Doğum sonrası kilolarımız ne durumda ?

1 aydır kilo verememisim bugun tartı 60 ı gösterdi ohh bee ..gerci rejim hak getire ama olsun o kadar yoruluyorummm iş ev bebek arası..
kaldı 8 kilooooo oleyy :)

slm kızlar ben 68 le hamile kaldım 92 doğuma gittim şimdide 76 kiloyum allahtan boy 171 de birazcık kaldırıyorum..bu arada emzirme olayı bittiğinden elma kroma başladımda :)))))))))))))

kızlar ben 72yle hamile kaldım 85le doğum yaptım doğumdan çıkınca 79 kiloydum şuan 87 kiloyumklava:bana

Ben de 60 da takıldım kaldım cok bıraktım kendimi ..Bu hafta kararlı basladım rejime 52 yi görene kadar durmak yok ..kotlarımı özledim beeen

ben 70 de takıldım ya kızlar napacaz gitmiyor bu kilolar ne yapsamda gitmiyor beynime pozştif düşünce gönderiyorum bütün gün çocukla ilgileniyorum boyum 164 cm kilom 70 tamam çok kötü durmuyor ama kıyafetlerimin hiç birini giyemiyorum elma kromda denedim ama çok pahalı bide mucize değil sağlam bi diyete destek olur ancak

59 ile gebe kaldım 78 ile bitirdim. eve gelince bi tartıldım 74. günden güne kendinden gitti kg lar şimdi 1 ay oldu 65 kg yum kaldı 6 kg rejim yapmıyorum normal yiyorum sıvı çok alıyorum. göbek var ama ve sinir oluyorum bakalım spora başlayınca oda gider inşallah 40 ımız çıksın başlarım spora

bn de 80 le doğum yaptım suan 65 olmusum cok hızlı verdım 16 gunde . doktor kendını ıyı hıssedıyasan mesele yok dedı. cok uykusuz kalıyorum ve ne zaman yemek yemeye otursam oğlum baslıyor ağlamaya. cok hızlı yıyorum ve iştahım hamilelıktekı gıbı değil. ve cok su ve sıvı tuketıyorum.gazlı ıcecek ıcmıyorum kızartma hamur ısını bıraz kestım sanırım bunlarında etkısı var. ama hala kotlarıma sığmıyorum önü kapanmıyo 57 ye kadar ınmem lazım bu gıdişle ıncem sanırım

evet ya yemekten kalkıp oğlumla ilgilenince geri yemeye iştahım benimde kalmıyo doymuş oluyoruz otamatik olarak.

ben pek kilo veremedim (((((((( cok uzgunum cokkkkkkkkk , emzirecem diyede ha bire tikinmaya devam ettim , doguma giderken 74 kilo civariydim suan 67 ((((( yani pek kilo veremedim , spora basladim haftada bir defa spor salonuna gidiyorum , ayrica evde de yapmaya calisiyorum simdilik pek belirti yok ( havalar guzel olsada biraz yuruyus yapsak bebislerle simdilerde pek soguk bulanik acayip gidiyor havalar bebegide hergun cikartmiyorum

benim kiloda 64.5 da sabitlendi...spora yazilmayi dusunuyorum 5/6 kilo daha verirsem genckizlik gunlerime donecegim...
bugun dogum yapali 20 gun oldu ..spora 40im cikinca baslamayi dusunuyorum ne olur ne olmaz vucudum iyice bi toparlansin....

kzlar bizde bugün kırk günlük olduk oğluşumla bende 74 ile doğuma gittim şuan 61 kg yum yani hamile kalmadan önceki kilomdayım ama genç kızlık dönemime dönmek istiyorum yani 8 kg vermem lazım offfffffff nasıl vercem eve tıkınıp kaldm.. (((((

76.5 la doğuma girdim hamile başlangıcım 57.5 idi. şu an 15 günlüğüz ve ben 66.5 olmuşum. hedefim 56 ama diyet fln yapma niyetim yok şimdilik bebegim beslensin yeter :)

hamılelıgımın 37. haftasında 62 kıloydum suan 56 kıloyum bende 40 ım cıkınca spor yapmayı dusunuyorum tabı evde kendı ımkanlarımla bebegımı bırakıp spor salonuna gıdemem.

Bi hata yaptım ve doğuma girmeden önce tartılmadımmmm:bbo:
ama 75 den fazlaydım o kesinnn!

Doğumdan sonraki gün 70 kiloydum ve bugün tartıldımm sonuuuuuuuuuuuuçççç --61--
Bana göre gayet iyi gitmiş kilom..sürekli yemiyorum öyle süt olsun diye..(ilk günler hariç) sütümde gayet iyi çok şükür..57 kiloyla hamil kalmştım..Hedef 55..çokda zayıf olmak istemiyorum..

ya canim nasil verdin o kadar bende senin gibiydim doguma girdigimde ve ciktigimdada ama su an senin gibi degilim..sen dikkat ediyormusun yediklerine veya spora basladinmi??ben cok hareketsizim yaa bebis rahat birakmiyorki is yapayim surekli kucagimda ve oturuyorum sabahtan aksama kadar tv karsisinda.....:gitme::çok üzgünüm:

Valla canım inan hiç ama hiç dikkat etmedim,çünkü hemen verim kiloları diye bi düşünceye girmemiştim..Ama harektliydim 2.gün ayaklandım hemen,bi süre kardeşim vardı yanımda,ama yinede ev işlerimin çoğunu kendm yapdım..bebeğimde ilk günler huysuzdu ama sonra düzene girdi..şu sıralar da genelde bende oturuyorum..yani özel bi çabam yok kilo vermek için hatta ben bile şaşırdım tartıya çıkınca delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…