Ailemi aklımdan çıkaramıyorum .

Evleneli bir buçuk sene oldu ilk geldiğim günden beri ailemi aklımdan çıkaramıyorum yani şöyle ne yaptılar ne ettiler bir dertleri olsa onlardan daha çok dertleniyorum sürekli onlar için birşey yapmak istiyorum. Dedem babaannem arasa acaba hastalandılar mı . Erkek kardeşim eşinden ayrıldı buna çok üzüldük. Sürekli aklımda bu şeyler dönüyor . Evlendim o ayrıldığı için ben mutlu bir gün geçirsem direk o geliyor aklıma üzülüyor ağlıyorum . Eşime duygulandım diyorum .uzun uzun yazsam çok şey var ama sanki kendi hayatımı yaşamıyor sürekli annem babam kardeşlerim babanne dedeyi düşünüyorum. Ne yapmam gerek aranızda ben gibi olan var mı yada herkes böyle ailesine bağlımı çevremde pek böyle göremiyorum
Bir psikoloğa gidin normal değil

Kızlar inanın size yazdıkça fark ediyorum evet benim annem güçlü biri değil sürekli Altan alan kimsenin işine karışmaz.kimse ile kavga edemez tartışamaz. Biri kötü birşey yapsa o asla yapamaz yıllarca eltisine susmuş bir kadın . Ve küçükken babası tarafında. Sürekli bastırılmış bir karakter. Annem neden güçlü durmuyor neden sanki bu böylr oldu ama dünya başına yıkılmış gibi davranıyor . Onun mutsuzluğu kardeşlerimi bizi etkiliyor . Cidden şuan sizin yazılarınız beni böyle bir farkındalık yarattı . Küçük kardeşim de İstanbul’da evi var arabası var işi güzel ama mutsuz böyle kendini iyi hissetmiyor.
O da terapi alsın, anneniz hepinizin bilinçaltıyla oynamış.

hepinizin cevabı çok kıymetli çok teşekkür ederim . Siz nasıl yapıyorsunuz Ailenizle ilgili birşey olunca o an yaşandı ve bitti mi diyorsunuz .
Evet yasandı bitti ablamlar orda hallolur ölüm yok ya Sonucta dıyorum.
Aklımda bıle olmuyo

Yemin ederim aynısı . Dedem gille aynı evde büyüdüm geçen sene dedim büyük ameliyat geçirdi yoğun bakımda kaldı ölümden döndü her telefonda birşey oldu sanıyorum
İyi de bunlar yaşlı insanlar, elbet bir gün çekip gidecekler. Allah sıralı ölüm versin ama siz de hayatın bu gerçeklerini kabullenin, kimse sonsuza kadar yaşamıyor. Vakti gelen gidecek. Siz sırtınızda taşısanız da gidecekler. Siz de hayatınıza kaldığınız yerden devam edeceksiniz, bu böyle olmak zorunda. Hepimiz bu gerçekle yaşıyoruz

X