Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kötükedihüso ya ben inanamıyorum sana bunları yazıyosun yani biliyosun herşeyin farkındasın eeeee daha nee allah aşkına söylermisin daha ne bekliyosun sen o evde resmen köle gibi yaşıyosun yahuu adama bak kızkardeşlerin gelmicek sadece erkek kardeşin gelicek allahım yok böyle bir şeyy sen hala o adamı nasıl seviyosun nasıl yanındasın anlaman için sen bekle canım o evde bekleeistanbuldaki olaylardan sonra benim hattımı elimden aldı..bana kendi hattını verdi onu kullanıyorum..
tek başıma sokağa çıkmıyorum..kocamla anne babası kavga etmez..annesiyle tartışmaları oldu.annesi ufak bir laf dedi diye aylardır konuşmadı..eşim kin tutuyor..yapısı böyle..
kocamın akbalarıyla görüşürüz arada..kardeşlerim istanbul olayından önce geldiler 1 hafta kaldılar..ama bundan sonra sadece erkek kardeşim gelebilirmiş..kız kardeşimi istemiyor..
evin alışverişini o yapar..bazende birlikte yaparız..
bebek için henüz eşim ve ailesi bir iğne bile almadı.
konu sahibi arkadaşşşşşşş
anneni üzdün babanı üzdün..sen iyi bir evlat değilsin...ama şu dediklerimi sakın unutma yaz bir kenara
bugün ailene yaşattıklarının aynısını senden evladından görceksin...herkesi gerdin..senin gideceğin yok zaten..kocan dövsede sövsede kalacaksın yanında...zaten bunca yapılanlar dövmekten sövmekten beter ya,,,,,
konuyu artık kapatta da bunca insan boşuna dil döküp gerilmesin..yoksa çoğumuzun artık ağzı bozulacak senin yüzünden ceza yicezzzz
aynen canım yaaa burda işi falan bıraktım sinirden deliye döndüm resmen ya abir insan bu kadarmı kör olur bencede sen bu adamı bırakmicaksın biz ne söylersek söyleyelim en iyisi kapat konunu evinde otur o adama ailesine hizmet et ananı babanı da boş verr nasılsa onun anası babasıda senin anan baban sayılır yaakonu sahibi arkadaşşşşşşş
anneni üzdün babanı üzdün..sen iyi bir evlat değilsin...ama şu dediklerimi sakın unutma yaz bir kenara
bugün ailene yaşattıklarının aynısını senden evladından görceksin...herkesi gerdin..senin gideceğin yok zaten..kocan dövsede sövsede kalacaksın yanında...zaten bunca yapılanlar dövmekten sövmekten beter ya,,,,,
konuyu artık kapatta da bunca insan boşuna dil döküp gerilmesin..yoksa çoğumuzun artık ağzı bozulacak senin yüzünden ceza yicezzzz
istanbuldaki olaylardan sonra benim hattımı elimden aldı..bana kendi hattını verdi onu kullanıyorum..
tek başıma sokağa çıkmıyorum..kocamla anne babası kavga etmez..annesiyle tartışmaları oldu.annesi ufak bir laf dedi diye aylardır konuşmadı..eşim kin tutuyor..yapısı böyle..
kocamın akbalarıyla görüşürüz arada..kardeşlerim istanbul olayından önce geldiler 1 hafta kaldılar..ama bundan sonra sadece erkek kardeşim gelebilirmiş..kız kardeşimi istemiyor..
evin alışverişini o yapar..bazende birlikte yaparız..
bebek için henüz eşim ve ailesi bir iğne bile almadı.
valla bende gerildim...zor tutuyorum kendimi...bende anneyim..13-14 yasinda kizlarim var...büyük konusmaktan cok korkarim...o yüzden fazla agir yazmamak icin kendimi zor tutuyorum...ama..o anne baba hakkini helal edecekmi acaba bu hanfendiye...en cok onlara üzüldüm...dünya tersine iste...bazi anne babalarinda hic umurlarinda olmaz..evlatlari cehennem gibi bir evlilik yasasa elinden tutup yardim etmezler...ama böyle sahip cikan anne babalarinda deyeri kiymeti bilinmiyo..benim böyle annem babam olacak basima tac ederidim..:a015:konu sahibi arkadaşşşşşşş
tamam ....tamam....karar verdin onu bırakamıyorsun.....aşkın ikinizi ayakta tutacağını düşünüyorsun tamam...
madem aileni sildin ..
önce bir hat aldır...
sonra tek başına bakkala markete çıkmaya başka..
kitap oku falan..
bebeğinin de eşyaları düzmeye başlayın az kaldı doğumuna...
kocanla da nikah yapın..
mutlu mesut yaşayın..
buna inanıyorsun madem ..mutluluklar dilerim tatlım...
herşey gönlünce olsun ..oğlunun adına ne vereceksiniz...
yani ben kabu lettim senin dediklerini ikna oldum..kocanı seviyorsun orda kalmak istiyorsun..hayırlısı bebeğine hazırlıklara başla o zaman bu akşamda kocana güzel bir sofra kur kaynananlarıda çağar yemeğe ..bari orda mutluluk oyununu oyna belki ilerde düzelir araları..