• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

kararımdan vazgeçmeyi düşünmüyorum...
çünkü artık eminimki bu iş düzelmeyecek...eşim hiç bir zaman ailemi bu eve kabul etmeyecek..beni senede 2 kere götürücek ve ben her defasında ağlıycam üzülücem...çocuğum anneanne ve dedesini tanımadan bilmeden belki onlara düşman bir şekilde büyüyecek..annem babam orada torunlarını görmek istedikçe yıpranıcaklar...belki babama bişey olacak ve bunun vicdan azabıyla ben hiç yaşayamıycam..eşimin kini asla geçmeyecek.hep aileme düşman olacak..ben hep aileme hasret yaşıycam..

bunlar olucak eminim..bugün düzelsede yarın yine aynı meselelerden bu noktaya gelicez..
eşim evleri birleştirmeyi düşünüyor..ailesinin 24 saat lafı altında bırakıcak beni..belki çocuk 1 ken 2 olucak 3 olucak..o zaman elim ayağım hepten bağlanıcak.gidemiycem..bu süre zarfında annem babam kahrolucak..bi yandan bunun vebali..

eğer gidersem ailem çok mutlu olucak..sağ salim evime döndüm diye.çocuğum babasız büyüyecek.doğumumda bir kocam olmayacak..baba diyeceği düzgün bir adam olmayacak...Belki burayı özlüycem..eşimin karnımı sevmelerini,karnımı öpüp oğlum doğda bi seni yiyim ben demeleri gelicek aklıma..seneye bu zaman şu kadar olucak onu şu parklara götürürüz oynarız demeleri...sokakta anne baba bebek görünce hep içimde bir ukte kalıcak..keşke diyecem..keşke böyle olabilseydik.. zaman zaman pişman olucam..belkide düzelirdi diyecem..bebeğim benim babam niye yok diye karşıma çıktığında cevap veremeyip kahrolucam belki...

ama + larla - leri bir araya koyunca bakıyorumda...belkilerle hiç birşey olmuyor..Benim için hayırlı olanı 1. seçenek...2 şekildede bi yanım eksik kalıcak..şuan kendimden çok bebeğimi düşünmeyelim..
kalmamalıyım....

bir tarafın hala istemiyor gibi senin gibi düşünemeyiz tabiki ama;bu adam anlattıklarına bakılırsa zaten senin bu hayallerini gerçekleştirebilecek kapasiteye sahip değil,bu yüzden hiç üzülüpte boşuna canını yakma,umuruım kararından vazgeçmezsin...

Eşin senin aileni kabul etmiyor ama, kendi ailesiyle evleri birleştirmeyi düşünecek kadar bencil bir insan. Eşinin aileside, eşinde biraz vicdan taşısalardı seni ailenden koparmaya çalışmazlardı. Çocuğun doğmadan oradan kaçmazsan senin yavrunu da elinden alırlar canım, bu yüzden doğum yapmadan hemen git oradan. Yaşın küçük diye sana ve ailene yapmadığını bırakmamış bu terbiyesiz, vicdansız insanlar. Yazıklar olsun, hiçmi hatırın yoktu ailene bu şekilde davranmayı içlerine sindirebildiler. Sende de hata çok, annene babana bunları yapan adamı hala sevdiğini söylüyorsun...

,

iki seçeneği bende karşılaştırdım..
eğer kalırsan evet çocuğunuzu parklara götürebilirsiniz ama eve dönünce yine kaynanalarla sorunlar başlicak.. yani kalırsan sorunların hiç bitmicek..
ama yaşın daha 18---onsekizz daha hayatın çok başındasın..hem eğer şimdi gidersen bir daha hata yapacağını zannetmiyorum bundan sonraki hayatında daha doğru kararlar vereceksin..

kendimi çok güçsüz hissediyorum..birine herşeyinle bağlanıpta böyle şeyler yaşamak çok zor..şimdi hiç birşey eskisi gibi olamayacak..ben eski ben olamıycam..Allahım bu nasıl bir duygu bilemiyorum..hala umut etmeye çalışıyorum..hala düzelmesini istiyorum..

çünkü artık eminimki bu iş düzelmeyecek...eşim hiç bir zaman ailemi bu eve kabul etmeyecek..beni senede 2 kere götürücek ve ben her defasında ağlıycam üzülücem...çocuğum anneanne ve dedesini tanımadan bilmeden belki onlara düşman bir şekilde büyüyecek..annem babam orada torunlarını görmek istedikçe yıpranıcaklar...belki babama bişey olacak ve bunun vicdan azabıyla ben hiç yaşayamıycam..eşimin kini asla geçmeyecek.hep aileme düşman olacak..ben hep aileme hasret yaşıycam..

bunlar olucak eminim..bugün düzelsede yarın yine aynı meselelerden bu noktaya gelicez..
eşim evleri birleştirmeyi düşünüyor..ailesinin 24 saat lafı altında bırakıcak beni..belki çocuk 1 ken 2 olucak 3 olucak..o zaman elim ayağım hepten bağlanıcak.gidemiycem..bu süre zarfında annem babam kahrolucak..bi yandan bunun vebali..

eğer gidersem ailem çok mutlu olucak..sağ salim evime döndüm diye.çocuğum babasız büyüyecek.doğumumda bir kocam olmayacak..baba diyeceği düzgün bir adam olmayacak...Belki burayı özlüycem..eşimin karnımı sevmelerini,karnımı öpüp oğlum doğda bi seni yiyim ben demeleri gelicek aklıma..seneye bu zaman şu kadar olucak onu şu parklara götürürüz oynarız demeleri...sokakta anne baba bebek görünce hep içimde bir ukte kalıcak..keşke diyecem..keşke böyle olabilseydik.. zaman zaman pişman olucam..belkide düzelirdi diyecem..bebeğim benim babam niye yok diye karşıma çıktığında cevap veremeyip kahrolucam belki...

ama + larla - leri bir araya koyunca bakıyorumda...belkilerle hiç birşey olmuyor..Benim için hayırlı olanı 1. seçenek...2 şekildede bi yanım eksik kalıcak..şuan kendimden çok bebeğimi düşünmeyelim..
kalmamalıyım....

canım öle düşünme belki bu tavrından ötürü eşin pişman olup gelcek ailenin elini öpecek.
hayat bu kimbilir..Hem eşinin sevgisi çıkacak ortaya anlayabildin mi?

kendimi çok güçsüz hissediyorum..birine herşeyinle bağlanıpta böyle şeyler yaşamak çok zor..şimdi hiç birşey eskisi gibi olamayacak..ben eski ben olamıycam..Allahım bu nasıl bir duygu bilemiyorum..hala umut etmeye çalışıyorum..hala düzelmesini istiyorum..

Eski sen olmayacağın kesin. Ama bundan sonra çok daha güçlü, kendisinin, bebeğinin ve ailesinin mutluluğu için neler yapabileceğini görmüş, bütün bunları sırtlamış, başı dimdik yürüyebilecek bir kadın olacaksın.
Ben yeni halini tercih ederdim senin yerinde olsam.

Evet sen eski sen olmayacaksın..daha olgun,hatalardan sıyrılmış bir anne olacaksın ama en önemlisi mutlu olacaksın mutlu..Hem sadece sen değil anneni babanı seni sevenleri ve hatta bizi mutlu edeceksin..lütfen bu adama umut bağlama artık senin bu zaafını kullanıyor..lütfen kendini ezdirme..

birde çok duygusal davranma artık mantığınla yaklaşmaya bak bırak bence anneli babalı çocukları ne anneler var çocuklarını senelerde tek başlarını büyütüp okutan adam eden sende yaparsın herşey anne baba ve çocuk değil babasız büyümek zor belkide bilemiyorum o duyguyu ama inan çocuğunun öyle bir aileyede ihtiyacı olacağını sanmıyorum hem yaşın küçükmüş zaten meslek al eline sınavlara gir canım bişiler yap ve inan çocuğuna o kadar iyi bakarsın ki duygusal düşünme sakın bırak duygularını bi kenara çocuğun anlıcak yaşa geldiğindede anlatırsın bu kadar basit bu zamanın çocukları daha zekiler maşallah

canımm antipati kurarak senin gibi düşünmeye çalışıyorum,bebeğinin babasız biüyümesini istemiyorsun haklı olarak,ama senin hayal ettiğin dünyayı sana verebileceğini sanmıyorum.

karar senin istersen özelden tlf numu veriyim sana kararını değiştirirsen seni götürebilirim

kalmamalıyım....

bende hayatında ilk defa doğru bi karar aldığını düşünüyorum evliliğinle ilgili...
Hakkında hayırlısı olur inşallah...

Ne hakla karışır benim misafirime ..
O ev kendinin evi olduğu kadar benimde evim...Kendi ailesi nasıl giriyorsa benim ailemde girebilir evime

Annen yanlış yapmış..Nolursa olsun iş ortamına özelini anlatmamalıydı( Patrona anlatmış ayrılcaklar diye)
Annenle eşin aarasında kalmışsın..Anneninde dili durmuyor anlaşıldığı kadarıyla

ben anneme sarılıyorum ağlıyorum..babama sarılıp ağlıyorum..onlar ağlıyolar hüngür hüngür..babam dediki kızım gel götüreyim senide..sen benim başımın tacısın..yok baba dedim.düzelicek herşey merak etmeyin..

Babanın sözü beni çok duygulandırdı
baban 1ay önce hastanede yattıda Bu adam seni Babanı görmeye göndermemişti
Daha ne bekliyosun..
Yerinde olsam kalkar giderim...
Arasın bulsun..Koşsun biraz peşimden..Her dediğine he diyosun diye kukla ederim sanmış
Korkut biraz gözünü..
Biraz değişiklik olur hem senin içinde...

ahh bee tatlımmm ınsan kaderını belırleyemıyorkıııı çizileni yaşiyosunnnnnnn ALLAH yardımcın olsunnn hakkında hayırlısı olsun

babamın bana ağlayarak sarılıp,kızım ben bu kadar kötü bir babamıydım demesi gözümün önünden gitmiyor.bu kaçıncı paspas oluşumuz kızım demesi..değermiydi demesi..babamı hiç öyle görmemiştim..ve burdan gidip yüz felci geçirmesi.. taşıyamıyorum bu yükü..şuan hüngür hüngür ağlıyorum..ben kimimki aileme bunları yaşattım..ben hiç birşeyi haketmiyorum..

kaçan kovalanırrr derler hepp gıtt bıraz zman araya gırsınnnn belkıde cookm pısman olur cocugunu senııı yeırnızı belkı zaman araya gırdıkten sonraaaa anlarrrrr ama yınde hayırlısı olsun

babamın bana ağlayarak sarılıp,kızım ben bu kadar kötü bir babamıydım demesi gözümün önünden gitmiyor.bu kaçıncı paspas oluşumuz kızım demesi..değermiydi demesi..babamı hiç öyle görmemiştim..ve burdan gidip yüz felci geçirmesi.. taşıyamıyorum bu yükü..şuan hüngür hüngür ağlıyorum..ben kimimki aileme bunları yaşattım..ben hiç birşeyi haketmiyorum..

Ne demek haketmiyorum. Tabi ki hakediyorsun, daha doğrusu hakedeceksin. Sen bir hata yaptın, hatanı düzelt ve yoluna devam et. Bak son kez söylüyorum paran yoksa ben sana internetten bilet alayım ya da ske isimli arkadaş da seni götüryeim diyor. Onu ara. Eşine gideceğim demeden gitmen gerekiyor, maalesef. Gideceğim dersen seni nelerin beklediğini göremiyorsun. O yüzen durma daha çık git.

kaçan kovalanırrr derler hepp gıtt bıraz zman araya gırsınnnn belkıde cookm pısman olur cocugunu senııı yeırnızı belkı zaman araya gırdıkten sonraaaa anlarrrrr ama yınde hayırlısı olsun

evet bende katılıyorum..zaten eğer gelmezse peşinden,pişman olmazsa da doğrusunu yapmışsındır gitmekle..

Hamilelikten dolayı duygusalsın bukadar... Geçici bi duygu olduğunu düşün...
Adam nikah bile yapmamış sana, sen herşeyinle bağlandığını söylüosun... gidicem dediğinde tepki bile vermemiş, inanı rmısın kavga etse kızsa daha çok sevinirdim senin adına, en azından kaybetme korkusu var derdim, ama canın yansa da yanmasa da bunu kabullenmen lazım, o adamın umrunda değilsin...
Bu yüzden mutlu aile tablosu hayallerini bi kenara bırakıp daha güçlü, daha dik durman lazım...
Umarım bundan sonraki hayatında daha az yanlış yapar ve daha çok mutlu olabilirsin...

okuduklarımdan anladığım kadarıyla bencede en hayırlısı ailene dönmen. ama hayat senin hayatın iyice düşün kararını ona göre ver.umarım hakkında hayırlısı olur.

ya ağlamayı bırak artık kızım vallahi orda yaşıyo olsam seni gelir alır götürür teslim ederdim şuan o kadar sinirlendim ki çok çaresizsin evet yükü kaldıramıyosun evet ama bunları yaşamana neden olanda o terbiyesiz adam ve ailesi ah Allahım bi kaşık suda boğmak vardı onları ay tutamıyorum kendimi kötükedihüso:oklava:

Back