• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum hediyesi aldiniz mi?

İlk dogumumda 3 tane Ata altını almıştı ,ama benim tayinim nedeniyle yatan yol harcirahimla 😅 ikincide ben günlük kullanabileceğim yüzük,kolye ve kupeden oluşan ince üçlü bir set istedim. Erkeklerin aklına bu tür şeyler pek gelmez güzelim.Eger illaha istiyorsan ve butceniz uygunsa anneler gününde anne- bebek kolyesi diye geçen bir kolye isteyebilirsin

İlk dogumumda 3 tane Ata altını almıştı ,ama benim tayinim nedeniyle yatan yol harcirahimla 😅 ikincide ben günlük kullanabileceğim yüzük,kolye ve kupeden oluşan ince üçlü bir set istedim. Erkeklerin aklına bu tür şeyler pek gelmez güzelim.Eger illaha istiyorsan ve butceniz uygunsa anneler gününde anne- bebek kolyesi diye geçen bir kolye isteyebilirsin
Istedim doğum hediyesi .Ama almadi işte .Neyse sağlık olsun

Merhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?

Evet aldım. Öncesinde ima etmiştim ama biraz :)
Tabiki sağlıklı mutlu bir bebeğinin olması en önemlisi.
Bizim kızın adı inci
Eşim "sen bana bir inci verdin ben de sana bunu aldım" diyip inci kolye hediye etti. ben de bunu kızıma vereceğim 18 yaşına geldiğinde.
Bizim için anısı ve anlamı oldu. Bebeğim 1 aylıkken aldı, bence geç değil eşine biraz çıtlat :D

Bende 9 yil sonra ugrasa ugrasa kavustugumuz icin bebegimize en buyuk hediyeyi aldik diye aklima gelmedi ama eşim
... ogluma gelen 18 tane altını maddi durumumuz cok kötü olmasina ragmen hepsini verip bir bilezik yapip gelmis al hediyen diye :))
Ne kadar güzel sen ne yaptın peki ?

Alırsa güzel bir davranış ama almazsa da gerek yok bence. Hele bu durumu dert etmeye hiç gerek yok. Hediye almadı diye üzülürken mutluluğunuzu "tamamen" yaşayamıyorsunuz. Erkekler böyle şeyleri anlamıyor. Sizin yerinizde olsam kendimi ödüllendirip kendim alırdım ve onu saklardım çocuğuma. Özellikle kız bebek ise İlerde o da doğum yaparsa bakıp hatırlasın diye. Bence bu daha anlamlı daha duygusal.

Back
X