Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elifcim canım benim bebek aşırı gazlıydı.önce zinco damla denedim olmadı sonra metsil denedim yine olmadı.şimdi kendi çocuk doktoruna gittim.artık doktorumuzuda seçmiş olduk bundan önceki doktorları küvezde kaldığı zamanki doktorlarıydı.kendi doktoru kızıma colinox damla verdi 25 ytl çok işe yaradı.benim kız neredeyse 60 saat kaka yapmadı ama bu kilo alımındanmış.bugün dolu dolu 3 kere yaptı.
ahh ay dert bende de var 3gün sütüm gelmedi ben yinede emzrdim bu seferde göğüsüm yara oldu dr hastaneden çıkarken mama verebilirsin dedi aptamil aldım geceleri 1 kez verdim.süt yapsın diye denemediğim şey kalmadı.:1no2:5.gün kontrole gittik dr mama verme dedi.neymiş kilo kaybetmemiş.ne yani ben bu bebişi zayıflayıncaya kadar ağlatayım mı.şimdi ise emiyor beni ama sürekli agzı memede bırakınca aglıyor.sanki doymuyor.mecbur kalınca mama veriyorum yine.ama her gören ayyy mama verme diyor vicdan azabı çekiyorum.halbuki baen sütüm üstümü bile ıslatıyor.ben hala anlayamadım bebişim açmı yoksa alışkanlık ı yaptı meme emmeyi.millet 2 saatte emziriyormuş ben ise yarım saatte bir CADIARZU
merhaba kızlar sezeryan olanlara sorum var benim dikişin tam ucunda hafif kızarıklık ve müthiş bi agrı var oranın acısndan duramıyorum sizde böyle bişeyler oldumu
canım bende bu kaka yapıp yapmama olayını anlamıyorum..kimi diyorki yapmıyorsa sorun var dr a sor..kimi diyor yapmıyorsa kilo alıyordur..bende en son dr a gittiğimde sordum bu olayı..beslendiğini kilo aldığını nasıl anlarım diye..günde 6 kez çişini yapmalı 3 kerede bezi kakalı olmalı dedi..o zaman besleniyor ve kilo alıyordur dedi..kafam karıştı valla offfkafamçokkarıştı
merhaba kızlar sezeryan olanlara sorum var benim dikişin tam ucunda hafif kızarıklık ve müthiş bi agrı var oranın acısndan duramıyorum sizde böyle bişeyler oldumu
arkadaşlar bir sorum olacak..ben hem emziriyorum kızımı hemde mama veriyorum arasıra....biberon temizliğini nasıl yapıyorsunuz.....ben her mama verdikten sonra kaynatıyorumm..sizce nasıl olmalı..dikkat ettiğim halde kızım amip oldu...
mamanın suyunuda hazır su kullnıyorum..onuda vermeden önce kaynatıyorum.......kaynamış hazır su yani...dikkat ettiğim halde hasta ettim kızımı..
Mart anneleri hiç hikayelerini yazmamışlar kızlar. Ben yazdımmm
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/262089-minik-kralicemize-kavustuk.html
elifcim canım benim bebek aşırı gazlıydı.önce zinco damla denedim olmadı sonra metsil denedim yine olmadı.şimdi kendi çocuk doktoruna gittim.artık doktorumuzuda seçmiş olduk bundan önceki doktorları küvezde kaldığı zamanki doktorlarıydı.kendi doktoru kızıma colinox damla verdi 25 ytl çok işe yaradı.benim kız neredeyse 60 saat kaka yapmadı ama bu kilo alımındanmış.bugün dolu dolu 3 kere yaptı.
ben dikişler için anibiyotik kullanmadım inşallah bieşy olmaz antibiyotik ishal ediyor beni dolayısıyla kızımı da ishal yaptı ben de bıraktım :))