- 6 Şubat 2010
- 261
- 26
- 318
kararımdan vazgeçmeyi düşünmüyorum...
çünkü artık eminimki bu iş düzelmeyecek...eşim hiç bir zaman ailemi bu eve kabul etmeyecek..beni senede 2 kere götürücek ve ben her defasında ağlıycam üzülücem...çocuğum anneanne ve dedesini tanımadan bilmeden belki onlara düşman bir şekilde büyüyecek..annem babam orada torunlarını görmek istedikçe yıpranıcaklar...belki babama bişey olacak ve bunun vicdan azabıyla ben hiç yaşayamıycam..eşimin kini asla geçmeyecek.hep aileme düşman olacak..ben hep aileme hasret yaşıycam..
bunlar olucak eminim..bugün düzelsede yarın yine aynı meselelerden bu noktaya gelicez..
eşim evleri birleştirmeyi düşünüyor..ailesinin 24 saat lafı altında bırakıcak beni..belki çocuk 1 ken 2 olucak 3 olucak..o zaman elim ayağım hepten bağlanıcak.gidemiycem..bu süre zarfında annem babam kahrolucak..bi yandan bunun vebali..
eğer gidersem ailem çok mutlu olucak..sağ salim evime döndüm diye.çocuğum babasız büyüyecek.doğumumda bir kocam olmayacak..baba diyeceği düzgün bir adam olmayacak...Belki burayı özlüycem..eşimin karnımı sevmelerini,karnımı öpüp oğlum doğda bi seni yiyim ben demeleri gelicek aklıma..seneye bu zaman şu kadar olucak onu şu parklara götürürüz oynarız demeleri...sokakta anne baba bebek görünce hep içimde bir ukte kalıcak..keşke diyecem..keşke böyle olabilseydik.. zaman zaman pişman olucam..belkide düzelirdi diyecem..bebeğim benim babam niye yok diye karşıma çıktığında cevap veremeyip kahrolucam belki...
ama + larla - leri bir araya koyunca bakıyorumda...belkilerle hiç birşey olmuyor..Benim için hayırlı olanı 1. seçenek...2 şekildede bi yanım eksik kalıcak..şuan kendimden çok bebeğimi düşünmeyelim..
kalmamalıyım....
bir tarafın hala istemiyor gibi senin gibi düşünemeyiz tabiki ama;bu adam anlattıklarına bakılırsa zaten senin bu hayallerini gerçekleştirebilecek kapasiteye sahip değil,bu yüzden hiç üzülüpte boşuna canını yakma,umuruım kararından vazgeçmezsin...