ilk doğumdan sonra 10 kilo kaldı üzerimde 9 ay boyunca vitamin,demir ve kalsiyum ilacı kullandım çoook kilo aldım oğlum 7 yaşında veremedim 10 kiloyu şimdi tekrar hamileyim.
2 aydır aynı kilodayım,nasıl oluyorsa ne düşüyor ne artıyor...yani hala fazlalıklarım benimle..
ben de 3 aydır aynı kilodayım neden aceba?
inşallah işe başlamış olmam kilolarıma iyi gelir..sinirlerim bozuluyor..
Maydonoz fazla alınırsa sütü azaltıyor arkadaşlar o yüzden en azından emzirdiğiniz sürece maydonozu çok tüketmeseniz iyi olur..
Bu arada bu elma sirkesi ve bal karışımlı ılık süt bende hiç fayda etmemişti bir zamanlar..
Bu arada bende bugün 71 kiloymuşum..Gün içinde bir kiloya kadar fark ediyor..Yani hamile kaldığım kiloya 11, evlilik öncesine 16 kilo fazlam var(( Emzirmekten ziyade sanırım bebek hareketlenince peşinde koşturmak zayıflatıyor anneyi..
Bi arkadaşım vardı doğumdan sonra çok kilo almıştı 50ile hamile kalıp 85 le doğuma giti doğumdan sonra 72 de kalmıştı en son gördüğümde... uzun zamandır görmüyordum bebeği şimdi 8 aylık kız eski formuna kavuşmuş bana iyi moral oldu şu göbüşüm bi gitse tam süper olucak..
Bugün tv de izledim her akşam maydanozun saplarını 3 dakika kaynatıp 1 tatlı kaşığı bal ve biraz limonla içmek yağları eritip dengeliyormuş zayıflamayada yadımcı oluyormuş denemeyi düşünüyorum bi zararı olacağını sanmıyorum
Kizlar dogum yapanlar bolumunde bir arkadas yazmis...Kiizi 8 aylikmis ve 2aylik hamileymis....Once uuzlmus ama simdi kabullenmis durumu..Dr sezryanla dogum yapanlara 2yil dogumu yasakliyormus,bana boyle birsey soylenmedi gerci ama...Nedenide sezryanla dogum yapanlarin vucutlari eski haline ancak 2 yilda geliyormus...Ozellikle karnimiizin duzelmesi...Bend ebu dikis yerlerim niye hala aciyor diyordum ...Meger normalmis...Spora baslayinca mekik cekmeye calistim ,karnim gitsin diye ama biraz agri oldu,korkup biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?