- 4 Nisan 2024
- 492
- 491
- 18
- 27
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1154579" data-quote="malika001" data-source="post: 78786295"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=78786295"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-78786295">malika001 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
kızlar o kadar çok haklısınız ki hepiniz inanın bunları kendime söyleyemiyordum aynaya baktığım da ne için yaşadığımı anlamlandıramıyorum . Dediğiniz gibi dünya da neler var neler . Belkide annemin mutsuzluğu bana yansıyor annem sürekli kardeşimle eşinin ayrılığından dolayı yüzümüz gülmedi işte çocuk ne zaman evlenecek diğer kardeşim ne zaman evlenecek senin çocuğun daha olmadı bizim yaşımız geçiyor bi torun göremedik gelin bulamadık kardeşimin biri 29 diğeri 27 yaşında . Annem konuştuğum da işte biri hakkında konuşuldun işte torunun dan bahsetti gelininden bahsetti . Mesala arkadaşım dan bahsedelim olsun onun da çocukları var en büyük zenginliği öyle sürekli ailede eksik görülen şeyler söyleniyor . Artık bunlara karşı verecek cevap bulamıyorum hayırlısı nasip ne diyeceğimi bilmiyorum
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>o zaman annenin de seni ağlama duvarı yapmasına izin verme,tüm negatifi sana yüklüyor farkında mısın enerjini o alıyormuş meğer.</div>