anladım canım zaten o evde kalmaya devam ederse yapıcakları şey o zaten adam kaç aydır nikah yapmamış şimdi nikahtan bahsediyo neden çocuğu alabilmek için aklını kullansa ailesine dönse alamaz adam alması için bayağı uğraşması laım oyyy valla kafam şişti ben daha ne diyeyim bu kızacanım ben bugün daha yeni öğrendim bu konuyu ben elinden alırlar derken doğurur 3 gün sonra koyuverirler kapıya manasında dedim ayy allahım kızlarımız olucak sen esirge ya rabbbim
bu gerçekmi ya inanamıyorum,çatlıcam şimdi.kızım sen kaçıncı sınıfa kadar okudun.
sen var ya yasadigin herseyi HAK EDIYORSUN
artik bize üzülüyorum nameleri yapma burda
ALLAHIM SEN ONUN KARNINDAKI YAVRUYU HER KÖTÜLÜKTEN KORU NE OLUR
anne baba hakki bilmeyenin Allah ne isini rast götürür ne de karnindaki bebeden ona hayir getirir !!!! BUDA BÖYLE Bilineee
tek yapman gereken boşanma davası açman ve ailenin yanına dönmen.. huzursuz ve geçimsiz insnalarala aynı ortamda yaşayamazsın. annen baban seni doğurmuş byütmüş yememiş yedirmiş giymemiş giydirmiş..onlarra bunları mı layık görüyosun... aileni sevmiyen bir adam var. ailene saygısı yoksa sanada yok. saygı yoksa sevgide biter... yani o seni terk etmeden. senin gitmen... iki aileyi barıştırmya çalışan erkek olmalıydı...
canım sende konunun bayağı gerisinde kalmışın oratada dava açılacak resmi nikah falan yokkitek yapman gereken boşanma davası açman ve ailenin yanına dönmen.. huzursuz ve geçimsiz insnalarala aynı ortamda yaşayamazsın. annen baban seni doğurmuş byütmüş yememiş yedirmiş giymemiş giydirmiş..onlarra bunları mı layık görüyosun... aileni sevmiyen bir adam var. ailene saygısı yoksa sanada yok. saygı yoksa sevgide biter... yani o seni terk etmeden. senin gitmen... iki aileyi barıştırmya çalışan erkek olmalıydı...
hanfendi kac yasindasiniz..cok merak ettim..
hanfendi kac yasindasiniz..cok merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?