- Konu Sahibi incirzeytin
-
Keşke konuyu bu şekilde açsaydın biraz yanlış anlaşılacak bir anlatım olmuş. Annenin yaptığı hoş değil genel olarak huyu buymuş kadının. Keşke en başta sevgilinle konuşsaydın onun da tüm emeklerini heba etmiş 3 yıldır.koca forumda bir sen anladın derdimi sanırım
Doğumgünüm de doğumgünüm dediginiz gün o eleştirip beğenmediğiniz kadının sizi ne sıkıntılarla doğurduğu gün o kadar eziyete bi de eline geçene bakın
Patlicani da mi tuzlamak lazim? Ben de geçen sene patlican kuflendirdim?Tuzlamadıysan ondan çürür iyice tuzla öyle ser
Herkesin dikkat ettiği başkalarının önemsemediği şeyler vardır. Mesela ben bir buluşmada geç kalınmasına çıldırırım ve yakın arkadaşlarım bunu bildiği halde yapınca daha çok öfkelenirdim. Yaşla birlikte daha yumuşak daha anlayışlı davranmaya başladım. Eminim sizin de vardır daha gençken takıldığınız böyle şeyler. Yıkıcı olmadan anlatmaya çalışırsak daha faydalı olabilirizYaş 21 ama tavir 8-11 yaş arası, annenizin en büyük hatası sizi fazla şımartmış olmasi 21 yaş olgunluğuna kesinlikle sahip değilsiniz. Allah yardimciniz olsun daha bu hayatta göreceğiniz çok şey olacak.
Keşke konuyu bu şekilde açsaydın biraz yanlış anlaşılacak bir anlatım olmuş. Annenin yaptığı hoş değil genel olarak huyu buymuş kadının. Keşke en başta sevgilinle konuşsaydın onun da tüm emeklerini heba etmiş 3 yıldır.
Herkesin derdi kendine büyük. Benim tavsiyem önem verdiğin şeyleri en başından konuşmak ve sana uymadığında durumu sakin karşılamak olur. Böyle şeyler hep olacak daha iyi idare edebilmelisin.belki de yanlış anlattım aynen. ama buradakilerin huyu böyle illa beni kocam sevgilim dövecek aldatacak ancak o zaman dert sayılır. hayat kötülüklerle dolu sanki. ne yapayım hayatımda böyle bir kötülük böyle bir derdim yoksa. çok sağol
Aynen beklememişsiniz arayıp hediye istemişsiniz direkt. Kadın sizi büyütmüş hala daha çalışıyor kazık kadar insansınız hala eften püften şeylerle kafa ütülemeyin bence. Büyüyün artık.Ben ondan sürpriz beklemedim, sevgilimin sürprizini bana söylemesine bozuldum.
Ama bana kardeşim hediye almış göndermiş annemi arıyorum sen de kışlık bir şeyler alır mısın diyorum. Bana cevabı “Biz zaten sana başka bir şey alacağız, şimdiki aldığımız öylesine. Benim öylesine hediyem de yarın gelecek.”
Aynen onu da tuzlamak gerek bende ilk yaptığımda tuzlamadım çürüdü ama tuzlayınca hemen kuruyor çürümüyor bulunduğunuz Yer aşırı sıcak degilse hemen kuruyacak hava yoksa tuzlayıp kurutun herşeyi tuzsuz kuruması için nem olmadan çok sıcak hava olması gerekirPatlicani da mi tuzlamak lazim? Ben de geçen sene patlican kuflendirdim?
Hem bilip hem sürpriz olmasını beklemek
Ay evlada bak kadın seni tek başına büyütmüş hiçbir şeyini eksik etmemiş elin yabancısı gelip annene patavatsız diyor bi tek sen anladın derdimi diyorsun. Pes.koca forumda bir sen anladın derdimi sanırım
koca forumda bir sen anladın derdimi sanırım
MaalesefDoyumsuz, tatminsiz, mutsuz bebeler yaratıyorlar el birliğiyle.
Evet sadece onunla kalmıyor birde üniversite okudum çok hayırlı evlat oldum çalışıyorum isim gücüm var daha ne ister benden başka diyor okutan büyüten iş-güç sahibi edip bugünlere getiren kimse sanki bütün bunları annesinin kızına değil de kendisinin annesine lutfu zannediyor sevgilisine de söylemiş annem patavatsız sürprizleri bana anlatıyor diyeAy evlada bak kadın seni tek başına büyütmüş hiçbir şeyini eksik etmemiş elin yabancısı gelip annene patavatsız diyor bi tek sen anladın derdimi diyorsun. Pes.
Hayatinizin sevgilinizden ibaret olmadigini hatirlatacaksiniz kendinize.peki nasıl dert etmemeyi başarıcam? yani sevgilim bir mesaj bile yazmayacak ve ben de tamam önemli değil falan mi diyeceğim kendi kendime? ama benim için çok önemli işte bunu yenemiyorum, sanki değersiz hissettiriyor. düşünemiyorum sevgilimin güzel bir mesaj yazmadığını.
Aynen beklememişsiniz arayıp hediye istemişsiniz direkt. Kadın sizi büyütmüş hala daha çalışıyor kazık kadar insansınız hala eften püften şeylerle kafa ütülemeyin bence. Büyüyün artık.
Ay evlada bak kadın seni tek başına büyütmüş hiçbir şeyini eksik etmemiş elin yabancısı gelip annene patavatsız diyor bi tek sen anladın derdimi diyorsun. Pes.
Evet sadece onunla kalmıyor birde üniversite okudum çok hayırlı evlat oldum çalışıyorum isim gücüm var daha ne ister benden başka diyor okutan büyüten iş-güç sahibi edip bugünlere getiren kimse sanki bütün bunları annesinin kızına değil de kendisinin annesine lutfu zannediyor sevgilisine de söylemiş annem patavatsız sürprizleri bana anlatıyor diye
Ay ne diyim anneniz uğraşsın madem şımartmış ben laf anlatamıcam. Bulunduğunuz yerin inişi de var olduğunda anlarsınız bazı şeyleri. Yazık diyorum sadece o kadar.ilk olarak maddi imkansızlıktan falan çalışmıyor, kendi işi. 50 yaşında falan da değil henüz. ikincisi de evet istedim, çünkü her seferinde gidip saat, mücevher, çanta, vs şeyler alıyor şuan öyle bir şeye ihtiyacım yok ben de ihtiyacım olan şeyi söyledim. zaten alacaktı yani git bana hediye al almayacak mısın demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?