- 25 Eylül 2018
- 1.045
- 2.988
- 133
- Konu Sahibi tiyatral_34
Ha bu arada ben doğumgünümde doğum yaptım, hatırlanmadı bile
doğum hediyesi de almadı eşim. Sadece bir yüzük aldık bana doğumdan 1-2 ay sonra, o da hediye olarak değil ben beğendiğim için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yazdınız kalınlığını niye yazdınız anlamadım!!altın bileklik almıştı eşim, saat kordonu kadar kalındı:)
Hamilelik ve doğum sürecinde yaşadıklarımızin hiçbirini erkekler yaşamıyor . Sadeece spermle olmuyor bu isler
Istedim doğum hediyesi .Ama almadi işte .Neyse sağlık olsunİlk dogumumda 3 tane Ata altını almıştı ,ama benim tayinim nedeniyle yatan yol harcirahimlaikincide ben günlük kullanabileceğim yüzük,kolye ve kupeden oluşan ince üçlü bir set istedim. Erkeklerin aklına bu tür şeyler pek gelmez güzelim.Eger illaha istiyorsan ve butceniz uygunsa anneler gününde anne- bebek kolyesi diye geçen bir kolye isteyebilirsin
Maddi durumunuz nasıldıHa bu arada ben doğumgünümde doğum yaptım, hatırlanmadı biledoğum hediyesi de almadı eşim. Sadece bir yüzük aldık bana doğumdan 1-2 ay sonra, o da hediye olarak değil ben beğendiğim için
simdi durumu musait değilse sonradan alinabilir belki aslina bakarsaniz başkalarinda gorup neden bende yok dedigimiz heves bir cok seyEvet bende öyle birşey istemiştim
hadi yazdınız kalınlığını niye yazdınız anlamadım!!
ince düşünmek iyidir
güle güle kullanın
espri anlamında yazmıştım:)hadi yazdınız kalınlığını niye yazdınız anlamadım!!
ince düşünmek iyidir
güle güle kullanın
Benim bilekliğim sizin bilekliği döveraltın bileklik almıştı eşim, saat kordonu kadar kalındı:)
Merhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
lohusalığı es geçmeyelim lütfen hakkini yemeyelimHamilelik ve doğum sürecinde yaşadıklarımızin hiçbirini erkekler yaşamıyor . Sadeece spermle olmuyor bu isler
Maddi durumunuz nasıldı
Bekledin yaniBaktım almıyor , 500 liraya spor ayakkabı aldırdım![]()
Aynen o da yadsinmayacak bir gerçek .lohusalığı es geçmeyelim lütfen hakkini yemeyelim![]()
Ne kadar güzel sen ne yaptın peki ?Bende 9 yil sonra ugrasa ugrasa kavustugumuz icin bebegimize en buyuk hediyeyi aldik diye aklima gelmedi ama eşim
... ogluma gelen 18 tane altını maddi durumumuz cok kötü olmasina ragmen hepsini verip bir bilezik yapip gelmis al hediyen diye :))
Maddi yönden butcenize uygun, karşılayabileceği birşey mi istedin?Istedim doğum hediyesi .Ama almadi işte .Neyse sağlık olsun