- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
kendimi çok güçsüz hissediyorum..birine herşeyinle bağlanıpta böyle şeyler yaşamak çok zor..şimdi hiç birşey eskisi gibi olamayacak..ben eski ben olamıycam..Allahım bu nasıl bir duygu bilemiyorum..hala umut etmeye çalışıyorum..hala düzelmesini istiyorum..
Ne demek haketmiyorum. Tabi ki hakediyorsun, daha doğrusu hakedeceksin. Sen bir hata yaptın, hatanı düzelt ve yoluna devam et. Bak son kez söylüyorum paran yoksa ben sana internetten bilet alayım ya da ske isimli arkadaş da seni götüryeim diyor. Onu ara. Eşine gideceğim demeden gitmen gerekiyor, maalesef. Gideceğim dersen seni nelerin beklediğini göremiyorsun. O yüzen durma daha çık git.
canım eşim ailesiyle evleri birleştiricekmiş..ne uzağa gitmesi..
Şuan bu çocukta arkadasın eşinin hakkı yok.. Ortada resmi bi nikah olmadığı için arkadaş doğum yaparsa çocugu sadece kendi üstüne alabilir. Babanın soyadını alması için resmi işlermler gerekiyor.Ben çok net bilmiyorum ama hukukçu arkadaslarımız açıklayabilir olayı. Zaten resmi nikah olsa bile yeni doğmuş bi çocugu kimse annesinden ayıramaz..
babamın bana ağlayarak sarılıp,kızım ben bu kadar kötü bir babamıydım demesi gözümün önünden gitmiyor.bu kaçıncı paspas oluşumuz kızım demesi..değermiydi demesi..babamı hiç öyle görmemiştim..ve burdan gidip yüz felci geçirmesi.. taşıyamıyorum bu yükü..şuan hüngür hüngür ağlıyorum..ben kimimki aileme bunları yaşattım..ben hiç birşeyi haketmiyorum..
gidecem..ama şuan değil..kararımı verdim..akşam..yada yarın..sadece kendimi toparlamam lazım..kendimi iyi hissetmiyorum..
o daha ne yapıcağınıda bilmiyo bence eğer kafasına koysaydı orda bi dk bile durmazdı düzeliceğini falan düşünüyo sanırım:/arkadaşım valla kahroldum burda yaaa olmazki böyle,valla atlayıp arabaya gelicem oraya
seni alıp evime getireyim 2 gün misafirim ol sonra beraber gideriz
arkadaşım valla kahroldum burda yaaa olmazki böyle,valla atlayıp arabaya gelicem oraya
seni alıp evime getireyim 2 gün misafirim ol sonra beraber gideriz
gidecem..ama şuan değil..kararımı verdim..akşam..yada yarın..sadece kendimi toparlamam lazım..kendimi iyi hissetmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?