündür konuyu. En gerçekçi yorumlardan biri de bu.

Konu sahibi arkadaşım sen daha ergenlik-ilk gençlik dönemi platonik aşklarını yaşarken bir de bakmışsın kendini "İmam nikahlı ve hamile" bulmuşsun !!!

Sana zerre acımadım. Herkes hakettiğini yaşar bu hayatta. Daha küçücük yaşında koca koca diye tutturup yaşattıklarınla perişan ettiğin ailene acıdım. Bir de o karnındaki herşeyden habersiz bebeğe.

Ortada öyle dillere destan, uğruna herşey feda edilecek bir aşk da yok!!! Kapı önüne konman da yakındır. Bebek olunca baş tacı edileceğini de sanmıyorum.

Neyse herkes seçimlerine göre yaşar hayatını !!!

İbretlik bir hikaye daha bu bekar genç kızlara. Sakın olaki önce ayaklarınızın üzerinde durmadan, ekonomik özgürlüğünüzü kazanmadan böyle evcilik oyunlarına kalkışmayın. Küçücük yaşta koca budalası olup aileleri perişan edip sonra da mutluluk hayalleri kurmayın. Ciğeri beş para etmez erkek namzetlerine değer vermeden önce kendi değerinizi bilin !!!

bişi diimmi kızlar kızım bile içimde kasıldı bu duruma okadar sinir oldumki olacak şeymi anne baba ya bidaha bulamazsın datlumm gel al kimiğini bişide götürme anne babanın yüreği bence çok büyük seni baş tacı yaparlar

konu uydurma değil..yazdığım herşey,yaşadığım herşey gerçek...keşke gerçek olmasa..ama öyle...

babam aradı şimdi..kk da akrabam var.açtığım konuyu anneme babama anlatmış..babam aradı..bak son kez düşün dedi..ankarada tanıdıklarımız var..ararsam gelir seni kapının önünden alır.yeter artık ezme hala kendinide bizide dedi..o bebeği senden alıp seni kapı dışarı atıcaklar..görüceksin dedi..bak elim ayağım titriyor sinirden yeter artık dedi...
baba sakin ol ne olur..bırak düşünüyüm bugün..ben size haber veririm dedim..ben gelmiyorum desem yıkılıcak şimdi biliyorum..

Back