Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde be canım sen bide 27 haftalıkmısın anam ben 29 + 5 günlügüm ben bile hazırlamadım elim gitmiyor daha herşeyi alıyım ondan sonra diyorum deterjanınıda almadım sadece benim pijamam var emzirme südyeni ic camaşır gecelik almam lazım mayıs ortalarında yıkarım ben sanırım
canım benim esim burada calısıyordu ama simdi yurt dısında basladı calısmaya 3 aydır falan yok burada yani
benim hamileligim riskli oldugu icin burada guvenemedim hic bir doktora ve zaten her hafta sonu istanbuldayız akrabalarım ve esimin ailesi orada
bende dogum iznine ayrılınca esyalarımı belçikaya gönderecegim ve kendim istanbula gidecegim,oğluşumuz doğduktan sonrada 1 yıl ucretsiz izne ayrılıp esimin yanına belçikaya gidecegim
nasıl baya karısık degil mi :))))
canım benim esim burada calısıyordu ama simdi yurt dısında basladı calısmaya 3 aydır falan yok burada yani
benim hamileligim riskli oldugu icin burada guvenemedim hic bir doktora ve zaten her hafta sonu istanbuldayız akrabalarım ve esimin ailesi orada
bende dogum iznine ayrılınca esyalarımı belçikaya gönderecegim ve kendim istanbula gidecegim,oğluşumuz doğduktan sonrada 1 yıl ucretsiz izne ayrılıp esimin yanına belçikaya gidecegim
nasıl baya karısık degil mi :))))
evet zaten en zor kısmı da o
esimin burada olmaması
o yuzden ben biran once hazırlayayım da bitsin diyorum su canta isi
sonra tasınma telası dogum telası
ugrasacaz baya gibi
Ben ıslak mendil düşünmüyorum. pekte önermiyorlar zaten.. Pamuk alıp ılık suya batırıpta silmek daha sağlıklıymış. Ama genede siz bilirsiniz...
walla minicik bebeğin kimyasal maddelerle hemen tanışması benim de hiç hoşuma gitmiyor ama bebek bezi için de aynı şey geçerli, napalım mecburuz yani.. en iyi markayı en sağlıklıyı bulup onu alıcaz artık.. poposu neyse de yüzünü kesinlikle pamukla silelim kızlar
febicim sen hangisinden alıcaksın yaa karar vermem lazım eşim toptancıdan alıcak cünkü daha uyguna gelicek onun icin:uhm: