• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

canım ben bugün daha yeni öğrendim bu konuyu ben elinden alırlar derken doğurur 3 gün sonra koyuverirler kapıya manasında dedim ayy allahım kızlarımız olucak sen esirge ya rabbbim
anladım canım zaten o evde kalmaya devam ederse yapıcakları şey o zaten adam kaç aydır nikah yapmamış şimdi nikahtan bahsediyo neden çocuğu alabilmek için aklını kullansa ailesine dönse alamaz adam alması için bayağı uğraşması laım oyyy valla kafam şişti ben daha ne diyeyim bu kıza

annene babana yazık başka bişi demiyorum.heleki o baban eğer gerçektende kocan ve sizin yüzünüzden üzüntüden felç geçirdiyse ve hakkını helal etmezse nasl hesap vereceksiniz

bunları sei suçlamak için söylemiyorum ama kocanın her dediğine kafa sallama seni kandırdığı apacık ortada

ayyyy sinirden gerildim valla

aç gözlerini biraz uyaık ol...yoksahayatının sonuna kadar muhtaç ve aciz yaşarsın.kararını ver

Bence anlaması çok zor...Çok küçük...ılk aşık olduğu adamdır ondan çocuk bekliyor...Gözü kör olmuş...Normal bir evlat babası yüz felci gerçirse afedersiniz ödü bir şeyine karışır arkasına bakmadan evine koşar... Görmüyor, anlamıyor...Anlamayacak...Çok çekecek benim hissim.Allah yardımcısı olsun bebeğinin de onunda!

anne baba herşeyden önce gelir kadın dediğin bunu erkekten ii bilmeli benime kaynanam kötü ama eşim kavga etsin bağırsın annesine ben çıldırıyorum o senin anan düzgün dawran die

keşke resmi nikah şartı koşsaydın önce gidip nikah işlemlerine başlasaydınız
hakkınızda hayırlı olsun allah eşinize merhamet versin

sen var ya yasadigin herseyi HAK EDIYORSUN

artik bize üzülüyorum nameleri yapma burda

ALLAHIM SEN ONUN KARNINDAKI YAVRUYU HER KÖTÜLÜKTEN KORU NE OLUR

anne baba hakki bilmeyenin Allah ne isini rast götürür ne de karnindaki bebeden ona hayir getirir !!!! BUDA BÖYLE Bilineee

Aynen bence de,

Bırakın arkadaşlar boşverin ya yorum falan yazmayı,

Herkes işini gücünü bıraktı pc başında parmak patlatıyo,neye yarıyo,

Yemek bile yiyemedim valla yazı yazmaktan,bırak yaaa...
:olmaz:

tek yapman gereken boşanma davası açman ve ailenin yanına dönmen.. huzursuz ve geçimsiz insnalarala aynı ortamda yaşayamazsın. annen baban seni doğurmuş byütmüş yememiş yedirmiş giymemiş giydirmiş..onlarra bunları mı layık görüyosun... aileni sevmiyen bir adam var. ailene saygısı yoksa sanada yok. saygı yoksa sevgide biter... yani o seni terk etmeden. senin gitmen... iki aileyi barıştırmya çalışan erkek olmalıydı...

kızım eğer bu anlattıkların doğruysa ve hala bu kafadaysan daha fazlasını hak ediyorsun müstahaktır!!ha eğer yalan söylüyorsan ve bizi aklınca kandırıyorsan ve yüzünde aptal bi sırıtış varsa bu kadar insanın vebali boynundadır bunuda unutma!!

vallahi canım hiç kusura bakma üzülmüyorum sana artık....
şundan iki saat önce de gitmeyeceğini biliyordum
tutmuş hala bebeğim için bir iğne almadılar diorsun ve hala o evde kalmaya devam ediyorsun
karnındaki bebeği hastalanan babanı bir az üdşünsen kalmazdın o evde
bnm babam kocam bile olmayan insan yüzünden hastalanacak cıngar çıkarıtırım o evde be
başlarım ben öyle sevgiye kimse de böyle konuştuğum için kusura bakmasın...
sen bebeğin için hiçbirşey yapılmayan sana daha nikah bile kıyılmayan evde kalmaya devam et
nasıl olsa bebeğin olunca başını çok duvarlara vuracaksın
allah yardımcın olsun ne diyeyim

tek yapman gereken boşanma davası açman ve ailenin yanına dönmen.. huzursuz ve geçimsiz insnalarala aynı ortamda yaşayamazsın. annen baban seni doğurmuş byütmüş yememiş yedirmiş giymemiş giydirmiş..onlarra bunları mı layık görüyosun... aileni sevmiyen bir adam var. ailene saygısı yoksa sanada yok. saygı yoksa sevgide biter... yani o seni terk etmeden. senin gitmen... iki aileyi barıştırmya çalışan erkek olmalıydı...

Sen neden bahsediyorsun. Boşanması için evli olması lazım, kızın resmi nikahı yok ki...

canım sende konunun bayağı gerisinde kalmışın oratada dava açılacak resmi nikah falan yokki

ya datluumm bukadarı gerçekten oluyomu yani yaşadıın elermi yoksa tepkilerimizimi görmek istiyon onu anlayamadım ben kocaysa heryer koca bunla ilgili bişi dicem ceza alcam kibarcası bu anlayan anlar zatii

Konuyu Toplam 48 Kullanıcı okuyor. (46 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
devran_26, Zehir, iipekk34, nihan86, concealed, gulsum50, yercekimlikaranfil, Philemon, BEBEGIMIZ, tarif, edanaz, baklava, azul, chocotripi, Miss_RoSes, sinannuray, buselik_06, benimminikelam, kelebe_k, HayyaL, toredo, sevocan3, marjorie_, madeofhonor, nilaycansu, aysekapadokya, doremi, korkmaz85, aydasu, MasalPrensesi, bayan1903, minik_kugu, ferihann, kirazsapi, withoutnick, aleyna_83, dadlummm, uğur böcüğü, eylul07, lovelinya, MonaPisa, suskun_sultan, 1.cu, january79, barsed
akannehirakannehir

Göz göre gönül isteye yitip giden bir hayat daha...
Ve bir erkek uğruna tek kalemde silinen analar babalar kardeşler...
Üstelik de değmeyecek bir erkek uğruna... zaten bir anaya-babaya değecek erkek var mıdır?

Kendi düşen ağlamaz güzelim, daha da ağlama bize artık komik olmaya başladın çünkü.
Sana daha çok şey yazardım ama ağzımı bozmak istemiyorum.
Sevgiler...

bu işte bir iş var arkadaşlar psikopat mı ne bunu yazan babam eşimin salakça hareketleri yüzünden felç geçirecek onca yoldan gelecek ve eve almayacak ve hala ben eşimi seviyorum diyebilecek dünyayı yıkarım, yakarım o evin içinde hepsini bu nasıl bir saçmalık ya kendime 1000 tane eş bulurum ama bir tane ana baba bulamam anamın babamın tırnağına kurban ederim böyle eşi

Back