Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya harbiden tek bir topice geçelim bence..çok zor oluyor böyle
ahh dilekcim ben hiç baş edemiyorum hiç büyüklerimle.ölücem yakında onların kahrından.rest çektim olamadı küstüm olmadı en iyi çözümü buldum oda vurdum duymaz olmaz yapıyorum demek onların yanında dediklerini yapıyorum onlar gidince yine aynı ben yapacağımı yapıyorum işte:)))
arkadaşlar bir sorum olacak..ben hem emziriyorum kızımı hemde mama veriyorum arasıra....biberon temizliğini nasıl yapıyorsunuz.....ben her mama verdikten sonra kaynatıyorumm..sizce nasıl olmalı..dikkat ettiğim halde kızım amip oldu...
yok canım bende herhangi bir şey olmadı.
ilk 1 hafta her gün baticon ile pansuman yaptım ve antibiyortik kullandım ben.sende kullandınmı?
yarın gidiyorum bakalım inşallah bişey yoktur ya korkuyorumben tam bakamadım ama kızarıklık var galiba, ağrıya gelince dikişten çok içten gelen ağrı oluyor zaman zaman. ama enfeksiyon gibi bir durum görürsen dr. una danış:)
ooofff oooffff herşeyi çok biliyolar baksan onlarında ya bir ya iki çocugu var ama benden daha tecrübeli olduklarını iddia ediyolardilekcim mart anne adayları tıopicine devam edilebilir bence.
çünkü hamileliğimizin başından beri bir orası vardı.bölmeden direk devam etsek çok güzel olur diye düşünüyorum.ha sorunları burda paylaşırız gene..sohbet olmadan sadece bilgi bankası konumunda..
sizde de varmı kızlar aile büyüklerinde.bebeği kucağa almak,sallamaya çalışmak ışıktan sesten uzak tutmaya çalışmak filan.
bizimkiler yapıyorlar bir sinir oluyorum anlatamam.ya sizene ben çocuğumu kucağıma alıştırmak istemiyorum,ışıktan sesten etkilenmesin uyurken istiyorum.ayakta sallamak istemiyorum..
bir çözüm bulanınız varmı?
bizde de kaka çok sıvı oluyor sizin bebeklerin nasıl
enel ,zarag bebekleriniz sadece emmeye başladıysa biberonu bırakın bence bebekleriniz açısından çok güzel bir gelişme.
enel sütüm yetmiyo diye düşünme bebeğin emdikçe sütün çoğalacaktır.bol sıvı al sütün çoğalacaktır.
ben oğlumu biberonla büyüttüm inanki (hem maddi hem de manevi)çok zor sürekli hastaydı.
bu arada eşimde hasta yatıyor öğleden sonra işe gitmeye çalışcak bakalım.benimde tek yardımcım oydu tek kaldım şimdi.
eşin için geçmiş olsun.bi yerde okumuştum bir annenin sütü 4 bebeği bile doyuracak kadar olabiliyormuş yeterki iyi beslen süt tümüzün artması arz talep meselesi.doymazsa huzursuz olur sık sık ağlar.