Her yediğime dikkat ettiğim halde sütüm aynı dolulukta değil...Şu funda çayını bende deneyeceğim..duydum hep ama bir türlü alamadım..etkisi olacakmı bakalım..bende 60 kiloyummmmm takılı kaldım ama çok yiyom süt için ısırgan rezene ve funda çayıda içiyom ama hergün değil
Benimde bi ara sütüm azalmıştı helva bu işte bire bir ama kilo olayı fena ve moralde süt için iyi.. anneme geliyorum sütüm akıyo yataklara annem beni çok mutlu ediyo :)
Anne olmak kolay deil vücudumuzda çok değişiklikler oldu ama küçüğüme bakınca hiç biri sorun olmuyor. Bu sene denize giremicem ve giydiğim kıyafetleri giyemicem ama seneye gider bu kilolar 72 ile doğuma gittim 60 da takıldım kaldım daha düşmüyo karnım çok kaldı geçen bi yere gittim hamile sandılar çok zorumada gitti :dilcikar: onun için kızımı kangurusunda dolaştırırken göbeğim belli olmuyo çok hoşuma gidiyo :teytey: :teytey:
Her yediğime dikkat ettiğim halde sütüm aynı dolulukta değil...Şu funda çayını bende deneyeceğim..duydum hep ama bir türlü alamadım..etkisi olacakmı bakalım..
canancım özlettin kendini yoktun uzun zamandır...hoşgeldin önce..
sonra bu kilolar Aman allahım herkesin korkulu rüyası..sen gene iyisin keşke senin kilona gelebilsem..tüm kıyafetlerimi az biraz zorlanarak giyebilirim...ben şu an 69 kiloyum ve bazen tartı 70 gösteriyor..bebiş iki ayı doldurdular ama hala ben aynı kilodayım..kardeşimin düğününe gittim memlekete..herkes şok oldu ve büyüğünden küçüğüne herkes AYY NE ÇOK KİLO ALMIŞSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN DEDİ..senağlama
ridacım sende yoksun bi süredir boşver kiloları inş hepimiz kurtulacaz fazlalıklrdan yaaaa en çok zoruma gide beni herkes hamile sanıyooooooKötü Kazen
canancım özlettin kendini yoktun uzun zamandır...hoşgeldin önce..
sonra bu kilolar Aman allahım herkesin korkulu rüyası..sen gene iyisin keşke senin kilona gelebilsem..tüm kıyafetlerimi az biraz zorlanarak giyebilirim...ben şu an 69 kiloyum ve bazen tartı 70 gösteriyor..bebiş iki ayı doldurdular ama hala ben aynı kilodayım..kardeşimin düğününe gittim memlekete..herkes şok oldu ve büyüğünden küçüğüne herkes AYY NE ÇOK KİLO ALMIŞSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN DEDİ..senağlama
77 ile doğuma girdim.benim doğumda yalnızca 5 kg gitmişti..72 ile eve döndüm..bir iki hafta sonra 3 kg daha attım toplam 8 kg ile kapattım daha 3-5 güne kadar 69 kg idim şu an 70kg..ooooooff offffffffffffffff:uhm:nasıl gidicek bu kilolar veren nasıl veriyor ki...ben 57 kiloyla hamile kaldım 75te kapattım ama dogumda 10 kilo attım ve bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum hemde sezaryan dogum yapmama ragmen şuan 62 kiloyum aman takmayın kızlar kafaya kadının fendi herşeyi yendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?