- 17 Mart 2008
- 1.828
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acıl yardıma ihtiyacım var arkadaslar
doruk kaka poblemi yasıyor, yaklasık 36 saattir kaka yapamadı cok sıkıntı cekiyor oglum
bebe yagi ile masaj yapiyoruz fayda etmiyor
aynı seyi yasayan fikri olan varmi?
Ogleden sonra doktorunu arayacagim.
geçmiş olsun elifcim bize böyle durumlarda fitil önerdi doktorumuz sen de bi konuş doktorunla
mirza beyin fotolari albumumuze eklenmistir, ozellikle beyazlilyum nickli muhterem dunurumun bilgilerine arz ederim:)
biz vitamin olarak multitabs diye bisey kullaniyoruz gunde 20 damla
bir de gazman oglum icin sab simplex kullaniyoruz. ben her ne kadar kriz anlarinda vermeye calissam da kendisi damlayi ilk verdigim gunden beri gunde 24 saat kriz halinde.
aranizda sab simplex deneyen oldu mu?
doruk kaka poblemi yasıyor, yaklasık 36 saattir kaka yapamadı cok sıkıntı cekiyor oglum
melekcım d-vit e nazamn basladınız bana saglık ocagından vermedıler ıstesemmıkı
mirza beyin fotolari albumumuze eklenmistir, ozellikle beyazlilyum nickli muhterem dunurumun bilgilerine arz ederim:)
biz vitamin olarak multitabs diye bisey kullaniyoruz gunde 20 damla
bir de gazman oglum icin sab simplex kullaniyoruz. ben her ne kadar kriz anlarinda vermeye calissam da kendisi damlayi ilk verdigim gunden beri gunde 24 saat kriz halinde.
aranizda sab simplex deneyen oldu mu?
melekcım d-vit e nazamn basladınız bana saglık ocagından vermedıler ıstesemmıkı
Bursercim geçmiş olsun. Sarıllık değeriniz gerçekten düşü, endişelenmene gerek yok.. Dikişlerin de en kısa zamanda iyileşir umarım. Ben tam olarak 22. gün kendimi normal hissettim, dikişler bakımından... 21 günde iyileşecek demişti doktorum zaten...slm güzel anneler ben dikiş ve hemorid ağrılarımdan dolayı pek giremiorum asyam 6 günlük oldu henüz takvimide değiştiremedim pek bi sorunumuz yok şükür sadece gece ayaktayız gündüzde hep uykuda hafif saılık çıktı 12,2 değeri süt emdiği sürece bişey olmaz dedi doktor şimdidlik böle hatunlar hepini<zi çok öptüm
Teşekkürler paylaşımın için... Bazen hiç akla gelmeyen şeyler, büyük gibi görünen sorunların çaresi olabiliyor.. Yeni doğum yapan arkadaşlar; denmeye değer bence!!!kızlar mrb.
ben ekım annesıyım..
ben bugun kızmı doktora goturdum ıdrar orneği vermek için beklerken orada yenı doğmus bbebeklerı olan annelerle konustum da,bırının dru sarılıktan dolayı annenın yumurta yememesi gerktiğini söylemiş.
sız yenı doğum yaptığınız ıcı sızınle paylaşmak ıstedım.
doğruluğudan emın olmadığım ıcın kendı doktorunuza danısarak uygulaybılrıısnız.
sevgiler..
Süt problemi çekenlerin başında ben geliyorum galiba. Yaklaşık 20 günlük olduk ama 3-4 günlükyen bari mutlaka mama almadan uyumuyor benimki. Dr. erken dedi ama ne yapayım ikisini de emiyor 20 şer dakika daha da aranıyor, mama vermeden ağlaması durmuor bebğin. Ne yedim işçtiysem işe yaramadı. Diğer oğlumda da öyleydi, bünyeyle mi ilgili acaba?
Hepinize iyi akşamlar...
Umarım bebeklerimizde bi sorun yoktur...
Kızlar biz bebeği her gün yıkıyoruz. İyi olurmuş ,çok şükür seviyoda sanırım.bir de haftada 2 kez banyodan sonra karınca yumurtası yağı sürüyoruz koltuk altlarına ve pıtışına.Faydası olacak mı acaba,kullanan var mı?
bugün banada oldu birini sağarken diğeri üzerimi ıslatmış farketmedim bile bide baktım şıp şıp damlıyo...
Bütün gece hiç uyy-umadım hiç.. tek çizgi halinde yürümektenn bile acizim... Biitttimmm beenn bitttimç.
ne güzel bebişler gülmeye başlamış ,benmkide gülüyor ama daha bilinçsiz bu gün emderken uyudu memede bi gülüşü var ,inşallah bana da güldüğü günler gelicek
kızlar bebişler bazen aç olduklarından değil anneye yakın olmak yada emme duygusunu tatmin etmek için de emiyorlar hemen aç kaldıklarını düşünmeyin,benimki bıraksan memede sabahlıycak ,haftada ortalam 300 -350 gr alıyor ,günde 6-7 kez bez değiştiriyorum
benim kız bir de gazı olunca emmek istiyor sanırım acısını hafifletiyora.s
kızlar ya bişey sorcam benım bebişin teni soyuluyor bu normal mi sizinkide soyuluyormu ?
bizdesab simplex kullanıyoruz.. göya en iyisiymiş ithamiş 24 ytl ama fazla faydasını görmedik henüz
ben de forumlarda iyi bir ilac diye okudum. bizimkinin ıkınmalari azaldi bir miktar ama eger gunde 4 sefer verirsem ki o kadar ilaca abanmak istemiyorum.
ne yapacagimizi sasirdik
canım bizimki en fazla 1,5 gün sürdü kaka yapmaması..şu anda ki problemimizde bu ama seninki daha küçük ilk başlarda böyle sorunumuz yoktu 2 haftadır var ve 36 saat uzun bir süre..
d-vit bizde günde 4 damla kullanıyoruz.Bende mamaya katayım bari.Kaşıga damlatıp kasıkla verıyorduk
güzelim nerelerdesin sen yaaa..özlettin kendini
valla damada bayıldım..
ben zaten anne karnındayken göz koymuştum onadelikafadulden
Allah bağışlasın canım gerçekten pek yağuşuklu:jeyyar:
eger su ana kucagi ise yararsa biz de alalim ya.. ah su gaz ciksin da ne fayda edecekse alacagiz, yapacagiz artikselam gençlik bizim de gaz derdimiz var nasıl çıkaracağını bilemiyor ben sırtını sıvazlayıp duruyorum fayda etmiyor ana kucağının ttreşimini deneyeceğim şimdi metsil damla aldım pek vermek istemedim günde bir kez o da gece çığrınınca veriyorum gündüz uyuyoruz gece ayaktayız yani !!!!
onu annem de soyledi ama sonra bir deney yaptik, adetli bir arkadas geldi sevdi, artmadi sivilceler hatta azaldi:)kız adetli kadın mirzayı sevmiş olmasın yoksa fisfisfis öyle derler ya.
kaka problemi olan arkadaşım yarım çay kaşığı zeytinyağı ver hemen yapıyor aklında olsun.