• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

Allah yardımcın olsun dadlumm
kucuk yasta nelerı yasamaya mahkum olmussun...yazık.
Nasıl olduda bu ınsanla tanısıp evlendın, hayret...
Baska turlu bır ınsanmıydı baslarda?? Senı tutmamıs, cok yazık, nasıl es olunur bılmıyor esın, orda kaybetmısın, dıger hanımların dedıklerıne katılıyorum, kendını dusun, ezdırme, aılen asla senden vazgecmez, fakat esınınkıler ......?
Bu ısın sonunu rabbım en hayırlı sekılde sonlandırsın ınsallah...

kendimi çok güçsüz hissediyorum..birine herşeyinle bağlanıpta böyle şeyler yaşamak çok zor..şimdi hiç birşey eskisi gibi olamayacak..ben eski ben olamıycam..Allahım bu nasıl bir duygu bilemiyorum..hala umut etmeye çalışıyorum..hala düzelmesini istiyorum..

hala düzelmesini istiyorum dersen kendi kendinin inancını kırarsın,şartlama kendini buna,
eşinle düzelse bile kayınvalidenlerden yana huzurun olmayacak dolayısıyla yine eşin etkilenecek bundanlardan ,yapma allah aşkına ,

Okuyunca o kadar kötü hissettimki kendimi .Olamaz böyle bişi dedim. Senin annen baban kimse hiç kimse büyük konuşmayayım benim anamdan babamdan önemli değil çocugum hariç.Kocamı eninde sonunda başkasıda olsa bulunur.Şahsen benim fikrim ben öyle bir kocayı sevemezdim nefret ederdim.Annenizi babanızı sevmeyebilir eşiniz ama saygı göstermek zorunda.Size birşey olsa canı yancak sadece onlardır .Yapmayın annenizi babanızı 2.plana atmayın.Allah yardımcınız olsun. Anneniz bakar çocuga sizde çalışırsınız çok zor değil.

Ne demek haketmiyorum. Tabi ki hakediyorsun, daha doğrusu hakedeceksin. Sen bir hata yaptın, hatanı düzelt ve yoluna devam et. Bak son kez söylüyorum paran yoksa ben sana internetten bilet alayım ya da ske isimli arkadaş da seni götüryeim diyor. Onu ara. Eşine gideceğim demeden gitmen gerekiyor, maalesef. Gideceğim dersen seni nelerin beklediğini göremiyorsun. O yüzen durma daha çık git.

gidecem..ama şuan değil..kararımı verdim..akşam..yada yarın..sadece kendimi toparlamam lazım..kendimi iyi hissetmiyorum..

kararı verdin,artık kendini üzme bebeğini düşün erken doğum olur birde ona üzüzlürsün..
artık olan oldu ban gör eşinde pişman olacak yaptıklarında gelip annennin babanın elini öpecek..konuşmadan çözümew ulaşmış hiç bir şey yok..
arada kaldın evet ama doğru taraf annenle baban...
şimdi sakin ol...
madem bekleyeceksin akşama eşini bekle..
karşı gelirse tamam de..
yarın çekip gidersin...
hiç kafanı yorma gerekirse biz sana para göndeririz canım yardımcı oluruz...
sen yeterki sakin ol...

canım eşim ailesiyle evleri birleştiricekmiş..ne uzağa gitmesi..

hala eşim diyosun ya o senin eşin değil bu saatten sonrada sakın nikah yapma eşin nikah yapalım doğumdan sonra hakim karşısına çıkar sende hakkını alırsın diyormuş bence sana vereceği hak bir araba sopa o kendini düşündüğü için nikahı yapıp doğumdan sonra ayrılalım diyor çünkü çocuk üzerinde hak talep etme hakkı olacak onun o zaman mahkemedede böyle ipsiz sapsız iddiaları sıralayınca bilmiyorum ama kendine inandırabilir senin ailen hakkında bunca şeyi söyleyip seninde sesinin çıkmadığı onu susturamadığın gibi hakimide susturabilir şeytan tüyümü vardır ne
daha yaşın çok genç doğurmadan kaç kurtar kendini bundan sonrada sen annene babana hasret yaşayacağına o yavrusuna hasret olsun bakalım nasıl oluyomuş

Şuan bu çocukta arkadasın eşinin hakkı yok.. Ortada resmi bi nikah olmadığı için arkadaş doğum yaparsa çocugu sadece kendi üstüne alabilir. Babanın soyadını alması için resmi işlermler gerekiyor.Ben çok net bilmiyorum ama hukukçu arkadaslarımız açıklayabilir olayı. Zaten resmi nikah olsa bile yeni doğmuş bi çocugu kimse annesinden ayıramaz..

bende nikah olmadığı için bebeği o taraf alırsa bi hakka sahip olamayacağını düşünmüştüm bu konularda benimde çok bi bilgim yok ama haklısın sanırım anneden ayıramazlar nikah yapmayan kocası ve suçluda o

babamın bana ağlayarak sarılıp,kızım ben bu kadar kötü bir babamıydım demesi gözümün önünden gitmiyor.bu kaçıncı paspas oluşumuz kızım demesi..değermiydi demesi..babamı hiç öyle görmemiştim..ve burdan gidip yüz felci geçirmesi.. taşıyamıyorum bu yükü..şuan hüngür hüngür ağlıyorum..ben kimimki aileme bunları yaşattım..ben hiç birşeyi haketmiyorum..

Babana bende üzüldüm, ama bunların olmasında onların da suçu var... 17 yaşında evlenicem dediğinde "höt" demeyi bilmeleri gerekiyordu...
Bu yaşta evlilik kararı ve sorumluluğu alamayacağını sen bilemeyebilirisn ama hayat tecrübesi olan bir aile olarak onların bilmesi gerekiyordu...
Allah yinede ne bir evlada, nede bir aileye yaşatmasın hiçbirini... eminim ki çok zordur...
Ama eskiyi düşünüp kendini kahretmek yerine, bence de akşamı beklemeden çık git o evden.... Öylece salıvereceklerini zannetmiyorum....

arkadaşım valla kahroldum burda yaaa olmazki böyle,valla atlayıp arabaya gelicem oraya
seni alıp evime getireyim 2 gün misafirim ol sonra beraber gideriz

senin şimdiye kadar bu adamı değil sevmek nefret etmen gerekiyordu. hadi aşk gözünü kör etti diyelim inanki zaman içinde o gözlerin açılacak ve bu yaptıklarından sonra o adamı değil sevmek resmen nefret edeceksin ama bu arada iş işten geçmiş olacak. eş bir yerde el oğludur, bugün var yarın yoktur ama annen ve baban.... of allah'ım şu an onların durumunu düşünemiyorum bile... şu an sen onları diri diri mezara sokmuş durumdasın bence... bir an önce toparlan ailene sahip çık, onlar da sana. çocuğunda mutlu, huzurlu bi ortamda büyüsün. babasız büyümek ölüm değildir. bende babasız büyüdüm. babam varken hergün kavga gürültü vardı, hiç mutlu değildim. iyi ki ayrıldılar da huzura erdim. çocuğun için korkma huzursuz bi ortamda büyümektense babasız büyümek çok daha iyidir bazen.

arkadaşım valla kahroldum burda yaaa olmazki böyle,valla atlayıp arabaya gelicem oraya
o daha ne yapıcağınıda bilmiyo bence eğer kafasına koysaydı orda bi dk bile durmazdı düzeliceğini falan düşünüyo sanırım:/

Allah razı olsun.çok sağol..çok düşüncelisin çok iyisin..ama dediğim gibi verdim ben kararımı zaten..ama şuan çıkıp gitmeye gücüm yok..gerçekten..mafoldumben
akşamı beklemek istiyorum sadece.

gidecem..ama şuan değil..kararımı verdim..akşam..yada yarın..sadece kendimi toparlamam lazım..kendimi iyi hissetmiyorum..

Ben sana birşey diyeyim ama kızma,sen bu kafayla hiçbiryere
gitmezsin hayatı da zehir edersin hem kendine hem yavruna,
elbette yaşayan bilir dile kolay madem cidden ayrılmak istemiyorsun
eşinden biraz zaman iste kafanı toplaman için bugün akşam bin git.
Eğer bu sürede eşin pişman olur gelirse 2 aileyle de olaylar düzene
girene kadar görüşmemeyi teklif et madem olaylar hep onların etrafında
dönüyor.aramazsa da seni zaten gözden çıkarmş demektir.
m kendini hem onu testedersin yani,hem de hamileliğinin son günlerini
ya da bebeğinle ilk günleri mis gibi huzur içinde geçirirsin kaybedeceğin birşey yok dimi:teselli:

inatcisin daddlummm
inadin yüzünden bu hale gelmissin
hala devam ediyosun surda 50 kisi söylüyor
git onun göndermesini bekleme diye
insallah hayatini dahada zorlastirmazsin canim ne diyim
allah yardimcin olsun

Kaynanam yüzünden nişanlım evi terketti :( Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar hayırlı akşamlar.
kaç gündür canım aşırı sıkkın. Düğünüme 21 gün var.ama birbirinden fena 2 görümcem ve kaynanam yüzünden en güzel günlerim ağlayarak geçiyor

Kaynanam bana hiç birşeyi layık görmüyor.1 senedir nişanlıyız 1 senedir yaptıkları beni bitirdi. herşeye ne gerek var diyor. bizim nişanımız olmadı sayılır.evde 1 yüzük taktık sadece. bu zamana kadar yaptıklarını sineye çektim.düğün günüm geliyor dedim.
evimizi binbir zorlukla nişanlım tuttu.kaynanamların üst katı
ama beraber oturmaktan iyidir. kadın ne olsa benden biliyor. aramayan kadın 2 gün önce annemi aradı. annemde şaşırdı.
annem hal hatır sorarken kaynanam demez mi kına elbisesini siz alıyosunuz.biz ayrı şehirlerdeyiz.çeyizlerimin bi kamyon gibi bişeyle gitmesi lazım.kadın tutturdu ben gelipte çeyiz alamam banane sizin çeyizinizden. anneme dediki sen anneyle oğlunu ayırdın,alışmışsın.senin kıızın oğlumu benden kopardı.ve daha bir sürü laf,hakaret. annem hüngür hüngür ağladı..bende bi yandan ağlamaya başladım.sonra babam geldi anlattık.kaynatamı aradı.nişanı bitirdiler

nişanlım babamı aradı konuştu.annem babam karışmıyor ben yapıcam herşeyi dedi..
annesi olucak kadın eşyalarını kapıya koymuş
o da kiraladığımız eve gitmiş.2-3 gündür orda kalıyor. ama evde eşya yok bişey yok.ne yiyo ne içiyo hiç bilmiyorum.2 gündür sinirimden ağlıyorum..
Bu mubarek günlerde benim en güzel günlerimi zehir edenleri Allaha havale ediyorum

ah eb tatlım senınkı daha evlenmeden baslamısss esın ozman aılenle arası ıyımıs sankıı konusmalardan bellıı neden sonradan boyle olmuskııııııııı bence kaynann senı esınden ayrımak ıstıyor bundan dolayı annesının doklduruslarına gelıyor bunun ıcın hem evı onlarla bırlık yapmak ıstıyor hemde aılenı ıstemıyorrr keske esın bıraz uzaklarda evıu tutsanız ama bence hersey ıcın artık cok geeeeecc gıt bırazz ayrı kalın anlasın senın degerınııııı aılenı bılsınnn hıc etmesınnnn belkıı ayrılık aklını basına gıtırır

Son düzenleme:
soluksuz şekilde okudum yazılanları
annen ve babana okadar üzüldimkii :gitme: bir anne babayı bu kadar düşürmemek gerekirdi onlar sensiz olabilirmi sen onların canısın..senin üzülmeni sıkıntı içinde olmanı isterlermi..hele ki elalemin biri gelip kızlarını alıp birde görüşmemesi için ambargo koymasına hangi anne baba kabullenir..Her ne olursa olsun ister ailem suçlu olsun..Onlar benim annem babam yaaa ötesi var mı?

Gitme kararı vermişsin kendini toparladıktan sonra bence en güzel karar..

bende 18 yaşında evlendim çok şükür bu şekilde eziilmedim bence yaşlada çok ilgisi yok tamam yaş küçük olunca daha çok eziyolar o ayrı ama sonuçta bu evliliğin hertarafı hata !
en başta eşin aileni istemiyorum dediğinde tavrını koyacaktın benle evlendiysenn beni seviyosan onlarıda seviceksin dicektinnn aileni küçük düşürmücektin değersiz göstermicektin....

tabi bazı şeyler seninde elinde olmamış sürekli kendini suçlama bebeğini düşün
önemli olan onun mutluluğu ve huzuru o evde bebeğine huzuru sağlayamıcaksan çık git

Back