• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

teşekkür ederim çok iyisin..
bana düşün ben sana kalda demiyorum git te demiyorum dedi..kaçar gibi gitmek istemiyorum..akşam gelsin gitmek istediğimi söylüycem..ben gitmek istedikten sonra beni zorla bu evde tutamaz.zaten bana kal da demiyor..bu akşam gidicem bu evden..kararımı verdim artık..

rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun işlh. ne diyim valla en doğru kararı verdin.hakkında hayırlısı

vefasız,kötü bir evlat olduğunu düşünüyorsun..
hadi bunun tersini yapta ispatla kendini anene babana onları ne kadar çok sevdiğini göster..
kendine kızıyorsun ya işte sana fırsat bu vicdan azabından kurtulman için babanı iyileştirmen için sana fırsat..alyans mı bozdurucan altın mı bozdurucan bakkaldan borçmu alıcaksın ne yapacaksan al ve kahrolası evden çık....
kaynanana da bakklala gidiyorum de manava gidiyorum de...
çıkamıyorsan zaten üstüne birde hapis hayatı yaşıyorsun demekki...

Nasıl güvenebiliyosun sana bişey yapmayacağına ve seni terminale götüreceğine,

Öyle bi sinirle sana vurmaya bile kalkar,ALLAH korusun gidiyosan çocuğumu

götüremezsin falan deyip karnına vurmasın düşsün diye,

Ayy aklıma herşey geliyo yani...
bilmiyorumkismile

Arkadaşlar nikahsız diye çocuk üstünde hak iddia edemez diye bişi yok ..
Biraz zamanını alır ama dna testiyle hallolur herşey ..
He şu var mahkeme emzikli çocukları genelde anneye verir ..
Tabi şartlar gözönünde alınır ..

Haklısın ama nikah yaparlarsa bir ay sonra boşanma davası açsa bile çok sürünür arkadaş. Tabi çocuğu evli de olsa alamazlar, çok küçük. Ama o adam asla kendisi boşanma davası açmaz, anlaşmalı da boşanmaz. KAldı ki anlaşmalı boşanmalarda evlilik bir yılı doldurmadan boşamıyor genelde hakimler. bu durumda boşanmak için ayrı velayet için ayrı uğraşması gerekir dadlum'un. O uğraşacağına adam babalık davası açsın, o uğraşsın.

bana düşün ben sana kalda demiyorum git te demiyorum dedi..kaçar gibi gitmek istemiyorum..akşam gelsin gitmek istediğimi söylüycem..ben gitmek istedikten sonra beni zorla bu evde tutamaz.zaten bana kal da demiyor..bu akşam gidicem bu evden..kararımı verdim artık..
hadi bakalım inş vazgeçmezsin ama ben yenede o adamın senin gitmene izin erceğini pek sanmıyorum kaldıki seni etkilemeyi çok iyi başarıyo belli akşamda aynı şekilde konuşup etkisinde kalmazsın inş bence en mantıklısı kaçar gibi haber vermeden gitmek ya neyse karar senin tabi umarım vazgeçmezsin kararından

Benim anneme babama saygısı olmayan adamın benim hayatımda işi olamaz bana diyecek annen baban bu eve giremez... ağzımı bozacam yaakötükedihüso
Ailende arkanda neyi düşünüyorsunki..
yapacak, edecek, cak cuklarla uğraşıyorsun. :kahve:

zorla tutamaz evde herhalde nikah yok ya zorla alıkoyuyor dese polislere yardımcı olur sanırsam polis böyle birsey başa gelmeyincede bilinmiyor. en mantıklısı arkadaşların dediği gibi hemen gitmen ama madem ki akşamı bekliceksin eğer baktın ters durum var alttan al sonra ertesi gün çık evden bence umarım kötü bişey gelmez başına canım Allah yardımcın olsun iyi haberlerini beklicez.

Doktor anlamıştır kayınvalidesi filan olunca yanında imam nikahı olduğunu. Resmi nikah olmadan imam nikahı yasak. Yaşı da küçük, yaşı küçükle ilişkiye girmek gönül rızası ile bile olsa ceza gerektirir.
Aslında çok koz var elinde dadlum'un ama çok bilinçsiz. Ötekilerse nasıl cin. Bak kaynana nasıl girmiş araya, doktora hemen imam nikahı yok deyivermiş. Biliyor tabi suç olduğunu.
ben istanbuldaki olay iiçin dedim annesiyle gittiği.
yahu 18'i doldurduktan sonra hamile kalmış
yani reşit!
imam nikahlı olduğu söylenirse suç onu belirttim zaten.
hastanelerde böyle bişi olamaz yahu.
bekar kadın hamile tutanak tutun!
Hangi kanunda var doğum için evlilik bağı şart diye!
bi yaşıma daha girdim.

tamam canım doğru kararı verdin.
ben eşine yinede güvenmiyorum ama sen yinede ske nin telefonunu al özelden eşin akşam bişey yaparsa onu arayabilirsin...herşey istediğin gibi olsun tatlım..
birde birşey sorucam bu kararı neye göre verdin.yani ne düşündün de bu kararı verdin??

zorla tutamaz evde herhalde nikah yok ya zorla alıkoyuyor dese polislere yardımcı olur sanırsam polis böyle birsey başa gelmeyincede bilinmiyor. en mantıklısı arkadaşların dediği gibi hemen gitmen ama madem ki akşamı bekliceksin eğer baktın ters durum var alttan al sonra ertesi gün çık evden bence umarım kötü bişey gelmez başına canım Allah yardımcın olsun iyi haberlerini beklicez.

Ya çıkıp gitmeye cesareti yok, polisi aramaya nasıl cesaret edecek. Yani annesine babasına kapıyı açamayan insan polise beni zorla tutuyorlar diyemez.

ben istanbuldaki olay iiçin dedim annesiyle gittiği.
yahu 18'i doldurduktan sonra hamile kalmış
yani reşit!
imam nikahlı olduğu söylenirse suç onu belirttim zaten.
hastanelerde böyle bişi olamaz yahu.
bekar kadın hamile tutanak tutun!
Hangi kanunda var doğum için evlilik bağı şart diye!
bi yaşıma daha girdim.

Canım doktorlar günde kaç kişi görüyor. Anlamışlardır muhakkak imam nikahı olduğunu. Bir de arkadaş 18 diyor ama 18'e girmiş. 18'i doldurmamış. Öyle olsa nikah zamanı anne baba rızası yeterdi, mahkeme izni gerekmezdi. Mahkemeye başvurduklarına göre, geçen sene 17'sine basacaktı, hakim onu bekleyin dedi. Bu sene de 18'ine basacak.

kararımdan vazgeçmeyi düşünmüyorum...
çünkü artık eminimki bu iş düzelmeyecek...eşim hiç bir zaman ailemi bu eve kabul etmeyecek..beni senede 2 kere götürücek ve ben her defasında ağlıycam üzülücem...çocuğum anneanne ve dedesini tanımadan bilmeden belki onlara düşman bir şekilde büyüyecek..annem babam orada torunlarını görmek istedikçe yıpranıcaklar...belki babama bişey olacak ve bunun vicdan azabıyla ben hiç yaşayamıycam..eşimin kini asla geçmeyecek.hep aileme düşman olacak..ben hep aileme hasret yaşıycam..

bunlar olucak eminim..bugün düzelsede yarın yine aynı meselelerden bu noktaya gelicez..
eşim evleri birleştirmeyi düşünüyor..ailesinin 24 saat lafı altında bırakıcak beni..belki çocuk 1 ken 2 olucak 3 olucak..o zaman elim ayağım hepten bağlanıcak.gidemiycem..bu süre zarfında annem babam kahrolucak..bi yandan bunun vebali..

eğer gidersem ailem çok mutlu olucak..sağ salim evime döndüm diye.çocuğum babasız büyüyecek.doğumumda bir kocam olmayacak..baba diyeceği düzgün bir adam olmayacak...Belki burayı özlüycem..eşimin karnımı sevmelerini,karnımı öpüp oğlum doğda bi seni yiyim ben demeleri gelicek aklıma..seneye bu zaman şu kadar olucak onu şu parklara götürürüz oynarız demeleri...sokakta anne baba bebek görünce hep içimde bir ukte kalıcak..keşke diyecem..keşke böyle olabilseydik.. zaman zaman pişman olucam..belkide düzelirdi diyecem..bebeğim benim babam niye yok diye karşıma çıktığında cevap veremeyip kahrolucam belki...

ama + larla - leri bir araya koyunca bakıyorumda...belkilerle hiç birşey olmuyor..Benim için hayırlı olanı 1. seçenek...2 şekildede bi yanım eksik kalıcak..şuan kendimden çok bebeğimi düşünmeyelim..
kalmamalıyım....

Ya çok karışık ilişkileriniz,elbette hiçbirşeyi haklı göstermez
ama çok merak ettim eşin neden bu kadar nefret dolu ailene,
birşeyler yazmışın ama yalan iftira filan demişinfisfisfis çok özel
değilse yazarmısın en azından daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Ya çıkıp gitmeye cesareti yok, polisi aramaya nasıl cesaret edecek. Yani annesine babasına kapıyı açamayan insan polise beni zorla tutuyorlar diyemez.

Canım doktorlar günde kaç kişi görüyor. Anlamışlardır muhakkak imam nikahı olduğunu. Bir de arkadaş 18 diyor ama 18'e girmiş. 18'i doldurmamış. Öyle olsa nikah zamanı anne baba rızası yeterdi, mahkeme izni gerekmezdi. Mahkemeye başvurduklarına göre, geçen sene 17'sine basacaktı, hakim onu bekleyin dedi. Bu sene de 18'ine basacak.

olabilir.
onun haricinde yapamazlar zira.
reşit olmamasından kaynaklanıyordur.

çünkü artık eminimki bu iş düzelmeyecek...eşim hiç bir zaman ailemi bu eve kabul etmeyecek..beni senede 2 kere götürücek ve ben her defasında ağlıycam üzülücem...çocuğum anneanne ve dedesini tanımadan bilmeden belki onlara düşman bir şekilde büyüyecek..annem babam orada torunlarını görmek istedikçe yıpranıcaklar...belki babama bişey olacak ve bunun vicdan azabıyla ben hiç yaşayamıycam..eşimin kini asla geçmeyecek.hep aileme düşman olacak..ben hep aileme hasret yaşıycam..

bunlar olucak eminim..bugün düzelsede yarın yine aynı meselelerden bu noktaya gelicez..
eşim evleri birleştirmeyi düşünüyor..ailesinin 24 saat lafı altında bırakıcak beni..belki çocuk 1 ken 2 olucak 3 olucak..o zaman elim ayağım hepten bağlanıcak.gidemiycem..bu süre zarfında annem babam kahrolucak..bi yandan bunun vebali..

eğer gidersem ailem çok mutlu olucak..sağ salim evime döndüm diye.çocuğum babasız büyüyecek.doğumumda bir kocam olmayacak..baba diyeceği düzgün bir adam olmayacak...Belki burayı özlüycem..eşimin karnımı sevmelerini,karnımı öpüp oğlum doğda bi seni yiyim ben demeleri gelicek aklıma..seneye bu zaman şu kadar olucak onu şu parklara götürürüz oynarız demeleri...sokakta anne baba bebek görünce hep içimde bir ukte kalıcak..keşke diyecem..keşke böyle olabilseydik.. zaman zaman pişman olucam..belkide düzelirdi diyecem..bebeğim benim babam niye yok diye karşıma çıktığında cevap veremeyip kahrolucam belki...

ama + larla - leri bir araya koyunca bakıyorumda...belkilerle hiç birşey olmuyor..Benim için hayırlı olanı 1. seçenek...2 şekildede bi yanım eksik kalıcak..şuan kendimden çok bebeğimi düşünmeyelim..
kalmamalıyım....

Aferin sana. Bebeğin için doğrusu bu, senin için doğrusu bu, annen baban için doğrusu bu. Belki eşin için bile doğrusu bu biliyor musun? Belki o da anne babasına daha uygun, onların istediği tarzda bir evlilik yaparsa ilerde o da daha mutlu olur. Ve dediğimi unutma, gün doğmadan neler doğar. daha 17 yaşındasın. Ben o yaştan bu yana kaç fakrlı kişiye aşık oldum, beni mutlu edecek adamı 28 yaşında buldum. Mutlaka hayat karşına büyük mutluluklar çıkaracak. Ki zaten bebeğinle birlikte sevgilerin en güzelini tadacaksın.
Ha bir de unutma çok şansılısın, annen baban herşeye rağmen arkandalar. Gitmeyi çok siteyip de annaesinden babasından çekinip gidemeyen öyle çok insan var ki.

Ana baba hakkı çok önemli onları üzme kocanı bi şekilde ikna et sorunlar neyse hallolsun gidilip barışılsın ortada çocukta var ayrı anne baba çocuğu olmanın ne demek olduğunu iyi bilirim ve biran önce kayınvalidenle aynı binada yaşamaktan vazgeç ayrıeve çıkın yoksa hiçbir zaman huzurun olmaz asla ve asla da aileni ezdirme küçük düşüttürme kendini de ezdirme olaylarları bilmiyorum belki haklılar belki suçlu amabeni ve ailemi de hep karşı taraf üzdü bende evime gelmesinler dedim ama eşim hep ikna etti benimkiler gelmiyorsa seninklerde gelmesin de bakalım doğumuna az kalmış bebeğe yazık ortamı biran önce düzeltmeye bak

kalmamalıyım....
canım tabikide 2 şekildede bir yanın eksik kalıcak ama doğru olan buu bak birde orda kalırsan kaynananlarla yaşıcaksın artık bunu kaldırabilcekmisin hayırr belki çocuğun babasız büyücek ama en azından rahat huzurlu kavgasız büyücek bu daha önemli değilmi? şu an zor gelebilir ama ilerde ne kadar doğru bir karar verdiğini anlicaksın o adamdan ne sana koca ne çocuğuna baba olmaz babanneyle dedeyi hiç söylememe bile gerek yok sanırım

Back