Kaynanam yüzünden nişanlım evi terketti
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar hayırlı akşamlar.
kaç gündür canım aşırı sıkkın. Düğünüme 21 gün var.ama birbirinden fena 2 görümcem ve kaynanam yüzünden en güzel günlerim ağlayarak geçiyor
Kaynanam bana hiç birşeyi layık görmüyor.1 senedir nişanlıyız 1 senedir yaptıkları beni bitirdi. herşeye ne gerek var diyor. bizim nişanımız olmadı sayılır.evde 1 yüzük taktık sadece. bu zamana kadar yaptıklarını sineye çektim.düğün günüm geliyor dedim.
evimizi binbir zorlukla nişanlım tuttu.kaynanamların üst katı
ama beraber oturmaktan iyidir. kadın ne olsa benden biliyor. aramayan kadın 2 gün önce annemi aradı. annemde şaşırdı.
annem hal hatır sorarken kaynanam demez mi kına elbisesini siz alıyosunuz.biz ayrı şehirlerdeyiz.çeyizlerimin bi kamyon gibi bişeyle gitmesi lazım.kadın tutturdu ben gelipte çeyiz alamam banane sizin çeyizinizden. anneme dediki sen anneyle oğlunu ayırdın,alışmışsın.senin kıızın oğlumu benden kopardı.ve daha bir sürü laf,hakaret. annem hüngür hüngür ağladı..bende bi yandan ağlamaya başladım.sonra babam geldi anlattık.kaynatamı aradı.nişanı bitirdiler
nişanlım babamı aradı konuştu.annem babam karışmıyor ben yapıcam herşeyi dedi..
annesi olucak kadın eşyalarını kapıya koymuş
o da kiraladığımız eve gitmiş.2-3 gündür orda kalıyor. ama evde eşya yok bişey yok.ne yiyo ne içiyo hiç bilmiyorum.2 gündür sinirimden ağlıyorum..
Bu mubarek günlerde benim en güzel günlerimi zehir edenleri Allaha havale ediyorum
ah eb tatlım senınkı daha evlenmeden baslamısss esın ozman aılenle arası ıyımıs sankıı konusmalardan bellıı neden sonradan boyle olmuskııııııııı bence kaynann senı esınden ayrımak ıstıyor bundan dolayı annesının doklduruslarına gelıyor bunun ıcın hem evı onlarla bırlık yapmak ıstıyor hemde aılenı ıstemıyorrr keske esın bıraz uzaklarda evıu tutsanız ama bence hersey ıcın artık cok geeeeecc gıt bırazz ayrı kalın anlasın senın degerınııııı aılenı bılsınnn hıc etmesınnnn belkıı ayrılık aklını basına gıtırır