• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

biliyordum ben gitmeyeceğini...
şaşırmadım..
ne diyim Allah yardımcın olsun arkadaşım :(((

Son düzenleme:
istanbuldaki olaylardan sonra benim hattımı elimden aldı..bana kendi hattını verdi onu kullanıyorum..
tek başıma sokağa çıkmıyorum..kocamla anne babası kavga etmez..annesiyle tartışmaları oldu.annesi ufak bir laf dedi diye aylardır konuşmadı..eşim kin tutuyor..yapısı böyle..
kocamın akbalarıyla görüşürüz arada..kardeşlerim istanbul olayından önce geldiler 1 hafta kaldılar..ama bundan sonra sadece erkek kardeşim gelebilirmiş..kız kardeşimi istemiyor..
evin alışverişini o yapar..bazende birlikte yaparız..
bebek için henüz eşim ve ailesi bir iğne bile almadı.
kötükedihüso ya ben inanamıyorum sana bunları yazıyosun yani biliyosun herşeyin farkındasın eeeee daha nee allah aşkına söylermisin daha ne bekliyosun sen o evde resmen köle gibi yaşıyosun yahuu adama bak kızkardeşlerin gelmicek sadece erkek kardeşin gelicek allahım yok böyle bir şeyy sen hala o adamı nasıl seviyosun nasıl yanındasın anlaman için sen bekle canım o evde beklee

Sana bişey söyleyeyim mi,

Üç ay sonra sen buraya imdat bebeğimi elimden alıyolar niye konu açarsan hiç şaşırmıcam...

Çünkü bu adam senin doğurmanı bekliyor,

Çocuk doğduktan sonra alıp bebeği sana kapıyı gösterecek,hadi git çok sevdiğin ailene diyecek,

Çünkü seni seven ve kaybetmek istemeyen adam önce nikah yapar,

Ama seni nikahla kendine bağlayıp başına iş açmak istemiyo,çünkü nikah olursa mahkeme bebeği saana verir,

Ama nikah olmazsa da,ee ailen de yok seni koruyacak,

Alacak bebeği ve sana güle güle diyecek,

Sonra annesiyle birlikte kız bakmaya başlarlar,

Bu o kadar bariz ki,sadece sen göremiyosun
:umursamaz:

iki arada bi derede kaldım üzülüyorum demen seni kurtarmıyor bacım....seçenek belli yol belli yordam bellii...
çocukta değilsin ....bugün 15 yaşında aklı başında olan biri bunları kendine yaptırmaz..ama aklı başında olan biri tabii.....

sen başına ne gelirse hepsini hakediyosun..kızlar ben koptum ya çok sinirleniyorum bu kıza..bukadar safmı olur bir insan...

konu sahibi arkadaşşşşşşş

anneni üzdün babanı üzdün..sen iyi bir evlat değilsin...ama şu dediklerimi sakın unutma yaz bir kenara
bugün ailene yaşattıklarının aynısını senden evladından görceksin...herkesi gerdin..senin gideceğin yok zaten..kocan dövsede sövsede kalacaksın yanında...zaten bunca yapılanlar dövmekten sövmekten beter ya,,,,,

konuyu artık kapatta da bunca insan boşuna dil döküp gerilmesin..yoksa çoğumuzun artık ağzı bozulacak senin yüzünden ceza yicezzzz

bence yanlış düşünüosun arkadaşımız hamile bu birinci neden onu bu şekilde olumsuz şeylerle itham edersen noolcaa belli olmaz hamilelik normalliğin bittiği yer kadın için
2.si ne yapacağını bilse zaten konu açmazdı
3.sü ise tek korkusu oğlunu elinden alacakalrı bende olsam korkardım
ama datlumm ii düşün ana baba bir defa oluyo 2.yi bulamazsıın koca çok yeterki iste
evladını kimse elinden alamaz yasa var kanun var

anneni üzdün babanı üzdün..sen iyi bir evlat değilsin...ama şu dediklerimi sakın unutma yaz bir kenara
bugün ailene yaşattıklarının aynısını senden evladından görceksin...herkesi gerdin..senin gideceğin yok zaten..kocan dövsede sövsede kalacaksın yanında...zaten bunca yapılanlar dövmekten sövmekten beter ya,,,,,

konuyu artık kapatta da bunca insan boşuna dil döküp gerilmesin..yoksa çoğumuzun artık ağzı bozulacak senin yüzünden ceza yicezzzz
aynen canım yaaa burda işi falan bıraktım sinirden deliye döndüm resmen ya abir insan bu kadarmı kör olur bencede sen bu adamı bırakmicaksın biz ne söylersek söyleyelim en iyisi kapat konunu evinde otur o adama ailesine hizmet et ananı babanı da boş verr nasılsa onun anası babasıda senin anan baban sayılır yaa

bu hayatta sessiz sakinleri, hakkını savunamayanları ezerler, kullanırlar...
hakkını savunup, akıllı davranıp cazgırlaşanlar ise istedikleri herşeyi yaparlar, yaptırırlar.
alttan almakla hiçbirşeyi halledemezsin.

ya uzatmayalım artık arkadaŞ sılmıŞ aılesını bız yırtınıp duralım..karnım aĞrıdı boŞa dıl dÖkmÜŞÜz burada..ama ınan arkadaŞ Çok pıŞman olcan Çok..o adama bakıp allahım ben bunun ıÇın mı........

ınan yaŞıcaksın.....

Aynı zamanda babanın kanından olma hıÇmı kanın yakmıyor senı.barı gıt zıyaretıne
Öp elını...

Benden bu kadar.............the end...

nasıl ya datlumm nikahın yokmu anan baban nasıl onay verdiler sana hiç durm git annenin yanına bence alırlar bebeni yoka einden

istanbuldaki olaylardan sonra benim hattımı elimden aldı..bana kendi hattını verdi onu kullanıyorum..
tek başıma sokağa çıkmıyorum..kocamla anne babası kavga etmez..annesiyle tartışmaları oldu.annesi ufak bir laf dedi diye aylardır konuşmadı..eşim kin tutuyor..yapısı böyle..
kocamın akbalarıyla görüşürüz arada..kardeşlerim istanbul olayından önce geldiler 1 hafta kaldılar..ama bundan sonra sadece erkek kardeşim gelebilirmiş..kız kardeşimi istemiyor..
evin alışverişini o yapar..bazende birlikte yaparız..
bebek için henüz eşim ve ailesi bir iğne bile almadı.

tamam ....tamam....karar verdin onu bırakamıyorsun.....aşkın ikinizi ayakta tutacağını düşünüyorsun tamam...

madem aileni sildin ..
önce bir hat aldır...
sonra tek başına bakkala markete çıkmaya başka..
kitap oku falan..
bebeğinin de eşyaları düzmeye başlayın az kaldı doğumuna...
kocanla da nikah yapın..
mutlu mesut yaşayın..
buna inanıyorsun madem ..mutluluklar dilerim tatlım...
herşey gönlünce olsun ..oğlunun adına ne vereceksiniz...

yani ben kabu lettim senin dediklerini ikna oldum..kocanı seviyorsun orda kalmak istiyorsun..hayırlısı bebeğine hazırlıklara başla o zaman bu akşamda kocana güzel bir sofra kur kaynananlarıda çağar yemeğe ..bari orda mutluluk oyununu oyna belki ilerde düzelir araları..

Nikah kıymak bu kadar zor iş mi, bunca zaman oylamışlar sizi.
Karnında çocuğunuz var hala nikah kıymıyor.
Neyi bekliyormuş.
Bir de babasız vs ayakları yapıyor.
Çok biliyorsa babalığı, sahiplenmeyi, önce nikahını kıysın.
Zaten ilk ayrıldığınızda , karşı tarafın bütün şartlarını kabul ederek dönmüşsünüz.
En büyük hata burada başlamış.
Dönecekseniz, onun size değil, sizin ona şartlarınız olması lazımdı.
Adam görüşmeyeceksin demiş, siz de kabul edip dönmüşsünüz.
E bunu kabul ettikten sonra, bu adam görüştürmemekte haklı.
Artık bütün ipler elinde, istediğini yapar.
ıstediği zaman, babasıyla büyümeyecek dediğiniz çocuğunuzuda sizide, kapıya koyar.
Canı isterse.
Siz karar verdikten sonra da yapacak bir şey yok.
Herşey sizin elinizde, ister çekersiniz, ister çekmezsiniz.

içim yanarak okuyorum, yine suçsuz günahsız bir bebeğe yazık olacak...
madem bu adam; aileni istemiyor, sana da nikah kıymıyor...ne diye bir de bebek yapar ki ...

olan olmuş, bebek gelmek üzere azıcık kalmış...benim bir anne olarak senden tek isteğim, bebeğin için hangi durum hayırlı olacak? onu düşün..ona göre karar ver...
ki burada herkes gitmen yönünde fikir belirtiyor..lütfen yavruna kıyma....
doğumdan sonra, siz bebeğinin babasıyla yine ailen ile ilgili sorunlar yaşarsanız, ki yüksek ihtimal yaşayacaksınız, bu eşin olacak adam ve ailesi sana; hadi git annene, çocuğu da bir daha göremezsin demezler mi? çocuğu sana düşman yetiştirmezler mi?
lütfen anne babanı üzme daha fazla...ne demek senede 2 kere 1-2 gün....onların sana hiç ihtiyacı olmayacak mı sanıyorsun? hastalandıklarında bir bardak suyu evladından beklemeyecekler mi? buna hakları yok mu?
hangi insan evladı anasını-babasını silebilir....sebep ne olursa olsun...
annen baban seni bugünlere getirdi, annen 9 ay karnında taşıdı,geceleri uyumadı sana baktı, yemedi sana yedirdi..ne için? bir erkek uğruna onu hayatından sil diye mi? yazık çook yazık...

ileride evladın sana aynı şeyleri yapsa ne düşünürdün? kahrolmaz mıydın?

tamam eşim dediğin adamı seviyorsun, ama git ve ailene saygı duyması gerektiğini, yoksa senin de onun hayatında olmayacağını kesin olarak anlamış olsun....
zaten onun bu şartlarda vereceği karar ile, seni gerçekteb sevip sevmediğini de anlamış olacaksın...
gençliğine ve bebeğine vee anne babana yazık etme ne olursun...

boşa dil döküyorsun bence datlummm kararını çoktan vermiş ne desek boşş o eşi için her eziyete razı ama kocası onun için hiç bir şey yapmıyacak :umursamaz::umursamaz:

valla bende gerildim...zor tutuyorum kendimi...bende anneyim..13-14 yasinda kizlarim var...büyük konusmaktan cok korkarim...o yüzden fazla agir yazmamak icin kendimi zor tutuyorum...ama..o anne baba hakkini helal edecekmi acaba bu hanfendiye...en cok onlara üzüldüm...dünya tersine iste...bazi anne babalarinda hic umurlarinda olmaz..evlatlari cehennem gibi bir evlilik yasasa elinden tutup yardim etmezler...ama böyle sahip cikan anne babalarinda deyeri kiymeti bilinmiyo..benim böyle annem babam olacak basima tac ederidim..:a015:

ya kızlar ben size bişey söyliyimmi ?

bu konu uydurma inanınki..yalan ya...insanları germek için herşeyi yapıyor..belkide bilgisayarın karşısında kös kös gülüyor şimdi...böyle senaristler çok...bu kadar safffffff kimse olamaz..

tamam ....tamam....karar verdin onu bırakamıyorsun.....aşkın ikinizi ayakta tutacağını düşünüyorsun tamam...

madem aileni sildin ..
önce bir hat aldır...
sonra tek başına bakkala markete çıkmaya başka..
kitap oku falan..
bebeğinin de eşyaları düzmeye başlayın az kaldı doğumuna...
kocanla da nikah yapın..
mutlu mesut yaşayın..
buna inanıyorsun madem ..mutluluklar dilerim tatlım...
herşey gönlünce olsun ..oğlunun adına ne vereceksiniz...

yani ben kabu lettim senin dediklerini ikna oldum..kocanı seviyorsun orda kalmak istiyorsun..hayırlısı bebeğine hazırlıklara başla o zaman bu akşamda kocana güzel bir sofra kur kaynananlarıda çağar yemeğe ..bari orda mutluluk oyununu oyna belki ilerde düzelir araları..

oğlunun adı kayınpederinin adı olur bence

eşinin şuanda düşündüğü sadece bebek,bebek doğduktan sonra annesinin üstüne kaydettirir dadlumm da anasının evine yollanır,ondan sonra aklı başına gelir.

Back